TrA.Subject

TrA.Announcement

Byd en du holder af på et vidunderligt måltid i kærlighedens tegn i restauranten. Vi garanterer en hyggelig stemning og en smuk udsigt over sundet. I butikken ombord kan du finde et bredt udbud af kærlighedserklærende gaver, og i caféen serveres der skøn kaffe og kage, som er med til at forsøde oplevelsen.

Hyld kærligheden med en festmenu ombord

Inviter en du holder af på en luksuriøs og velsmagende trerettersmenu.

I slutningen af ​​januar og hele februar byder Restaurant Waves ombord på Aurora på en lækker festmenu. Klassiske retter, tilberedt af luksuriøse råvarer, gør deres entre i restauranten. Til alle retter er der desuden skabt drikkevareforslag for maksimal nydelse.

Trerettersmenuen tilbydes til en fordelagtig pris og kan desuden bestilles som torettersmenu (for- og hovedret).

Forkæl en du holder af

Vores nye online shop byder på et stort udvalg af kærlighedsgaver og lækkerier, der kan være med til at vise, hvor meget modtageren betyder for dig. Alt fra chokolade og parfume til smykker og sprudlende bobler. Besøg vores shoppingside, få inspiration og køb gaverne i butikken ombord!

Kærlighedskaffe og kage

Nyd en kærlig hyggestund sammen. To svenske fastelavnsboller og kaffe for kun 78 SEK

Byd din allerkæreste på en rejemad

To rejemadder med vin eller øl for 238 SEK. En rigtig god deal til dem der ønsker noget lidt lettere.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.