TrA.Subject

TrA.Announcement

Leder du efter noget specielt?

Sydafrikanske vine

Fra fantastiske daglige vine til førsteklasses vine.
Vinsafarien starter ombord.

Selected Wines – omhyggeligt udvalgte vine

Selected Wines er ForSeas udvalgte vine, hvor fokus er lagt på kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. Du behøver ikke være en vinkender for at kunne vælge den perfekte vin. Vi har valgt de bedste vine i forskellige smags- og priskategorier.

Vi på ForSea har omhyggeligt udvalgt regioner og vinproducenter, som vi vil samarbejde med og desuden ønsker at opbygge langsigtede relationer med. I denne proces har vi har taget særlig hensyn til kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar. Vores udvalgte vine kommer fra Sydafrikas mest berømte vinområde Stellenbosch. Mange af vores vine er økologiske, og alle vinene transporteres på en bæredygtig måde, via fartøj fra Sydafrika, for at sikre så minimal en miljøpåvirkning som muligt. Vinen importeres direkte af ForSea og kan kun købes i vores restauranter og butikker.

Stellenbosch – Sydafrikas Napa Valley

Stellenbosch ligger 40 kilometer øst for Cape Town, omgivet af smukke kyststrækninger og mægtige granitbjerge, der sammen skaber unikke forudsætninger for vinproduktion. Jorden består af granit og sandsten, klimaet er tørt og varmt med en kølig brise fra havet, der beskytter druerne mod overophedning.

De favorable betingelser er et perfekt udgangspunkt for mange druer og vinsorter. Fra de lette rosévine og smagfulde hvide vine til de fantastiske Cabernet Sauvignon-vine, som har fået Stellenbosch på vinmenuen hos berømte restauranter verden over.

Vores sortiment Selected Wines består af omhyggeligt udvalgte og håndplukkede røde, rosé og hvide vine. En ren fornøjelse!

ForSea støtter projektet Starting Chance

ForSeas vinkoncept Selected Wineshandler dog ikke kun om vin. Det handler også om bæredygtighed, socialt ansvar og om at bidrage med noget vigtigt i lige netop det område, som vi vælger at fokusere på. I Sydafrika støtter vi en hjælpeorganisation, hvor børnene er i fokus.

I Sydafrika har vi valgt at støtte hjælpeorganisation Starting Chance, der retter sig mod børn i børnehaveklassealderen i nogle af Kapstadens mest udsatte områder. Mange af børnene har aldrig holdt i en blyant i hånden, før de begynder skole. De kommer ofte fra utrygge og voldelige miljøer, og her kommer Starting Chance ind i billedet og gør en forskel. Organisationen giver børnene en mulighed for at være i trygge, sikre rammer i dagtimerne og samtidig forberede dem til skolestart. ForSea bidrager med 5 SEK til Starting Chance for hver vinflaske, der sælges. Vi ønsker at tage ansvar, der strækker sig længere end selve salget af vinen.

Tak fordi du vælger at hjælpe os med en god og vigtig gerning!

Hartenberg

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Idiom

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Hilton

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Raats

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Waterford

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Radforddale

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Buitenverwachting

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Chamonix

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.