TrA.Subject

TrA.Announcement

Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord.

Det sker ombord

Rom- og ginweekend ombord

Den 28. september – 1. oktober har vi fokus på rom og gin ombord. I butikken vil der være prøvesmagning på udvalgte varianter og 15% rabat på hele sortimentet af gin og rom (gælder ikke i forvejen nedsatte varer). Fyld barskabet op, så der kan imponeres med Daiquiris, Mojitos, Mai Tais, G&T’s, Tom Collins eller Dry Martinis til efterårets og vinterens fester. Vores barer ombord er åbne og er naturligvis klar med drinks baseret på weekendens stjerner. Sea you ombord!

Sæsonens menuer

På Waves restaurant serverer vi mange af sæsonens skønne smagsnuancer tilberedt med lokale råvarer af højeste kvalitet. Spis et skønt måltid mad med nære og kære, mens du nyder den smukke udsigt over sundet. 

Se menuerne

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Friske fisk for en bæredygtig fremtid

Når vores restaurant er åben kan du nyde en velsmagende menu, der blandt andet tilbyder 100% MSC- og ASC-mærkede fisk og skaldyr. Helt perfekt at nyde til den smukke udsigt over Øresund.

Læs mere

Konference ombord

Hos os får du det bedste af både Sverige og Danmark, du spiser godt, og det anderledes miljø er som skabt til kreative møder. 

Book et unikt mødested

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.