TrA.Subject

TrA.Announcement

Velkommen til vores barer ombord.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. På fredage er der ofte livemusik i baren. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.
Skyd det nye år ind i Waves Bar sammen med os. Oplev et festfyrværkeri over Danmark og Sverige fra første parket. Waves Bar holder ekstraordinært åbent til kl. 00.40

Åbningstider

Tycho Brahe bar

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Se åbningstider

Hamlet bar & lounge

Besøg vores helt nye bar ombord på Hamlet. Tag en after work drink med kollegaer eller venner - og nyd de friske drinks og lækre hotshots i vores nye flydende bar!

Åbningstider

livemusik

Livemusik ombord

Ole och Sussie

Den populære duo Ole & Sussie byder på livemusik i Tycho Brahe-baren to gange i løbet af dette forår. Nyd de skønne coverversioner af herlige numre fra 60’erne til rock, pop og country. Udover øl, vin og farverige drinks, serverer baren desuden vores luksuriøse rejesandwich og varme panini.

Koncerten med Ole & Sussie finder sted kl. 17.30-20.30 ombord på Tycho Brahe på følgende datoer:
27. januar
24. marts
6. april (Skærtorsdag)

Pontus Assarsson

Velkommen til livemusik ombord. Den 3. marts  og 28. april inviterer Pontus Assarsson til en herlig aften med livemusik i Tycho Brahe-baren. Pontus Assarsson har bl.a. skrevet sange til melodigrandprix, været kapelmester på Charlotte Perellis turné, og så har han desuden vundet en flot tredjeplads i tv-programmet Fame Factory. Udover øl, vin og farverige drinks, serverer baren desuden vores luksuriøse rejesandwich og varme panini.

Koncerten med Pontus Assarsson finder sted kl. 17.30-20.30 ombord på Tycho Brahe på følgende datoer:
3. marts
28. april

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.