TrA.Subject

TrA.Announcement

Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord.

Det sker ombord

Livemusik ombord

Tag venner, kolleger eller familie med og nyd livemusik ombord ved særlige lejligheder. Her kan du læse mere om hvilken musik vi har i vores barer. Visse arrangementer kræver særlig billet.

Læs mere

Julefrokost ombord

Nyd julens smag – og hygge sammen. Inviter din familie og venner til vores klassiske julebord til søs.

Læs mere

Jul i butikken

Vi har fyldt hylderne med flere gode tilbud og masser af julegaveidéer. Klar juleindkøbene med en tur på sundet.

Se vores produkter

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Jazz på Tycho Brahe

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

Kommende jazzaftener

Friske fisk for en bæredygtig fremtid

Når vores restaurant er åben kan du nyde en velsmagende menu, der blandt andet tilbyder 100% MSC- og ASC-mærkede fisk og skaldyr. Helt perfekt at nyde til den smukke udsigt over Øresund.

Læs mere

Konference ombord

Hos os får du det bedste af både Sverige og Danmark, du spiser godt, og det anderledes miljø er som skabt til kreative møder. 

Book et unikt mødested

ForSea Cook-along

Gå i køkkenet med to af vores dygtige kokke. Følg med på skærmen, når kokkene viser tips og tricks til en vellykket tre-retters menu.

Cook-along med os

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.