TrA.Subject

TrA.Announcement

Velkommen til vores barer ombord.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. På fredage er der ofte livemusik i baren. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.

Åbningstider

Tycho Brahe bar

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Se åbningstider

Hamlet bar & lounge

Besøg vores helt nye bar ombord på Hamlet. Tag en after work drink med kollegaer eller venner - og nyd de friske drinks og lækre hotshots i vores nye flydende bar!

Åbningstider

livemusik

Livemusik ombord

Rock på Sundet med Bai Bang

Velkommen ombord på Tycho Brahe til Rock på Sundet, hvor det populære glamrockband Bai Bang spiller. Arrangementet finder sted fredag ​​den 30. september og udover underholdende livemusik fra Helsingborg-bandet, serveres der en rock-inspireret fingerfood-buffet med lækre retter. Musikarrangementet er delt op i to sæt og starter kl. 18.45.

Vælg mellem buffetbillet og barbillet.

Buffetbilletten inkluderer færgebillet, entré, lækker rockbuffet og en Carlsberg Export. Arrangementet finder sted kl. 17.30 - 21.30. Prisen for denne billet er 349 SEK.

Barbilletten inkluderer færgebillet og entré. Arrangementet finder sted kl. 18.40 - 21.30. Prisen for denne billet er 225 SEK.

Book billet

Pontus Assarsson 28. oktober

Velkommen til livemusik ombord. Den 28. oktober inviterer Pontus Assarsson til en herlig aften med livemusik i Tycho Brahe-baren. Pontus Assarsson har bl.a. skrevet sange til melodigrandprix, været kapelmester på Charlotte Perellis turné, og så har han desuden vundet en flot tredjeplads i tv-programmet Fame Factory. Udover øl, vin og farverige drinks, serverer baren desuden vores luksuriøse rejesandwich og varme panini.

Koncerten med Pontus Assarsson finder sted kl. 17.30-20.30 ombord på Tycho Brahe den 28. oktober.

Ole och Sussie 25. november og 16. december

Den populære duo Ole & Sussie byder på livemusik i Tycho Brahe-baren to gange i løbet af dette efterår. Nyd de skønne coverversioner af herlige numre fra 60’erne til rock, pop og country. Udover øl, vin og farverige drinks, serverer baren desuden vores luksuriøse rejesandwich og varme panini.

Koncerten med Ole & Sussie finder sted kl. 17.30-20.30 ombord på Tycho Brahe både den 25. november og den 16. december.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.