Uanset om du pendler, lige er startet på dit eventyr eller slet ikke har tænkt dig at forlade færgen, får du altid en hyggelig stund ombord. Du kan spise og drikke på alle vores færger, men hvis du vil have en ægte smagsoplevelse, skal du vælge Aurora, som har restaurant ombord. Se midlertidige åbningstider ombord nedenfor.

Det sker ombord

Sound Dues - jazz festival

A celebration of the lifestyle, culture and community of jazz. Sådan beskriver Sound Dues den nye internationale jazz festival, der lanceres 9.-12. september. Vi har æren af at lægge færge til Jazz Dinner Cruise med Desmond Scaife Jr. lørdag den 11. september på Tycho Brahe. Følg med her for kommende info om koncerten eller læs mere om Sound Dues på deres hjemmeside

Sommer i butikken

Butikken er fuld af sommernyheder og gode tilbud. Og der er penge at spare på de svenske priser.

Se vores produkter

Bliv ombord (på færgen)

Køb en enkeltbillet og bliv ombord på færgen. Sejl frem og tilbage lige så mange gange du har lyst, og nyd shopping, café, restaurant eller bare udsigten. Når du er færdig med ”at ture”, stiger du af i Helsingør igen.

Ture

Udebaren på Aurora

Nu åbner vi udebaren igen – en glasinddækket på Auroras soldæk. Du finder den på dæk 5, og her kan du nyde både drinks og udsigt.

Gå i baren!

Sommer à la carte

På Waves restaurant serverer vi mange af sæsonens skønne smagsnuancer tilberedt med lokale råvarer af højeste kvalitet. Spis et skønt måltid mad med nære og kære, mens du nyder den smukke udsigt over sundet. 

Se menu

Frokostbuffet med havudsigt

Oplev den bedste havudsigt på Øresund samtidig med du nyder en dejlig buffet med alt det bedste fra Danmark og Sverige. Her er både kolde og lune retter, og lidt for enhver smag.

Book bord

Sæsonens latte på rejsen

Nyd en afslappende kaffepause ombord. I vores café serverer vi dejlig varm kaffe, lækre kager og andre godbidder der forgylder rejsen.

Kaffe og kage

ForSea Cook-along

Gå i køkkenet med to af vores dygtige kokke. Følg med på skærmen, når kokkene viser tips og tricks til en vellykket tre-retters menu.

Cook-along med os

Friske fisk for en bæredygtig fremtid

Når vores restaurant er åben kan du nyde en velsmagende menu, der blandt andet tilbyder 100% MSC- og ASC-mærkede fisk og skaldyr. Helt perfekt at nyde til den smukke udsigt over Øresund.

Læs mere

Shop ombord

I vores shop får du en god pris på alt fra øl og slik til legetøj og makeup fra kendte varemærker.

Shopping ombord

Midlertidige åbningstider ombord

Vi har i øjeblikket ændrede åbningstider ombord. Det gælder café, restaurant, bar og shop. Her kan du holde dig opdateret om åbningstiderne.

Aurora 
Waves Bar og Udebaren har særskilte åbningstider. Se barernes åbningstider her.
Waves Restaurant har særskilte åbningstider. Se Waves’ åbningstider her.
Alle andre åbningstider finder du via knappen nedenfor.

Se vores åbningstider

ShopXpress

ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten.

Aktuelle tilbud

Vores caféer

Ombord Aurora kan du få en klassisk rejemad eller en kop friskbrygget kaffe fra Zoégas. I vores caféer er servicen lige så generøs som åbningstiderne.

Vores caféer

Vores barer

Vores barer er midlertidigt lukket.
Nyd selskabet, stemningen og udsigten. Slå dig ned i en af vores barer ombord på Hamlet, Aurora og Tycho Brahe.

Åbningstiderne

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.