Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord. Se midlertidige åbningstider ombord nedenfor.

Det sker ombord

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Find gaverne til hele familien

Undslip vinterkulden med vores varmende tilbud i butikken ombord. Parfume, cognac, slik og legetøj. I vores butik kan du shoppe alle dine julegaver med god rabat. Glem ikke snapsen og juleøllene.

Se vores juletilbud

Midlertidige åbningstider ombord

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider ombord. Det gælder café, restaurant, bar og shop. Her kan du holde dig opdateret om åbningstiderne.

Aurora 
Waves Bar og Udebaren har særskilte åbningstider. Se barernes åbningstider her.
Waves Restaurant har særskilte åbningstider. Se Waves’ åbningstider her.
Alle andre åbningstider finder du via knappen nedenfor.

Se vores åbningstider

Shop ombord

I vores shop får du en god pris på alt fra øl og slik til legetøj og makeup fra kendte varemærker.

Shopping ombord

ShopXpress

ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten.

Aktuelle tilbud

Vores caféer

Ombord Aurora kan du få en klassisk rejemad eller en kop friskbrygget kaffe fra Zoégas. I vores caféer er servicen lige så generøs som åbningstiderne.

Vores caféer

Vores barer

Vores barer er midlertidigt lukket.
Nyd selskabet, stemningen og udsigten. Slå dig ned i en af vores barer ombord på Hamlet, Aurora og Tycho Brahe.

Åbningstiderne

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.