TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Terra Verde

Terra Verde

  1. 70 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590713
På lager
221 DKK

Terra Verde Rum L er en hyldest til den uberørte natur og en rom, der fanger hjertet af sit ophav. Denne enestående drik er fremstillet af omhyggeligt udvalgte sukkerrør, hvis naturlige sødme og karakter fremhæves gennem en traditionel destillationsproces. Resultatet er en rom med en levende, frugtagtig aroma og en blød, velafbalanceret smag, der bærer nuancer af vanilje, egetræ og en subtil krydret note.

 

Terra Verde Rum L er en oplevelse af ægthed og tradition. Hver flaske fortæller en historie om arv og håndværk bag dens fremstilling, hvilket gør den til en værdsat rom blandt entusiaster. Den er ideel at nyde ren, som en del af en raffineret cocktail eller som en central del af sociale sammenkomster, hvor kvalitet og smag er i fokus.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.