Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord.

Det sker ombord

Nobelretter ombord

I en begrænset periode tilbyder vi en menu med inspiration hentet fra Nobelmiddage gennem tiderne. Invitér nogen du holder af og nyd en luksuriøs og velsmagende tre-retters menu til en god pris.

Festmenu

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Lokkende deals

Butikken ombord er fuld af nyheder og gode tilbud. Spare op til 50% sammenlignet med havnepriser.

Se vores produkter

Fejr kærligheden ombord

Lige om lidt er det Valentines Day. Inviter en du holder af med på sundet for at fejre kærligheden.

Fejr kærligheden

Vinter à la carte

På Waves restaurant serverer vi mange af sæsonens skønne smagsnuancer tilberedt med lokale råvarer af højeste kvalitet. Spis et skønt måltid mad med nære og kære, mens du nyder den smukke udsigt over sundet. 

Se menu

Svensk kage ombord

En herlig kaffepause burde der altid være tid til. Især i disse fastelavnsbolle-tider – og selvfølgelig er det muligt at nyde en semla (den svenske variant af fastelavnsbollen med mandelmasse og flødeskum) sammen med en skøn varm kop kaffe.

Kaffe og semla!

Konference ombord

Hos os får du det bedste af både Sverige og Danmark, du spiser godt, og det anderledes miljø er som skabt til kreative møder. 

Book et unikt mødested

Friske fisk for en bæredygtig fremtid

Når vores restaurant er åben kan du nyde en velsmagende menu, der blandt andet tilbyder 100% MSC- og ASC-mærkede fisk og skaldyr. Helt perfekt at nyde til den smukke udsigt over Øresund.

Læs mere

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.