TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Aberfeldy Madeira Cask

Aberfeldy Madeira Cask

  1. 70 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590748
På lager
291 DKK

Aberfeldy Madeira Cask er en unik single malt whisky, der kombinerer Aberfeldys blødhed med den rige, frugtagtige sødme fra Madeira-fadets finish. Denne begrænsede udgave, hvis whisky omhyggeligt er modnet før processen afsluttes i særligt udvalgte Madeira-fade, frembringer en dyb kompleksitet og en usædvanlig rig smagsprofil. Nuancer af tørret frugt, honning og en antydning af krydderier blander sig harmonisk, hvilket resulterer i en overdådig og samtidig elegant whisky.

 

Aberfeldy Madeira Cask er en hyldest til håndværket bag whiskyproduktionen og fadets afgørende rolle i skabelsen af exceptionelle smagsoplevelser. Den elegante flaske og dens udseende vidner om kvalitet og eksklusivitet, hvilket gør den til en eftertragtet tilføjelse til enhver samling. Denne whisky er ikke kun en fornøjelse for sanserne, men også en invitation til at udforske den rige historie og den håndværksmæssige dygtighed, der kendetegner Aberfeldy.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.