På tur med skovens konge

Den 3 km lange skovvej snor sig igennem den store elgindhegning, hvor dyrene går frit omkring. Måske I ser dem drikke af den rislende bæk eller måske de dypper sig i den store dam. Du får helt sikkert mulighed for at opleve skovens konge i virkeligheden, og helt tæt på. 

Glem ikke kameraet, for der garanteret fantastiske oplevelser med dyrene!

På området finder I, ud over andre dyr som  bisoner og geder, også den hyggelige Café Smålandet, hvor I kan nyde en let frokost eller lidt til den søde tand. Skulle I få lyst til at købe et minde med hjem, er den 100 kvm. store souvenirbutik en oplevelse i sig selv.

Læs mere om alle shows og oplevelser på Smålandet Markaryds Elgsafaris egen hjemmeside.

20%

20% rabat på entré

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Smålandet Markaryd Elgsafari om mandagen (13. april - 3. november 2019).

Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Åbningstider

Januar - 22. april 
Weekender kl. 11.00 - 17.00

13. april - 3. november
Dagligt kl. 10.00 - 18.00

Restauranten har åbent i perioden 15. juni - 1. september og caféen har åbent fra den 20. april.

De kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage, hvorfor det er en god idé at tjekke Markaryds Elgsafaris hjemmeside.


Find vej til Smålandet

Fra Helsingborg: Tag E4 mod Stockholm - Smålandet ligger ca. 85 km. fra Helsingborg, og det tager omkring en times tid at køre dertil fra færgelejet. 

Adresse
Smålandet Markaryds Älgsafari
Misterhult 2032
S-285 91 Markaryd
+46 433 129 23
info@smalandet.se