TrA.Subject

TrA.Announcement

Velkommen til vores barer ombord.

Waves bar på Aurora

En trappe op på Waves Restaurant er både tempoet og latteren højere. En perfekt afslutning på ugen. Eller en hyggelig start på en vellykket fest. Aftenen er fuld af muligheder.

Åbningstider

Tycho Brahe bar

Tag vennerne eller kollegerne med til baren på Tycho Brahe, få noget godt at drikke og slap af, mens færgen transporterer dig frem og tilbage over sundet. Og frem og tilbage igen.

Livemusik - kl. 17.30-20.30:

  • 13/10 Ole & Sussie
  • 27/10 Pontus Assarsson
  • 15/12 Ole & Sussie

Åbningstider

Hamlet bar & lounge

Besøg vor bar ombord på Hamlet. Tag en after work drink med kollegaer eller venner - og nyd de friske drinks og lækre hotshots i vores nye flydende bar!

Åbningstider

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.