Velkommen til vores barer ombord.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. På fredage er der ofte livemusik i baren. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.

Waves Bar på Aurora holder åbent alle dage fra 1 juni. 

Åbningstider

Baren på Tycho Brahe

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Åbningstider

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverer vi lækre cocktails og udvalgte vine, forenet med en fantastisk udsigt over Øresund. Vores bartendere er parat til at betjene dig, uanset om du starter eller afrunder aftenen i baren

Midlertidigt lukket.

ForSeas Glöggtini

Drinken, som vi har døbt ’Glöggtini’, er på et midlertidigt besøg og bidrager til ekstra god julestemning. Glöggtinin serveres i Ristretton og i vores barer fra 19. november.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.