TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat med egen bil på entré til Smålandet Markaryd Elgsafari om mandagen (april - november 2023).

Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag. Rabatten gælder ikke parkens tog. 

Find rejse

På tur med skovens konge

Den 3 km lange skovvej snor sig igennem den store elgindhegning, hvor dyrene går frit omkring. Måske I ser dem drikke af den rislende bæk eller måske de dypper sig i den store dam. Du får helt sikkert mulighed for at opleve skovens konge i virkeligheden, og helt tæt på. 

Glem ikke kameraet, for der garanteret fantastiske oplevelser med dyrene!

På området finder I, ud over andre dyr som  bisoner og geder, også den hyggelige Café Smålandet, hvor I kan nyde en let frokost eller lidt til den søde tand. Skulle I få lyst til at købe et minde med hjem, er den 100 kvm. store souvenirbutik en oplevelse i sig selv.

Læs mere om alle shows og oplevelser på Smålandet Markaryds Elgsafaris egen hjemmeside.

Find vej til Smålandet

Fra Helsingborg: Tag E4 mod Stockholm - Smålandet ligger ca. 85 km. fra Helsingborg, og det tager omkring en times tid at køre dertil fra færgelejet. 

Kontakter
+46 433 129 23
info@smalandet.se

Adresse
Smålandet Markaryds Älgsafari
Misterhult 2032
S-285 91 Markaryd

Åbningstider

Læs mere om Markaryds Elgsafaris åbningstider på deres hjemmeside. De kan være særlige åbningstider i ferier og på helligdage.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.