Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord.

Det sker ombord

Vinter à la carte

På Waves restaurant serverer vi mange af sæsonens skønne smagsnuancer tilberedt med lokale råvarer af højeste kvalitet. Spis et skønt måltid mad med nære og kære, mens du nyder den smukke udsigt over sundet. 

Se menu

Lokkende deals i butikken

Nu kan du gøre et kup på julegaver ombord og spare op til 50% sammenlignet med havnepriser.

Se vores produkter

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Nytår ombord

Vi byder dig hjertelig velkommen i vores restaurant Waves, når du skal tage afsked med det forgangne år og fejre det nye. Nyd oplevelsen sammen med dine nærmeste, mens du nyder en dejlig middag og den smukke udsigt over Øresund.

Nytår ombord

Nobelretter ombord

I en begrænset periode tilbyder vi en menu med inspiration hentet fra Nobelmiddage gennem tiderne. Invitér nogen du holder af og nyd en luksuriøs og velsmagende tre-retters menu til en god pris.

Festmenu

Sæsonens latte på rejsen

Nu er sæsonens latte her endelig - julelatte! Gå de lidt køligere dage i møde med sæsonens lunende latte.
Lige nu er det nemlig julelatte med en smag af peberkage der hitter. Den er naturligvis lavet på kaffebønner fra Zoégas, Helsingborgs eget værdsatte kafferisteri. Den serveres i vores cafe Ristretto fra 19. november.

Kaffe og kage

Jazz på Tycho Brahe

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

Kommende jazzaftener

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.