Bliv ombord (på færgen)

Du behøver ikke stå af færgen hver gang den lægger til kaj, hvis du er gået ombord. Du er mere end velkommen til at købe en enkeltbillet til landgangen, blive ombord, og lade færgen være den endelige destination.

Gå på tilbudsjagt i butikken eller køb en sandwich og få vind håret, mens du nyder udsigten oppe fra soldækket. 

Så længe du nyder godt af vores tilbud ombord, er du velkommen til at sejle frem og tilbage på en enkeltbillet lige så mange gange, du har lyst. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du blot af i Helsingør igen.

Tag på ture med os. Køb din enkeltbillet i billetsalg, automat eller vores app.
Se tabellen hvor du kan få en idé om, hvornår flest mennesker rejser med os.

Du kan stadig rejse med os!

Savner du også at rejse? Corona-tiden har gjort det lidt vanskeligere for os at få stille rejselysten, og mange af os har oplevet at få aflyst ferier til fjerne destinationer. Men hvad er følelsen af en rejse i virkeligheden? Er det destinationen? Er det badeferien i Spanien? En tur i Eiffeltårnet?

Eller er det i virkeligheden dét at tage afsted. At checke ind. Vise billetten. Gå ombord. Alt sammen forventningens glæde. De nostalgiske minder ved det at rejse, som er bundet i følelserne. ForSea er her stadig og sejler hele tiden over Øresund.
Du kan stadig rejse med os! Køb en enkeltbillet til landgangen for bare 45,- kr. pr. voksen og sejl frem og tilbage lige så mange gange, du har lyst. Vi kalder det at ture.

Shoppingtur

Shoppingtura

Klar alle indkøbene ombord. Vores butik har slik, gaveartikler, de nyeste parfumer og et stort udvalg af vin og spiritus – alt sammen til svenske priser. På vores shoppingside finder du flere af de mange gode tilbud.

Jul i butikken

Nu kan du gøre et kup på julegaver ombord og spare op til 50% sammenlignet med havnepriser. Vi har alt, du har brug for, nu hvor de kolde dage gør deres entré. Her finder du alt fra parfumer og blødgørende hudpleje til styrkende drikkevarer og skønne huer.

Stort udvalg af produkter ombord

*399

Calvin Klein Euphoria

EdT, 100 ml.
Euphoria er en frisk og orientalsk duft til den moderne, frie og passionerede mand. Duften har topnoter af ingefær og pebercocktail, samt skønne toner af regndråber og iskold sudachi.
*Alle priser er vist i svenske kroner.

*129

Lindt Master Chocolatier Collection

En skøn blanding til chokoladeelskere. Pralinéer af mørk-, hvid og mælkechokolade fyldt med blandt andet marcipan, ristede nødder, nougat, appelsin og karamel.
*Alle priser er vist i svenske kroner.

*419

Braastad VOSP

Cognac, 100 cl, 40%.
Har en drueagtig duft og smag med fadkarakter, strejf af appelsin, røde æbler, chokolade og hasselnødder. Serveres ved stuetemperatur som avec.
*Alle priser er vist i svenske kroner. 2 for 699 SEK ellers 1 for 419 SEK.

Den moderne måde at ture

Den klassiske måde at ture

Den luksuriøse klassiker

Ture for alle

Ture for børnene

Tag børnene med ombord og lad dem sidde ved rælingen, hvor de kan se båden bryde vandet. Måske de skal have et børnemåltid fra caféen eller lidt slik fra butikken. Lad dem spejde mod Helsingborg og Middelalderborgen Kärnan, og brug fantasien på at forestille sig, hvordan livet i Sverige var i gamle dage. Kun fantasien sætter grænser!

Soldæksture

På soldækket finder I masser af plads til at nyde solen, den friske luft og ikke mindst den skønne udsigt. Vores café ombord har altid åbent, når færgerne sejler og der finder I et stort udvalg af kager, sandwiches samt kolde og varme drikke. Og alt sammen kan I naturligvis tage med på soldækket. For der findes vel ikke noget bedre sted at nyde en solskinsdag end på sundet.

Enkelt, dobbelt eller tredobbelt? 

Der findes forskellige ture, afhængig af hvor meget du vil opleve. Nedenfor har vi beskrevet mulighederne, og husk på, at uanset om du vælger enkelt, dobbelt eller tredobbelt, så betaler du bare for en enkeltbillet. En tredobbelt tur koster altså lige så lidt som en enkelt tur.

Se prisliste.

Enkelt tur

En enkelt tur tager en lille time, hvor du tager en enkelt tur frem og tilbage over Øresund. Altså to enkeltrejser. Tag en pause i caféen FoodXpress, hvor vi serverer masser af lækkerier. Al vores fisk og skaldyr ombord er MSC- og ASC-mærkede og vi har derudover både vegetariske og veganske tilbud. Og det bedste af det hele – alle lækkerierne kan du tage med dig ud på soldækket. Du kan oven i købet nå en lille shoppingtur i butikken, inden vi igen lægger til i Helsingør.

På en enkelt tur

 • Nyd den friske luft og duften af hav fra soldækket
 • Tag en klassiker; to røde og en grøn (pølser og en øl)
 • Prøv sæsonens latte
 • Nyd luksus-klassikeren; rejemad og et glas vin
 • Tag din snack med på soldækket
 • Spis frokost i restauranten
 • Shop i butikken

Lækkerier i caféen

Dobbelt tur

En dobbelt tur tager ca. to timer, hvor du tager to ture frem og tilbage over Øresund. Altså fire enkeltrejser.

Under en dobbelt tur kan du fx nå følgende:

 • Spise en god middag i restauranten
 • Kombinere shopping med dagens frokost
 • Gå på opdagelse i vores Selected Wines – udvalgte vine fra Sydafrika, som vi har valgt ud fra kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar
 • Koble af og nyde udsigten
 • Nyde en stund på soldækket

 

Kig forbi vores ombord-side for at se, hvad der er aktuelt lige nu.

Aktuelt ombord

Tredobbelt tur

En tredobbelt tur tager ca. tre timer, hvor du tager tre ture frem og tilbage over Øresund. Altså seks enkeltrejser. Det passer fint med en hel aften, hvor I kan nyde a la carte middag i restauranten, en drink i baren og shopping i butikken, så I kan finde den gode vin, som I fik serveret til maden.

Denne tur passer til en hel aften ombord

 • À la carte – nyd en lækker tre-retters menu i restauranten
 • Tag en drink i baren før maden
 • Se solnedgangen med en dejlig drink i hånden
 • Besøg butikken, som sælger den gode vin, du fik serveret til maden
 • Kobl af og nyd udsigten over smukke Øresund

Waves menu

Billetter & Åbningstider

Hent vores app

I vores app kan du købe bil- eller personbillet direkte i mobilen, få overblik over dine bookinger og se, hvornår den næste færge afgår. Det er nemt og bekvemt altid at have billet og sejlplan lige ved hånden.

Hent vores app

Åbningstider ombord

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider ombord. Det gælder både café, bar, restaurant og butik.

Aurora
Waves Bar og Udebaren har særlige åbningstider. Se barernes åbningstider.  
Waves Restaurant har særlige åbningstider. Se Waves' åbningstider.

På linket nedenfor kan du holde dig opdateret med de åbningstider, der gælder netop nu for butikker, caféer og barerne ombord på Aurora, Hamlet og Tycho Brahe.

Aktuelle åbningstider

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.