Velkommen til vores barer ombord på Aurora. Hamlet og Tycho Brahe barer er midlertidigt lukket.

Udendørsbaren på Aurora

Nu åbner vi udendørsbaren – en glasinddækket udendørsbar på Aurora. Udendørsbaren ligger på dæk 5, og her kan du spise, drikke og nyde udsigten. Ligesom i vores FoodXpress er der her et herligt udvalg af sandwicher, salater og vores klassiske rejemad med håndpillede rejer og et glas hvidvin. Ud over vin og øl serverer vi desuden longdrinks som Aperol Spritz, Gin & Tonic, Jägermeister Berlin Mule m.fl. – og vi har selvfølgelig også et alkoholfri sortiment.

I vores udendørsbar er der desuden ekstra plads, hvilket gør det nemmere at holde afstand til andre medrejsende. Velkommen ud!

Åbningstider i udendørsbaren ombord på Aurora:
26. juni - 29. august alle dage kl. 11.00-21.00
Udendørsbaren ombord på Aurora på dæk 5 holder kun åbent disse datoer, hvis vejret er godt.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. På fredage er der ofte livemusik i baren. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.

Åben:
Onsdag - lørdag kl. 12-22-30

Baren på Tycho Brahe

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Midlertidigt lukket.

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverer vi lækre cocktails og udvalgte vine, forenet med en fantastisk udsigt over Øresund. Vores bartendere er parat til at betjene dig, uanset om du starter eller afrunder aftenen i baren

Midlertidigt lukket.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.