TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Bushmills Original

Bushmills Original

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590674
På lager
262 DKK

Bushmills Original er en flydende hyldest til århundreders irsk whiskytradition. Denne ikoniske drik, hvis rødder stikker dybt i hjertet af Nordirland, tilbyder en oplevelse, der er lige så autentisk, som den er magisk.

 

h2

 

Denne fine whisky begynder sin rejse i de frodige områder omkring landsbyen Bushmills, hvor de bedste råvarer udvølges med omhu. Den bløde kornwhisky blandes harmonisk med lagret maltwhisky, hvilket skaber en blød, men kompleks drik.

 

Du bydes velkommen af en duft af mild vanilje med strejf af honning og citrus. Smagen er præget af noter af cremet karamel og en let krydret tone, der bliver hængende. Hver slurk er velbalanceret med et fint touch af eg, der afspejler lagringtiden i håndlavede fad.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.