TrA.Subject

TrA.Announcement

Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord.

Det sker ombord

Livemusik på Tycho Brahe

Fredag ​​den 27. maj mellem kl. 17.40 og 20.30 er der livemusik med Ole og Sussie i Tycho Brahe bar. Den populære duo fra Höganäs byder på cover-numre med alt fra pop til rock. Baren serverer øl, vin og gode drinks og dejlige rejesandwich. Velkommen ombord!

Barens åbningstider 

Sæsonens à la carte

På Waves restaurant serverer vi mange af sæsonens skønne smagsnuancer tilberedt med lokale råvarer af højeste kvalitet. Spis et skønt måltid mad med nære og kære, mens du nyder den smukke udsigt over sundet. 

Se menu

Forår i butikken

Et sikkert tegn på at foråret er kommet, er sæsonens nye ForYou katalog med alle de gode forårstilbud! Vi har fyldt op i butikken med parfumer, skønhedsprodukter, slik og alkohol.

Se vores produkter

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Sæsonens latte på rejsen

Sæsonens latte med smag af vanilje. Denne klassiker er en rigtig forårsbebuder. Den er naturligvis lavet på kaffebønner fra Zoégas, Helsingborgs eget værdsatte kafferisteri. Den serveres i vores Ristretto og er perfekt at tage med op på soldækket.

Kaffe og kage

Konference ombord

Hos os får du det bedste af både Sverige og Danmark, du spiser godt, og det anderledes miljø er som skabt til kreative møder. 

Book et unikt mødested

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.