TrA.Subject

TrA.Announcement

Bliv ombord (på færgen)

At "Tura" er et lokalt udtryk for at tage en tur med færgen over Sundet uden at hoppe af i Helsingborg, og vi på ForSea er stolte over at have været med til at opfinde et nyt udtryk for en oplevelse, som så mange sætter pris på. Det betyder ganske enkelt at blive ombord på båden og spise, drikke og shoppe uden stress og jag. Du kan sejle frem og tilbage lige så mange gange du vil!

Nyd den smukke udsigt og duften af ​​saltvand på soldækket. Forkæl dig selv med et kulinarisk eventyr i restauranten eller nyd en afslappende øl i baren. At "Tura" er en rigtig skøn oplevelse, der passer til alle - unge som gamle.

Kom og "Tura" med os, vi glæder os til at byde dig velkommen! Din ”Tura”-billet kan købes i billetlugen eller automaten.

Shoppingtur

Shoppingtura

Klar alle indkøbene ombord. Vores butik har slik, gaveartikler, de nyeste parfumer og et stort udvalg af vin og spiritus – alt sammen til svenske priser. På vores shoppingside finder du flere af de mange gode tilbud.

Nyheder i butikken

Vi har fyldt op med nyheder og ekstra gode rabatter på parfumer, skønhedspleje, slik og alkohol. I vores butik ombord kan du spare mange penge.

Den moderne måde at ture

Den klassiske måde at ture

Den luksuriøse klassiker

Ture for alle

Ture for børnene

Tag børnene med ombord og lad dem sidde ved rælingen, hvor de kan se båden bryde vandet. Måske de skal have et børnemåltid fra caféen eller lidt slik fra butikken. Lad dem spejde mod Helsingborg og Middelalderborgen Kärnan, og brug fantasien på at forestille sig, hvordan livet i Sverige var i gamle dage. Kun fantasien sætter grænser!

Soldæksture

På soldækket finder I masser af plads til at nyde solen, den friske luft og ikke mindst den skønne udsigt. Vores café ombord har altid åbent, når færgerne sejler og der finder I et stort udvalg af kager, sandwiches samt kolde og varme drikke. Og alt sammen kan I naturligvis tage med på soldækket. For der findes vel ikke noget bedre sted at nyde en solskinsdag end på sundet.

Enkelt, dobbelt eller tredobbelt? 

Der findes forskellige ture, afhængig af hvor meget du vil opleve. Nedenfor har vi beskrevet mulighederne, og husk på, at uanset om du vælger enkelt, dobbelt eller tredobbelt, så betaler du bare for en enkeltbillet. En tredobbelt tur koster altså lige så lidt som en enkelt tur.

Se prisliste.

Enkelt tur

En enkelt tur tager en lille time, hvor du tager en enkelt tur frem og tilbage over Øresund. Altså to enkeltrejser. Tag en pause i caféen FoodXpress, hvor vi serverer masser af lækkerier. Al vores fisk og skaldyr ombord er MSC- og ASC-mærkede og vi har derudover både vegetariske og veganske tilbud. Og det bedste af det hele – alle lækkerierne kan du tage med dig ud på soldækket. Du kan oven i købet nå en lille shoppingtur i butikken, inden vi igen lægger til i Helsingør.

På en enkelt tur

 • Nyd den friske luft og duften af hav fra soldækket
 • Tag en klassiker; to røde og en grøn (pølser og en øl)
 • Prøv sæsonens latte
 • Nyd luksus-klassikeren; rejemad og et glas vin
 • Tag din snack med på soldækket
 • Spis frokost i restauranten
 • Shop i butikken

Lækkerier i caféen

Dobbelt tur

En dobbelt tur tager ca. to timer, hvor du tager to ture frem og tilbage over Øresund. Altså fire enkeltrejser.

Under en dobbelt tur kan du fx nå følgende:

 • Spise en god middag i restauranten
 • Kombinere shopping med dagens frokost
 • Gå på opdagelse i vores Selected Wines – udvalgte vine fra Sydafrika, som vi har valgt ud fra kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar
 • Koble af og nyde udsigten
 • Nyde en stund på soldækket

 

Kig forbi vores ombord-side for at se, hvad der er aktuelt lige nu.

Aktuelt ombord

Tredobbelt tur

En tredobbelt tur tager ca. tre timer, hvor du tager tre ture frem og tilbage over Øresund. Altså seks enkeltrejser. Det passer fint med en hel aften, hvor I kan nyde a la carte middag i restauranten, en drink i baren og shopping i butikken, så I kan finde den gode vin, som I fik serveret til maden.

Denne tur passer til en hel aften ombord

 • À la carte – nyd en lækker tre-retters menu i restauranten
 • Tag en drink i baren før maden
 • Se solnedgangen med en dejlig drink i hånden
 • Besøg butikken, som sælger den gode vin, du fik serveret til maden
 • Kobl af og nyd udsigten over smukke Øresund

Waves menu

Billetter & Åbningstider

Åbningstider ombord

Her finder du de aktuelle åbningstider for butikker, caféer og barerne ombord på Aurora, Hamlet og Tycho Brahe.

Aktuelle åbningstider

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.