TrA.Subject

TrA.Announcement

Waves Restaurant: Aurora

Waves Restaurant har noget for enhver smag. Prøv vores klassiker eller en af de nye spændende smagsoplevelser. Og til børnene serverer vi sikre favoritter.

Se restaurantens åbningstider her.

Er i mere end 8 i selskabet?
Hvis et selskab overstiger 8 personer skal maden forudbestilles og I bedes foretage en reservationsforespørgsel her.

Festligt ombord

Der serveres tre forskellige festmenuer i tre forskellige perioder. Nyd en festlig tre-retters-menu til en god pris.

Læs mere

alacarte

Waves menuer

  1. Påskebuffet
  2. À la carte
  3. Klassikeren
  4. Gruppemenu
  5. Frokostbuffet
  6. Weekend-brunch
  7. Børnemenu

Påskebuffet er højtidens must!

Nyd en skøn påskebuffet til havs! Vi dækker bordet med lækre påskefristelser og delikatesser der hører sig påsken til, så alle kan vælge deres absolutte favoritter – og naturligvis er al fisk og skaldyr MSC- og ASC-certificeret. Vi har desuden også vegetariske alternativer på buffeten.

Påskebuffeten serveres den 6. april - 10. april, på afgang kl. 11.30 og kl. 14.30 fra Helsingør, og bordreservation kl. 12.00 og kl. 15.00. 

Pris ca. 247 DKK - ekskl. færgebillet.
Påskebuffeten serveres for børn op til 11 år til ca. 123 DKK - ekskl. færgebillet.

 

PLANTEBURGER 172,-

Alle priser er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. 

FORRETTER

HUMMERBISQUE 90,-

Hummer og håndpillede rejer. Garneret med syltet agurk, fennikel og dild

KLASSISK TATAR 105,-
af højreb. Serveres med dijonsennep, rå æggeblomme, sølvløg og kapers

SILDETALLERKEN 82,-
Kryddersild, crumble af Västerbottenost, cremefraiche, æg i tern, rødløg, purløg og brunet smør

CROQUETTES KARL JOHAN 82,-
Panko-panerede kartoffelkroketter med Karl Johan svamp, friteret sennepskål og trøffelcreme

VEGANSK SKAGEN 75,-
En slags rejesalat lavet af tofu med rødløg. Serveres med tangkaviar & ristet brød 

SCROCCHIARELLA 82,-
Surdejsbrød, rødbeder, chevre, rucola, pinjekerner og honning

HOVEDRETTER

RØDTUNGE 210,-

med blomkålscreme, rød Cavi-art, Champagne og dildskum. Serveres med vermouth-sauce og kartoffelpuré

CONFIT DE CANARD 202,-
Confiteret andelår, rosenkål, bagt rød spidskål. Serveres med solbærsauce og kartoffelkroket

OKSEKÆBE 210,-
med stegt sideflæsk, grillet løg, syltede rødbeder, rødvinssauce og kartoffelpuré

PLANTE BURGER 172,-
Veggie-bacon og ost. Ærtepesto af mandler, syltede gulerødder og agurk. Serveres med rodfrugtchips

CAPELLINI 150,-
med hvidløg og svampe brunet i vegansk smør. Toppet med hasselnødder og græskarkerner

DESSERT

CRÈME BRÛLÉE 75,-

med dagens sorbet

LIMONCELLO 67,-
En lækker midte af limoncello-creme, dækket af citronis & knust marengs

CHOKOLADEFONDANT 75,-
med karamel og kandiserede saltede nødder. Serveres med yoghurtis

CHEESECAKE 67,-
med mango og passionsfrugt

5 x PETIT FOURS 72,- (18,-/stk.)
Variation af små kager. Perfekt til kaffen

VARIATION AF OSTE 82,-
med årstidens marmelade, smør og kiks

Serveres kun som hel menu for 292,-

SKAGENTOAST (G, L)
Rejesalat med rødløg. Serveres med tangkaviar og ristet brød

MØRBRAD (L)
Serveres med bearnaisesauce, kartoffelkroket & spæde grøntsager

LIMONCELLO (L)
En lækker midte af limoncello-creme, dækket af citronis & knust marengs

Gælder fra 11. januar - 28. marts 2023 for grupper på otte personer eller flere. For at opnå den bedst mulige oplevelse, service og kvalitet, i forbindelse med bestillingen, gælder én og samme menu for hele selskabet med undtagelse af eventuelle fødevareallergier og vegetarisk valg. 

Bestillingen af menuer skal være modtaget senest en uge inden besøget. I tilfælde af afbestilling skal dette meddeles restauranten tre dage før menuen er reserveret. Hvis dette ikke sker, vil alle menuer blive opkrævet. 

Kontakt os på restaurangbokning@forseaferries.com eller 042-186130 man.-fre. 08.00-16.30.

Alle priser er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. 

Bemærk venligst, at alle produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har et separat produktionskøkken. 

Vi ses ombord!

AURORAS KLASSISKE MENU
Serveres som en hel menu 292,-

SKAGENTOAST
(G, L)
Rejesalat med rødløg. Serveres med tangkaviar og ristet brød

OKSEFILET
(G, L)
med bearnaisesauce, kartoffelkroket og sæsonens spæde grøntsager

LIMONCELLO (L)
Limoncello-creme dækket af citronis & knust marengs 

WAVES GRUPPEMENU
Forret og hovedret 277,-
Trerettersmenu 300,-

SILDETALLERKEN
(G, L)
Kryddersild, crumble af Västerbottenost, cremefraiche, æg i tern, rødløg, purløg og brunet smør

OKSEKÆBE (L)
med stegt sideflæsk, grillet løg, syltede rødbeder, rødvinssauce og kartoffelpuré

alt.

RØDTUNGE (L)
med blomkålscreme, rød Cavi-art, Champagne og dildskum. Serveres med vermouth-sauce og kartoffelpuré

CHOKOLADEFONDANT (G, L, N)
med karamel og kandiserede saltede nødder. Serveres med yoghurtis

VEGANSK MENU
For- og hovedret 225,-
Trerettersmenu 255,-

VEGANSK SKAGEN (G)
En slags rejesalat lavet af tofu med rødløg, tangkaviar & ristet brød

PLANTE BURGER (G, N)
Veggie-bacon og ost. Ærtepesto af mandler, syltede gulerødder og agurk. Serveres med rodfrugtchips

CHEESECAKE (G)
med ingefær, kokosis og hindbær

Oplev den bedste havudsigt på Øresund samtidig med du nyder en dejlig buffet med alt det bedste fra Danmark og Sverige. Her er både kolde og lune retter, og lidt for enhver smag. 

Frokostbuffeten serveres man-fre, afgang 12.30 og 13.30 i Waves restaurant ombord på Aurora.

Serveres fra 11 januar til 16 november.
(Serveres ikke i påsken, 6 april - 10 april)

129,- Pris inkl. færgebillet.
112,- Pris ekskl. færgebillet.
Prisen er inkl. kaffe, drikkevarer er for egen regning. 
Frokostbuffeten serveres for børn op til 11 år for 79 SEK ekskl. færgebillet. (ca 59,- DKK)

Nyd weekenden og spis brunch på sundets eneste flydende restaurant. Vi serverer alle delikatesser, der hører sig en luksuriøs brunch til; alt fra pandekager og charcuteri til kartoffelretter - og selvfølgelig også noget til den søde tand. Naturligvis er al fisk og skaldyr MSC- og ASC-certificeret. Vi har desuden vegetariske og veganske retter på buffeten.

Der serveres weekendbrunch fra 14. januar til 12. november.
Serveres ikke i påskeweekenden.

Serveres lørdag og søndag kl. 12.00-14.00 i Restaurant Waves på Aurora. Se sejlplan for Aurora her.

Pris inkl. færgebillet 172,-
Pris ekskl. færgebillet 157,-
Børn t.o.m. 11 år 88,- ekskl. færgebillet

Børnene skal selvfølgelig også nyde et dejlig måltid ombord. Derfor har vi en speciel børnemenu hvor børnene selv kan sammensætte deres menu.

Prisen for børnemenuen er 74,-. 

Vælg mellem:
- kødboller*
- bolognese
- stegt fisk

Vælg derefter tilbehør:
- kogte kartofler*
- stegte kartofler
- pasta

Afslut med:
- vaniljeis med chokoladesauce
- sorbet*

*Uden: gluten, mælkeprotein, ægge- og sojaprotein

Sydafrikanske vine

I vores serie Selected Wines finder du omhyggeligt udvalgte vine fra Stellenbosch-området i Sydafrika. Alle vores udvalgte sydafrikanske vine kan bestilles i vores restauranter ombord.

Alle priser er oplyst i danske kroner, er omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. 

Rød vine

År Pris pr. flaske
Raats Jasper - Blend 2017 296,-
Raats Cabernet Franc Family - Cabernet 2016 449,-
Raats MR de Compostella - Blend (begränsad upplaga) 2016 974,-
Buitenverwachting Christine - Blend 2013 277,-
Hartenberg Cabernet Sauvignon - Cabernet 2016 262,-
Hartenberg Doorkeeper - Shiraz 2017 224,-
Hartenberg The Megan - Blend 2015/16 524,-
Hartenberg The Stork - Shiraz 2015 599,-
Richard Hilton Dalmation - Syrah 2014/15 371,-
Richard Hilton Ironstone - Syrah 2015 296,-
Idiom Sangiovese - Sangiovese 2015 322,-
Idiom Cape Blend - Blend 2014 359,-
The Winery of Good Hope - Syrah 2017 214,-
The Winery of Good Hope - Pinot Noir 2018 247,-
The Winery of Good Hope Cab/Merlot- Blend 2018 214,-
RadfordDale Freedom - Pinot Noir 2017 296,-
Chamonix Rouge - Blend 2015 247,-

Hvide vine

År Pris pr. flaske
Raats Old Vine - Chenin Blanc  2018 337,-
Buitenverwachting - Sauvignon Blanc 2018 214,-
Hartenberg - Riesling 2017 247,-
Hartenberg - Chardonnay 2017 247,-
Hartenberg The Eleanor - Chardonnay 2016 371,-
Richard Hilton Emperor Probus - Viognier 2016 322,-
Richard Hilton Rose Quartz - Viognier 2017 244,-
Waterford Estate - Chardonnay 2016 322,-
Idiom Semillon - Semillon 2016 269,-
The Winery of Good Hope - Chenin Blanc 2017 214,-
The Winery of Good Hope - Chardonnay 2018/19 214,-
RadfordDale Renaissance - Chenin Blanc 2017 296,-
Chamonix - Chardonnay 2017 299,-

Rosé

År Pris pr. flaske
Buitenverwachting Rosé - Blend 2018 214,-
Waterford Estate Rose-Mary - Blend 2018 247,-
heatmap_rest

Åbningstider i Waves

Åbningstider i vores restaurant
Mandag - torsdag kl. 12-21.30 - køkkenet lukker kl. 20.45. 
Fredag og lørdag kl. 12-22.30 - køkkenet lukker kl. 20.45.
Søndage kl. 12-18.30 – køkkenet lukker kl. 17.45.

Bordreservation

Kun kortbetaling

Bar og restaurant på Aurora er kontantløs og modtager kun kortbetaling. Alle priser er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.