TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Aberlour 12YO DoubleCask

Aberlour 12YO DoubleCask

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590687
På lager
365 DKK

Aberlour 12YO Double Cask er en exceptionel single malt whisky, der tilbyder en fængslende smagsrejse. Denne 12-årige whisky er modnet i en unik kombination af traditionelle egetræsfade og sherryfade, der giver den en særligt rig og kompleks karakter. Denne proces resulterer i en perfekt balance mellem sødme og krydderi, med noter af frugt og chokolade, der træder tydeligt frem.

 

Ved første møde med Aberlour 12YO Double Cask opleves en blød og rund smag med toner af cremet vanilje og søde frugter, som derefter udvikler sig til en dybere og varmere eftersmag med nuancer af krydret eg og nødder. Denne whisky er en fremragende introduktion til Aberlours sortiment og en fornøjelse for både nybegyndere og erfarne whiskyentusiaster.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.