ShopXpress

ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten, og vi har åbent døgnet rundt.

ShopXpress er en spændende butik med et bredt udvalg af varer til hele familien. Her finder du chokolade, vin, spiritus, øl, cigaretter, tobak, snus, parfume, hudpleje, makeup, legetøj, tasker, briller, blade mv. 

Restaurant

Vores dejlige restauranter, Waves på Aurora og LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, byder dig velkommen ombord til en kulinarisk oplevelse på Øresund.

På Aurora er der altid god stemning i restauranten, hvor buffeten bugner af lækkerier fra begge sider af Sundet, og der er noget for alle aldre. Og på Hamlet venter en ekstraordinær madoplevelse i den hyggelige bistro, hvor du finder nyfortolkninger af de klassiske bistroretter. 

Bar

Nyd udsigten, en dejlig drink og måske en lille snack i en af vores hyggelig barer på enten Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe. 

Vores professionelle personale står klar til at tage imod dig i baren, hvor der bydes på herlige drinks og god stemning. Udvalgte dage spiller vi op med livemusik, - og alt sammen serveres naturligvis med den smukkeste udsigt over Øresund. Velkommen ombord i den flydende bar!

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.