Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Hamlet eller Aurora, som begge har restauranter ombord.

Det sker ombord

Whiskysmagning

Tag med til eksklusiv whiskysmagning ombord Hamlet, tirsdag d. 5. november under kyndig vejledning af Magnus Fagerström. Forkæl dig selv og vennerne med middag og whisky midt ude på Øresund.

Whiskysmagning

Wine 'n dine

Prøvesmage nogle af vores udvalgte vine fra Sydafrikas berømte vindistrikt Stellenbosch. Vinproducenten Bruwer Raats fra vinhuset Raats og moderator Håkan Nilsson guider dig igennem smagningen.

Wine 'n dine

I vores shop er der altid åbent. Her får du en god pris på alt fra øl og slik til legetøj og makeup fra kendte varemærker. Vores shop har åbent på hele overfarten, men sælger kun tobak i svensk farvand og alkohol i dansk farvand.

Shopping ombord

Jazz på Tycho Brahe

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

Kommende jazzaftener

ShopXpress

ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten, og vi har åbent døgnet rundt. 

Aktuelle tilbud

Vores caféer

Uanset hvilken færge du rejser med, kan du få en klassisk rejemad eller en kop friskbrygget kaffe fra Zoégas. I vores caféer er servicen lige så generøs som åbningstiderne.

Vores caféer

Vores barer

Nyd selskabet, stemningen og udsigten. Slå dig ned i en af vores barer ombord på Hamlet, Aurora og Tycho Brahe.

Åbningstiderne

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.