TrA.Subject

TrA.Announcement

Tag færgen på efterårstur med børnene

Efterår i Sydsverige

Sverige ligger kun 20 minutter væk. Længere tid tager det ikke at sejle fra Helsingør til Helsingborg. Spendér efteråret på den anden side af sundet. Uanset om du vil vandre i den smukke svenske natur, slappe af og nyde en skøn spa-oplevelse eller underholde de yngste familiemedlemmer, så har vi tips til flere forskellige steder og herlige oplevelser. Efterårshyggen er kun 20 minutter væk.

Skønt for både krop og sjæl

Söderåsens nationalpark

Besøg Söderåsen Nationalpark. Her får du en fantastisk naturoplevelse i den svenske vildmark – en oplevelse der er velegnet til alle aldre. Parken er et af Nordeuropas største sammenhængende løvskovsområder.

Læs mere

Vandring i Sydsverige

Sverige bugner af vidunderlige vandreruter, uanset hvad jeres ønsker er til oplevelser og udfordringer undervejs, og fælles for samtlige ruter er god skiltning, så alle kan finde vej. Byd efteråret velkommen med en vandretur i fantastiske omgivelser.

Læs mere

Kullaberg

Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, bedre kendt som Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan I vandre på stierne, klatre på klipperne og nyde den dramatiske natur.

Læs mere

Kullabergsguiderna

Tag med Kullabergsguiderna på en oplevelsesfyldt dag med alt fra hvalsafari og grottetur til klippeklatring og skattejagt i det fascinerende Kullaberg naturreservat. Få rabatt när du reser med oss.

Læs mere

Leg for alle aldre

For børn

Vi har fundet 10 forskellige, aktive og børnevenlige tips til oplevelser, som kan nydes af hele familien. Uanset om I søger leg, eksotiske dyr eller ren råhygge, så finder I det hele i Helsingborg i efterårsferien.

Læs mere

Markaryds Elgsafari

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i sine naturlige omgivelser i Smålandet Markaryds Elgsafari. Kør i egen bil eller tag turbussen rundt på oplevelse i den fascinerende elgpark. Få rabat når du rejser med os.

Læs mere

Skånsomt for pengepungen

Rabat på oplevelser

Museum, dyr, lakrids, spa og golf er blot nogle af de mange oplevelser og seværdigheder, du får rabat på, når du rejser med os over sundet.

Læs mere

Rejs nemt med AutoBizz Smart

Rejser du mere end en enkelt gang med bilen frem og tilbage over Øresund, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Du betaler altid den laveste pris, fra 109,- kr. pr. vej lørdag-søndag, ved ud- og hjemrejse samme dag. Desuden tjekker du ind og betaler overfarten automatisk. Nemt og bekvemt.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.