Velkommen til vores barer ombord på Hamlet, Aurora og Tycho Brahe. Vores barer er midlertidigt lukket.

Livemusik ombord på Aurora

Nyd en tur på sundet med drinks, snacks og en ordentlig svingom til live musik i Waves bar!

Kommende live musik

17. april Lina & Marcus Hjälte
24. april Lina & Marcus Hjälte
15. maj Lina & Marcus Hjälte
22. maj Lina & Marcus Hjälte

Afgang kl. 17.40 fra Helsingør, dørene lukkes 3 minutter før afgang. Musikken starter ca. kl. 18.00 og spiller indtil ca. kl. 22.30.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. På fredage er der ofte livemusik i baren. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.

Midlertidigt lukket.

Baren på Tycho Brahe

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Midlertidigt lukket.

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverer vi lækre cocktails og udvalgte vine, forenet med en fantastisk udsigt over Øresund. Vores bartendere er parat til at betjene dig, uanset om du starter eller afrunder aftenen i baren

Midlertidigt lukket.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.