Efterårsferiesjov med rabat

Se, hvem der kan hoppe højest i JumpYard eller få nærkontakt med spændende dyr i Tropikariet og Skånes Djurpark. Rejs med os på efterårsferiesjov og få rabat på entréen.

Efterårsrabat når du besøger Skånes Djurpark

40%

40% rabat på entré for hele familien

Book en dag i Skånes Djurpark i efterårsferien og få 40% rabat på entré for hele familien. En spændende zoologisk have hvor du kan glæde dig til magiske oplevelser med mystiske trolde, marshmallow-grilning og besøg hos dyrene. Tilbuddet gælder kun i uge 42.

Køp billetter

Verdens største dyrepark med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er opbygget på dyrenes betingelser med store, rummelige indhegninger, der alle er placeret i smukke landskaber og natur. Her i verdens største zoo med nordiske dyr, er der ikke to dage, der er ens, og hver dage byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Læs mere om hvad der sker i Skånes Djurpark i løbet af efterårsferien her.

Åbningstider

Skånes Djurpark har åbent alle dage kl. 10-17.

Adresse

Jularp 150, Höör

 

Sæt målet højt i JumpYard

JumpYard Helsingborg er et kæmpe trampolinområde på mere end 3500 m2. Trampolinparken er for alle, og der er masser af aktiviteter for hele familien. Hop fra trampolin til trampolin, og så højt at du kan dunke i basket for første gang – du lander blødt i foam pits’ene hver gang. I trampolinparken finder du også Sky Rider svævebane og Clip’N Climb klatring.

JumpYard ligger blot 7 minutter fra havnen i Helsingborg.

Læs mere om, hvad der sker i efterårsferien i JumpYard her.

Åbningstider

JumpYard har åbent alle dage kl. 10-21.

Adresse

Landskronavägen 5, Helsingborg

20%

20% rabat på hoppetid

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på hoppetid hos JumpYard.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Oplev eksotiske dyr i autentiske omgivelser i Tropikariet

20%

20% rabat på entré

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Tropikariet. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

I Tropikariet i Helsingborg kan du opleve eksotiske dyr fra både Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser. Her går du rundt blandt legende aber, flyvende tukaner og springende lemurer. Et besøg i Tropikariet er en dejlig oplevelse for både børn og voksne. Aberne springer lige omkring dig og i kælderen svømmer fisk og hajer rundt, mens de iagttager de besøgende. Et stort hit blandt børnene, er et lille følerum, hvor man kan mærke på fiskene.

Tropikariet ligger lige på den anden side af Sundet, og det tager blot en færgetur at komme dertil.

Læs mere om, hvad der sker i efterårsferien i Tropikariet her.

Åbningstider

Tropikariet har normalt åbent tirsdag til søndag kl. 11.00-17.00, men holder lukket om mandagen. 

Adresse

Hävertgatan 21, Helsingborg 

Når efteråret kommer til Astrid Lindgrens Verden

Et besøg i Astrid Lindgrens Verden i efterårsferien er en helt anden oplevelse end om sommeren. Træerne står smukt med deres gulrøde nuancer, og i skumringen tændes ildkurve og lygter, som lyser parken op. Den friske, klare luft blandes med duften fra tændte grill og nyristede mandler, og mere end 90 udstillere byder på traditionel smålandsk markedsstemning. Atmosfæren er dejlig afslappet, men for legelystne børn er der mange spændende og sjove oplevelsesmuligheder. Alle, der har lyst, kan møde Emil fra Lønneberg, Pippi Langstrømpe, Ronja Røverdatter, Rasmus på farten og Madicken - og selvfølgelig alle deres venner.

Efterårsferieåbent: d. 19. – 20. oktober, samt d. 26. oktober – 3. november, 10.00-17.00.

Aftenåbent: d. 29. oktober – 1. november, 10.00-19.00.

20%

20% rabat på en overnatning

20% rabat på en overnatning i gæsteboligområdet i Astrid Lindgrens Verden d. 19. oktober. Brug koden FSEA19. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea vid ankomst. 

Tilbuddet gælder kun i forhold til nye bookinger og gælder ikke campingpladser.

Book nu

Efterårsferie på Best Western Plus HUS 57

20%

20% på et familieophold

Hvad med att tage hele familien med til Ängelholm, hvor du bor i det nyåbnede og luksuriøse Best Western Plus HUS 57, og kan besøge badelandet ”Vattnets Hus”. Med Forsea ferries får du 20% på et familieophold her.

Bookingkode: FORSEA

Tilbuddet gælder mandag til søndag uge 42 2019. Begrænset antal værelser til denne pris. I tilbuddet indgår 2 voksne og 2 børn op til 12 år.

Book nu

 

 

I tilbuddet indgår: 

  • 2-retters middag for to personer
  • 1 varmret for to børn
  • Overnatning i dobbeltværelse for fire personer
  • Morgenmad
  • Adgang til Spa og relax-afdeling
  • Billet for fire personer til ”Vattnets Hus”

Bemærk, at drikkevarer ikke indgår i prisen.

Rabatpris: 2.900 SEK for fire personer (20%)
Normalpris: 3.495 SEK

 

Best Western Plus HUS 57, som åbnede i marts 2018, ligger i Ängelholm tæt på alle de fantastiske oplevelser på Bjärehalvøen i nord, den smukke kyststrækning i vest, Helsingborg i syd og de fine vandrestier i øst.

Hotellet består af 112 værelser i syv forskellige kategorier - alle sammen smagfuldt indrettede med bekvemme senge for maksimal komfort. I restauranten, som ligger i stueetagen, er der plads til 150 spisende gæster, og der er åbent for både hotellets gæster såvel som for offentligheden.

Hos HUS 57 er der en stor passion for god, velsmagende mad og drikke. Her serveres udsøgte retter, der er lavet fra bunden, og hvor grøntsagerne er i fokus. Menuen varierer afhængigt af råvarernes tilgængelighed og sæson, og alle råvarer udvælges omhyggeligt af de lokale leverandører. Her værdsættes lokalproduceret, bæredygtig og økologisk mad, som ikke kun lever op til kvalitetskravene men også til kravene om et bæredygtigt miljø.

I baren og loungen kan du sidde og arbejde, eller bare nyde en god kop kaffe. I hotellets kælderetage findes et mindre Spa, med en 50 cm dyb opvarmet pool, et boblebad og et relax-rum, som I har adgang til under jeres ophold.

Der findes masser af parkeringspladser uden for hotellet, samt parkering i garage for 150 SEK pr. døgn. 

Forbehold: Forsea Ferries er udelukkende formidler af tilbud fra samarbejdspartneren. Henvendelser vedrørende tilbud skal rettes til samarbejdspartneren. Forsea Ferries tager ikke ansvar for eventuelle fejl i priser, åbningstider mv. Priser og rabatter kan variere, og den konkrete pris kan partneren oplyse.

Ekstra rabat i efteråret på Ängelholms flygmuseum

På Ängelholm Flygmuseum kan du komme helt tæt på de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10 samt mange autentiske miljøer, våben, uniformer og kommandocentral. Der findes desuden 3 flysimulatorer, så du kan få fornemmelsen af at flyve f.eks. J 35 Draken. Museet er startet på initiativ af F 10 Kamratförening for at vise, hvad ansatte og værnepligtige arbejdede med bag de strengt bevogtede grænser under den kolde krig.

Læs mere om alle de fantastiske fly på museets egen hjemmeside.

50%

50% rabat på entreen

Vi er med på at tilbyde 50% rabat på entreen i den danske efterårsferie (uge 42). Dvs at entre for to til en pris mod forevisning af gyldig Forsea autobizz billet fra samme dag. Vi har åbent lørdag og søndag fra 10:00 til 17:00, og tilbuddet omfatter weekend 12-13 okt. og 19-20 okt.