Waves Restaurant: Aurora

Waves Restaurant har noget for enhver smag. For dig, der elsker nye smagsoplevelser, opdaterer vi vores populære buffeter hver uge. Til dig, der ved hvad du vil have, laver vi populære klassikere. Og til børnene serverer vi sikre favoritter. På fredage er der ofte livemusik i baren.

Åbningstider
Man.-Tors. 12.10-22.00 - Køkkenet lukker kl. 20.45
Fre.-Lør. 12.10-23.00 - Køkkenet lukker kl. 20.45
Søn. 12.00-18.50 - Køkkenet lukker kl. 18.00

Nye smagsoplevelser hver uge

Vælg mellem to lækre buffeter.

Efterårets forrådskammer

Nu har efteråret endelig gjort sin entré! Vi dækker op med sæsonens lækkerier som fx skaldyr, vildt og herlige grøntsager.
Nyd buffeten ons-tors. frem til d. 7/11. Pris: 186,- pr. person. Børn op til 11 år betaler halv pris.

 

Gulerod- og ingefærsuppe
Pil-selv-rejer
Flodkrebs
Koldrøget laks med tilbehør
Ost- og purløgstærte
Grøn salat
Rhode Island & lime-basilikum sauce
Marinerede champignons
Salat med linser, appelsin og beder
Landpaté med cumberlandsauce
Urtemarineret Bjäre-kylling
Pocheret laks og nudler med grøntsager
Vildthakkebøffer med rørt lingon (vegansk mulighed)
Gullasch på vildtkød
Roastbeef af lam med rosmarin og hvidløg
Kartoffelgratin 
Variation af stegt efterårsgrønt
Rødvinssauce
Ostetallerken med tilbehør
Brød & smør

Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken.

Around the World

Tag på smagsrejse når vi dækker bordet med masser af spændende retter fra hele verden i vores nye buffet.

Nyd buffeten man-tirs. fra d. 16/9 frem til d. 12/11. Pris: 186,- pr. person. Børn op til 11 år betaler halv pris.

 

Svensk rejesalat
Fransk løgsuppe med tilbehør
Charcuterie fra Middelhavet
Coq au vin
Waldorfsalat
Amerikansk pulled pork
Hummus & marinerede oliven
Couscous på marokkansk manér
Koftas i tomatsauce
Entrecote med chimichurri
Quesadillas fyldt med ost og grøntsager
Gravad laks ”miso style”
Asiatisk glasnudelsalat
Gratinerede grønne muslinger med parmesansmør
Ostegratinerede kartofler
Efterårets stegte grøntsager 
Rødvinssauce
Ost med tilbehør
Brød, smør & aioli

Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken.

Waves á la carte

Nu får efterårets lidt kraftigere smag plads på menuen med råvarer fra havet, skoven og haven.
Nyd efterårets menu frem til d. 14/11.

 

Forretter

 
SVENSK SILDESALAT med kavring, dild og rødløg (L,G) 67:-
RØGET HJORTESTEAK med konfiterede svampe og rørt lingon 75:-
VARIATION AF HØSTBEDER med gedeost og ristede valnødder (L,N) 64:-
STEGT LAKS med wasabicreme, ristede sesamfrø og ræddike (L) 69:-

 

Suppe

 
CREMET SVAMPESUPPE med timian og parmesanflarn (L) Hel/halv portion 59:- / 105:-

 

Hoedretter

 
STEGT SANDART med sardel- og rødløgssmør samt efterårets rodfrugter (L) 177:-
LETTRIMMET TORSKERYG med spinat, stegt rødbede og hvidvinssmørsauce Beurre blanc (L) 172:-
STEGT BJÄREKYLLING med rødvinssauce, bagt hvidløg og kartoffelpuré med parmesan (L) 169:-
STEGT ANDEBRYST med knoldselleri og æblechutney 179:-
GRILLET ENTRECÔTE med duo af pastinak og rødvinssauce (L) 179:-
VEGANSK HØSTBØF med rødbede og spinatsalat 157:-
BAGT KNOLDSELLERI med bønnechili og salat af æble og selleri 149:-

Til kødretter serveres kartoffelgratin og til fiskeretter dildkogte kartofler

 

Desserter

 
AURORAS ISCOUPE med bær (L) 59:-
CHOKOLADECRÈME med kakaodrys og syltet ingefærpære (L) 67:-
HVID CHOKOLADEPANNACOTTAmed multebærmos (L) 64:-
UDVALGTE OSTE tre slags med tilbehør (L,G) 75:-
TIL KAFFEN - Bådens hjemmelavede chokoladetrøffel 26:-

 

Til børnene

Se børnemenu – øvrige hovedretter serveres til børn i halv portion til halv pris.

Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken.

Frokostbuffet

Oplev den bedste havudsigt på Sundet samtidig med du nyder en dejlig buffet med alt det bedste fra Danmark og Sverige. Her er både kolde og lune retter, og lidt for enhver smag. Prisen er inkl. kaffe, drikkevarer er for egen regning. Serveres mandag-fredag på afgange mellem kl. 12.43 og kl. 13.43.

130,-. Pris inkl. færgebillet.

Weekendbuffet

Und dig selv en skøn brunch i weekenden! Serveres lørdag og søndag.

Brunch lørdag
Pris: 153,- ekskl. billet.
Pris for børn (t.o.m. 11 år): 75,- inkl. rejsen.

Brunch søndag
Pris: 153,- ekskl. billet.
Pris for børn (t.o.m. 11 år): 75,- inkl. rejsen.

Vinkort

Smag vores udsøgte vine, der også kan købes i shoppen ombord.

 

Røde vine

Glas Flaske
The Winery of Good Hope – Cabernet Sauvignon/Merlot
Stellenbosch, Sydafrika
56,- 214,-
Buitenverwachting Christine - Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot 
Constantia, Sydafrika
72,- 277,-
Radford Dale Freedom – Pinot Noir
Elgin, Sydafrika
75,- 296,-
Saronsberg Unity Shiraz/Mourvèdre
Coastal Region, Sydafrika
  225,-
Rock Valpolicella Ripasso
Veneto, Italien
64,- 247,-
7 Deadly Zins Zinfandel
Lodi, USA
  262,-
Rock Amarone della Valpolicella DOCG
Veneto, Italien
  337,-
Raats MR de Compostella
Stellenbosch, Sydafrika
  975,-

 

Hvide vine

Glas Flaske
The Winery of Good Hope – Chenin Blanc
Stellenbosch, Sydafrika
56,- 214,-
Buitenverwachting - Sauvignon Blanc
Constantia, Sydafrika
56,- 214,-
Cesari Pinot Grigio Delle Venezie
Veneto-Friuli-Trentino, Italy
60,- 225,-
Saronsberg - Unity Chenin Blanc
Costal Region, Sydafrika
60,- 225,-
La Chablisienne - Petit Chablis
Chablis, Bourgogne, France
  255,-
Radford Dale Renaissance - Chenin Blanc
Stellenbosch, Sydafrika
75,- 296,-
Waterford Estate - Chardonnay
Stellenbosch, Sydafrika
83,- 322,-,-
Hartenberg Riesling
Stellenbosch, Sydafrika
  247,-

 

Rosévin

Glas Flaske
Buitenverwachting Blanc de Noir Rose
Constantia, Sydafrika
56,- 214,-
Waterford Estate Rose-Mary
Stellenbosch, Sydafrika
64,- 247,-
Saint Louise de Provence
Frankrig
  237,-

 

Mousserende

Glas Flaske
Freixenet Organic Brut
Cava, Spanien
41,- 206,-
Ca' Montini Prosecco Organico
Veneto, Italy
49,- 225,-

 

Champagne

Glas Flaske
Moët Chandon Impèrial Brut
Frankrig
  375,-
Dom Perígnon 2009
Frankrig
  1425,-

 

Dessertvin

 
Moscatel Oro, Miguel Torres
Spanien
6 cl 30:-
Cockburns Special Reserve
Portugal
6 cl 30:-

 

Alkoholfrie Vine

Flaske
Natureo Muscat, Miguel Torres
Spanien
½ fl. 60,-
Natureo Syrah, Miguel Torres
Spanien
½ fl. 60,-

 

Gruppemenu

For at få den bedst mulige oplevelse, service og kvalitet under jeres besøg gælder samme menu for hele selskabet, undtaget tilfælde af madallergi eller vegetariske ønsker. I kan vælge mellem færdig menu eller buffet.

 

Menuen gælder 1. september – 14. November 2019

 

Auroras Klassiske, 3-retters menu

274:-
Turacanapé med ferskrøget laks og peberrod, toppet med håndpillede rejer (L,G)
 
Medaaloner af oksefilet med bearnaisesås
 
Isdessert (L)  

 

Waves gruppemenu

 
Forret/hovedret 225:-
Tre-retters menu 269:-
Svensk sildesalat med kavring, dild og rødløg (L,G)  
Grillet entrecôte med duo af pastinak og rødvinssauce (L)
Eller
Lettrimmet torskeryg med spinat, stegt rødbede og hvidvinssmørsauce Beurre blanc (L)
 
Hvid chokladepannacotta med multebærmos(L)  

 

Vegetarisk menu

195:-
Cremet svampesuppe (L) med timian og parmesanflarn  
Vegansk høstbøf med rødbede og spinatsalat  

 

Buffetter

 
Øresundsbuffet 112:-
Aftenbuffet  186:-
Weekendbuffet 149:-


Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken.

Menuer skal vælges senest en uge inden besøget. Ved eventuelle afbud, skal dette meddeles restauranten senest tre døgn inden besøget. Ellers debiteres samtlige menuer.

Bordreservation
restaurantbooking@forseaferries.com eller
Telefon 88 71 19 60 man-fre kl. 8.00-18.00.

Bordreservation

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@forseaferries.com

Åbent alle hverdage kl. 8.00 - 18.00

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Vær opmærksom på at samtlige produkter kan indeholde spor af allergener, da vi ikke har separat produktionskøkken.