Waves Restaurant: Aurora

Waves restaurant på M/S Aurora - det oplagte sted at mødes på Sundet. En restaurant med hyggelig atmosfære, hvor de dejligste buffeter og de skønneste a la carte menuer kan nydes med den smukkeste udsigt over Øresund.

Gå ombord på færgen i Helsingør og nyd et par timer i restauranten, mens I sejler frem og tilbage mellem Danmark og Sverige. Når I har nydt jeres mad og ikke mindst den smukke udsigt, kan I fortsætte aftenen i baren eller blot stige af igen, når færgen rammer Helsingør.

A la carte menu

Menuen gælder i perioden 16. januar - 2. april 2019

    Pris DKK

Forretter

   
Auroras ingefær- og appelsinsild
på kavringbrød med rødløg og dild
  65,-
Klassisk löjromstallerken "svensk kaviar"
med ristet brød
  92,-
Carpaccio
med trøffelcreme, pinjekerner og konfiteret æggeblomme
  76,-
Røget laks
med avokadomousse og sennepsslynget fennikel
  68,-
Butternut squashsuppe
med ristede frø og surdejsbaguette
Halv / hel portion 61,- / 107,-
     

Hovedretter

   
Fisk- og skaldyrsgryde
med safran, tomat, chiliaioli og surdejsbrød
  168,-
Stegt torskeryg
med brunet smør, græskarpuré og vintergrønt
  176,-
Porchetta
med rosmarin og hvidløg, puré af ristet butternut squash og rødvinssauce
  161,-
Grillet tylerbøf
med brunet løgcreme og rødvinssky
  192,-
Risotto
på Avorioris, med svampe og trøffelolie
  135,-
     
Til kødretter serveres kartoffelgratin og til fiskeretter dildkogte kartofler    
     

Desserter

   
Sundet isdessert   61,-
Cremet hvid chokoladekage
dulce de letche og sukkerstrøede tranebær
  65,-
Cremé Brûlée
med friske bær
  65,-
Udvalgte oste
tre sorter med tilbehør
  76,-
     
Bådens hjemmelavede chokoladetrøffel   22,-
     

Til børnene

   
Spørg efter særlig børnemenu - øvrige retter serveres til børn, i halve portioner til halv pris    

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken. 

Auroras buffet

Serveres mandag-torsdag 4. februar - 28. februar 2019

192,- kr. 

Gå ombord i den bugnende buffet

Broccoli- og cheddartærte, tomatsuppe med tilbehør (vegansk), charcuteri, Waldorfsalat, Västkustsalat, couscous, grønne asparges, mozarella, skinkesalat, hvidløg- og urtemarineret lam, Boeuf Bourguignon, havets wallenbergare, soya- og chilimarineret kylling, hollandaisebagt broccoli med valnødder, bagte rodfrugter, stegte kartofler, rødvinssauce, kolde saucer, brødbuffet og ost med tilbehør. 

Gruppemenu

Gælder i perioden 1. februar - 2. april 2019

For at få den bedst mulige oplevelse, service og kvalitet under jeres besøg gælder samme menu for hele selskabet, undtaget tilfælde af madallergi eller vegetariske ønsker.

I kan vælge mellem færdig menu eller buffet. 

Menuer skal vælges senest en uge inden besøget. Ved eventuelle afbud, skal dette meddeles restauranten senest tre døgn inden besøget. Ellers debiteres samtlige menuer.

 

 

Auroras klassiske menu

Turcanape
med ferskrøget laks, peberrod og håndpillede rejer

Medailloner af oksefilet
med bearnaisesauce

Isdessert

276,- kr.

Festmenu

Auroras ingefær- og appelsinsild
på kavringbrød med rødløg og dild

Pebersteak af oksefilet
med estragonsauce, sauterede svampe, vintergrønt og kartoffelgratin

eller 

Torskeryg
med brunet smør, græskarpuré og vintergrønt

Creme Brulée
med friske bær

Forret & hovedret 227,- kr.
Tre-retters menu 253,- kr.

Vegetarisk menu

Butternut squashsuppe
med ristede frø og surdejsbaguette

Risotto på Avorioris
med svampe og trøffelolie

184,- kr.

FROKOSTBUFFET

Øresundsbuffet 130,- 

Oplev den bedste havudsigt på Sundet samtidig med du nyder en dejlig buffet med alt det bedste fra Danmark og Sverige. Her er både kolde og lune retter, og lidt for enhver smag. Prisen er inkl. kaffe, drikkevarer er for egen regning.

Halv pris for børn 4-11 år

Tilbydes på afgange fra Helsingør
Mandag-fredag kl. 12.43 og kl. 13.43

Pris er inklusive færgebillet (enkelt) 

Weekendbuffet 153,-

Nyd en herlig buffet med sild, koldtrøget laks, romasalami, pastasalat, friske salater, Janssons fristelse, ribbenssteg med rødkål, Louisiana Hot pølse, kyllingelår, ratatouille og brød. Afslut buffeten med lidt ost, kaffe og søde sager.

Tilbydes på afgange fra Helsingør
Lørdage kl. 12.13
Søndage kl. 13.13

***

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).    

VINLISTE

Find din favorit på vores vinliste.

Pris pr. glas / pris pr. flaske

Rødvin

Unity Shiraz / Mourvédre, Sydafrika
55,- / 212,- 

Greeting from España, Vdlt Castilla
52,- / 204,-

Masi Campofiorin, Italien
230,-

Rock Valpolicella Ripasso, Italien
63,- / 245,-

7 Deadly Zins Zinfandel, USA
65,- /253,-

Rock Amarone della Valpolicella DOCG, Italien
345,-

Hvidvin

Unity Chenin Blanc, Sydafrika
55,- / 212,- 

La Gascogne Gros Manseng /Sauvignon Blanc, Frankrig
52,- / 204,- 

Pinot Grigio Delle Venezie, Italien
58,- / 215,- 

La Chablisienne, Frankrig
284,- 

Pradalup Roero Arneis DOCG, Italien
58,- / 230,- 

Von Buhl Riesling- organic, Tyskland
299,- 

Bobler

Bodvár of Swede No7 rosé, Frankrig
245,- 

Mulderbosch Cabernet Sauvignon rosé, Sydafrika
53,- / 212,- 

**

Freixenet Cordon Negro Brut, Cava Spanien
40,- / 207,- 

**

Moët Chandon Impérial Brut, Frankrig
73,- / 368,-

Piper Heidsieck Cuvée Brut, Frankrig
353,-

Piper Heidsieck Rosé, Frankrig
384,- 

Bordreservation

Menubillet

Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

***

Bordbestilling

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@forseaferries.com

Åbent alle hverdage kl. 8.00 - 16.30