Waves Restaurant: Aurora

Waves Restaurant har noget for enhver smag. Prøv vores klassiker eller en af de nye spændende smagsoplevelser. Og til børnene serverer vi sikre favoritter.

Se restaurantens åbningstider her.

Er i mere end 8 i selskabet?
Hvis et selskab overstiger otte personer, følger vi sundhedsmyndighedernes restriktioner og deler selskabet op, så der sidder maksimalt fire personer ved hvert bord med en meters afstand.

Vi følger de Svenska Folkmyndighetens regler og anbefalinger i forhold til udskænkning, åbningstider, afstand og størrelse på selskaber.

Hvis et selskab overstiger 8 personer skal maden forudbestilles og I bedes foretage en reservationsforespørgsel her.

rejegilde

Waves vintermenuer

  1. À la carte
  2. Auroras klassiske
  3. Gruppemenu
  4. Dessert

3 x VEGANSKE TACOS 90,-

FORRETTER

REJESUPPE / 67,- / 112,-

med håndpillede rejer og hvidløgscroutoner

SILDETALLERKEN 90,-
Marineret sild, æg, croutoner af kavring (mørkt sødt brød) og brunet smør

KIMCHI TATAR 97,-
på svensk ko tilsmagt med sesamolie, friteret rispapir, wasabi-is og kimchi

3 x VEGANSKE TACOS 90,-
Majstortilla, syltede rødløg, baby spinat og koriander
- Kimchi med sesamfrø
- Avocado med mangosalsa
- Marineret tofu med vegansk srirachamayo

VEGANSK SILDETALLERKEN 75,-
Portobello, croutoner af kavring (mørkt sødt brød), dild og rødløg

HOVEDRETTER

LAKSEFILET 195,-
med ristet fennikel og urte- og romsauce. Serveres med kogte kartofler

LANGTIDSBAGT FLÆSKESIDE 187,-
af svensk gris med ristede sesamfrø, syltede æbler og rødløg, puré af søde kartofler, æble- og ingefær-is. Serveres med kartoffelkage

KYLLINGBALLOTINE 195,-
af svensk kylling, fyldt med svampecreme tilsmagt med salvie og serrano, frikassé af tomat og bønner. Serveres med kartoffelkage

VEGETARISK BURGER 172,-
med lime- og hvidløgsyoghurt, syltede rødløg og hummus. Serveres med rodfrugtchips

VEGANSK TRØFFELRISOTTO 195,-
Karl Johan svamp, trøffel med vegansk hård ost 

Serveres kun som hel menu for 285,-

SKAGENTOAST
Skagenrøre (rejesalat) med rødløg. Serveres med rød fiskerogn og ristet brød

OKSEFILET
med bearnaisesauce, kartoffelkage og spæde grøntsager

MARÄNGSVISS (Svensk isdessert)
Vaniljeis, marengs, chokoladesauce og banan

Gælder fra den 12. januar - 29. marts 2022 for grupper på otte personer eller flere. For at opnå den bedst mulige oplevelse, service og kvalitet, i forbindelse med bestillingen, gælder én og samme menu for hele selskabet med undtagelse af eventuelle fødevareallergier og vegetarisk valg. 

Bestillingen af menuer skal være modtaget senest en uge inden besøget. I tilfælde af afbestilling skal dette meddeles restauranten tre dage før menuen er reserveret. Hvis dette ikke sker, vil alle menuer blive opkrævet. 

Kontakt os på restaurangbokning@forseaferries.com eller 042-186130 man.-fre. 08.00-16.30. 

Bemærk venligst, at alle produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har et separat produktionskøkken. 

Vi ses ombord!

WAVES GRUPPEMENU
Forret og hovedret 225,-
Trerettersmenu 270,-

SILDETALLERKEN (G, L)

Marineret sild, æg, croutoner af kavring (mørkt sødt brød) og brunet smør

LANGTIDSBAGT FLÆSKESIDE (L)
af svensk Gårdsgris med ristede sesamfrø, syltede æbler og rødløg, puré af søde kartofler, æble- og ingefær-is. Serveres med kartoffelkage

alternativt

LAKSEFILET (L)
med ristet fennikel og urte- og romsauce. Serveres med kogte kartofler

CHOKOLADEFONDANT (G, L, N)
med pistagenødder og vaniljeis

VEGETARISK MENU
217,-

VEGANSK SILDETALLERKEN (G)
Portobello, croutoner af kavring (mørkt sødt brød), dild og rødløg

VEGETARISK BURGAR (G, L)
med lime- og hvidløgsyoghurt, syltede rødløg og hummus. Serveres med rodfrugtchips

VEGANSK MENU
217,-

VEGANSK SILDETALLERKEN (G)
Portobello, croutoner af kavring (mørkt sødt brød), dild og rødløg

TRØFFELRISOTTO (N)
Karljohansvamp, trøffel med vegansk hård ost

OSTEKAGE 67,-

AURORAS MARÄNGSVISS (Svensk isdessert) 67,-
Vaniljeis, marengs, chokoladesauce og banan

OSTEKAGE 67,-
med hybensuppe og mandelflarn

CHOKOLADEFONDANT 75,-
med pistagenødder og vaniljeis

ET UDVALG AF OSTE 82,-
med kvædemarmelade og kiks

AURORAS CHOKOLADETRØFFEL 26,-

Frokostbuffet

Oplev den bedste havudsigt på Øresund samtidig med du nyder en dejlig buffet med alt det bedste fra Danmark og Sverige. Her er både kolde og lune retter, og lidt for enhver smag. Om torsdagen serveres der desuden ærtesuppe på frokostbuffeten.


Prisen er inkl. kaffe, drikkevarer er for egen regning. Serveres mandag-fredag på afgange mellem kl. 12.30 og kl. 13.30.

129,-. Pris inkl. færgebillet.
112,- Pris ekskl. færgebillet.

Gruppemenu

For at få den bedst mulige oplevelse, service og kvalitet under jeres besøg gælder samme menu for hele selskabet, undtaget tilfælde af madallergi eller vegetariske ønsker. I kan vælge mellem færdig menu eller buffet. 

Menuer skal vælges senest en uge inden besøget. Ved eventuelle afbud, skal dette meddeles restauranten senest tre døgn inden besøget. Ellers debiteres samtlige menuer.

Hvis et selskab overstiger otte personer, følger vi sundhedsmyndighedernes restriktioner og deler selskabet op, så der sidder maksimalt otte personer ved hvert bord med en meters afstand.

Følgende gruppemenu gælder 19 november - 30 december og 2-11 januar.  

 

Auroras Klassiske Menu

275,-
Skagentoast med rødløg. Serveres med rød fiskerogn og ristet brød . (G, L)  
Oksefilet med bearnaisesauce, kartoffelgratin og spæde grønsager. (G, L)  
Svensk klassisk marängsviss med bl.a. vaniljeis, marengs, chokoladesauce og banan. (L)  

 

Waves Gruppemenu

 

Forret/hovedret 225,-
Tre-retters menu 270,-
Nubberöra (svensk sildesalat) med dild og rødløg på rugbrød. (G)
Stegt andebryst med østershat og urter, pastinakpuré, rødvinsreduktion og kartoffelkage. (G, L)
 
eller  
Stegt torskeryg serveres med syltet græskar, vinterens grøntsager og kogte kartofler. (L)
Chokoladefondant
med vaniljeis (L)
 

 

Vegetarmenu

217,-

Vegansk sildemad østershat på kavring (svensk mørkt, sødt rugbrød) med dild og rødløg. (G)  
Vegetarisk burger med lime- og hvidløgsyoghurt, syltede rødløg og hummus. Serveres med rodfrugtchips. (G, L)  

 

Veganmenu

217,-

Vegansk sildemad østershat på kavring (svensk mørkt, sødt rugbrød) med dild og rødløg. (G)  
Tomatrisotto vegansk risotto med salvie, citron og hestebønner.  

 

Til børnene

Børnene skal selvfølgelig også nyde et dejlig måltid ombord. Derfor har vi en speciel børnemenu hvor børnene selv kan sammensætte deres menu.

Prisen for børnemenuen er 52,-. 

Vælg mellem:
- kødboller*
- bolognese
- strimlet kyllingfilet
- stegt fisk
Vælg derefter tilbehør:
- kogte kartofler
- stegte kartofler
- pasta
Afslut med:
- vaniljeis med chokoladesauce
- sorbet* 
- pandekage med syltetøj og flødeskum (med en kugle is +15:-)

*Uden: gluten, mælkeprotein, ægge- og sojaprotein

Det er desuden muligt at bestille ”Dagens pizza” inkl. dessert for 52,-. Spørg personalet.

Sydafrikanske vine

I vores serie Selected Wines finder du omhyggeligt udvalgte vine fra Stellenbosch-området i Sydafrika. Alle vores udvalgte sydafrikanske vine kan bestilles i vores restauranter ombord.

Alle priser er oplyst i danske kroner, er omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. 

Rød vine

År Pris pr. flaske
Raats Jasper - Blend 2017 296,-
Raats Cabernet Franc Family - Cabernet 2016 449,-
Raats MR de Compostella - Blend (begränsad upplaga) 2016 974,-
Buitenverwachting Christine - Blend 2013 277,-
Hartenberg Cabernet Sauvignon - Cabernet 2016 262,-
Hartenberg Doorkeeper - Shiraz 2017 224,-
Hartenberg The Megan - Blend 2015/16 524,-
Hartenberg The Stork - Shiraz 2015 599,-
Richard Hilton Dalmation - Syrah 2014/15 371,-
Richard Hilton Ironstone - Syrah 2015 296,-
Idiom Sangiovese - Sangiovese 2015 322,-
Idiom Cape Blend - Blend 2014 359,-
The Winery of Good Hope - Syrah 2017 214,-
The Winery of Good Hope - Pinot Noir 2018 247,-
The Winery of Good Hope Cab/Merlot- Blend 2018 214,-
RadfordDale Freedom - Pinot Noir 2017 296,-
Chamonix Rouge - Blend 2015 247,-

Hvide vine

År Pris pr. flaske
Raats Old Vine - Chenin Blanc  2018 337,-
Buitenverwachting - Sauvignon Blanc 2018 214,-
Hartenberg - Riesling 2017 247,-
Hartenberg - Chardonnay 2017 247,-
Hartenberg The Eleanor - Chardonnay 2016 371,-
Richard Hilton Emperor Probus - Viognier 2016 322,-
Richard Hilton Rose Quartz - Viognier 2017 244,-
Waterford Estate - Chardonnay 2016 322,-
Idiom Semillon - Semillon 2016 269,-
The Winery of Good Hope - Chenin Blanc 2017 214,-
The Winery of Good Hope - Chardonnay 2018/19 214,-
RadfordDale Renaissance - Chenin Blanc 2017 296,-
Chamonix - Chardonnay 2017 299,-

Rosé

År Pris pr. flaske
Buitenverwachting Rosé - Blend 2018 214,-
Waterford Estate Rose-Mary - Blend 2018 247,-
heatmap_rest

Åbningstider i Waves

Åbningstider i vores restaurant
Man-torsdag kl. 12-21.30 - køkkenet lukker kl. 20.45. 
Fredag og lørdag kl. 12-22.30 - køkkenet lukker kl. 20.45.
Søndage kl. 12-18.30 – køkkenet lukker kl. 17.45.

Bordreservation

Kun kortbetaling

Bar og restaurant på Aurora er kontantløs og modtager kun kortbetaling. Alle priser er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.