Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Hamlet eller Aurora, som begge har restauranter ombord.

Det sker ombord

Parfumeweekend 20%

Få 20% rabat på alle parfumer til både mænd og kvinder. Den perfekte julegave til dig selv eller nogen du holder af. Gælder hele weekenden fra den 5.-8. december.

Læs mere

Juletid ombord

Nu er det tid til at bestille plads ved årets julebord. Saml dine nære og kære omkring dig og nyd et klassisk julebord på Øresund. Vælg det gode danske julebord i LAT56° Bistrobar på Hamlet eller prøv de svenske fristelser i Restaurant Waves på Aurora.

Julebordet har premiere den 15. november.
Book nu

Find gaverne til hele familien

Parfume, cognac, slik og legetøj. I vores butik kan du shoppe alle dine julegaver med god rabat. Glem ikke snapsen og juleøllene.

Se vores tilbud

Jazz på Tycho Brahe

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

Kommende jazzaftener

ShopXpress

ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten, og vi har åbent døgnet rundt. 

Aktuelle tilbud

Vores caféer

Uanset hvilken færge du rejser med, kan du få en klassisk rejemad eller en kop friskbrygget kaffe fra Zoégas. I vores caféer er servicen lige så generøs som åbningstiderne.

Vores caféer

Vores barer

Nyd selskabet, stemningen og udsigten. Slå dig ned i en af vores barer ombord på Hamlet, Aurora og Tycho Brahe.

Åbningstiderne

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.