TrA.Subject

TrA.Announcement

Juleshopping i Sverige

Rejs med os, når julegaverne skal handles.

Fyld bilen med julegaver fra Sverige

Fyld bilen med gode tilbud fra de svenske butikker, hvor du oven i de gode priser, også får fordel af kursen. Eller lad bilen stå på i Helsingør, og tag en smuttur til Helsingborg, hvor du kan krydre de gode tilbud med masser af skøn julestemning.

Shopping indendørs

Väla Centrum

Mere end 200 butikker samlet under ét tag! Parker lige ved døren, og nyd en hel dag i varmen, mens du klarer alle julegaveindkøbene i ro og mag. Når sulten melder sig, er der rigeligt med valgmuligheder i food court området, og god kaffe kan de også byde på.

I Väla ligger store kædebutikker side om side med specialbutikker, og du finder alt fra mode og sport til hjemmeindretning og teknik. De mange forskellige butikker i Väla har flere gode tilbud i løbet af året.

Læs mere om Väla.

Gekås Ullared

Find alle julegaverne under samme tag, og til uhørt lave priser! Blot halvanden times kørsel fra Helsingborg, finder du Gekås Ullared, et kæmpe varehus med 20 forskellige afdelinger, 82 kasseapparater, 4 restauranter, frisør og legeland - og naturligvis alt inden for shopping.

Læs mere om Gekås Ullared.

Stil og strøg

Höganäs Outlet

Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser. Her findes flere af de kendte mærker, som f.eks. Iitalla, Cookstore, Sportware, Kosta Boda, Oscar Jacobson Stenströms, Fiskars og Stelton. Der er noget for alle i familien, så sørg for at have plads i bagagerummet til alle de gode tilbud.

Læs mere om Höganäs Outlet.

Helsingborgs shopping-strøg

Helsingborgs shoppinggader i centrum af byen er indhyllet i juleudsmykning og fra højttalerne strømmer den søde julemusik. Alt for at du skal komme i den helt rigtige julestemning, når der skal shoppes julegaver. Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag.

Læs mere om shopping i Helsingborg

Rejs nemt og bekvemt

Parkering

Med så mange gode tilbud til billige penge, er det nemmest at tage bilen med over sundet, så varerne kan lægges i bagagerummet. Når hænderne er fulde af indkøbsposer skal bilen gerne holde tæt på. Vi har samlet nogle tips til, hvor du let kan parkere. 

 

Fri parkering i 1 time

På ForSeas parkering på Færgevej, lige ved landgangsterminalen i Helsingør, kan du parkere gratis den første time. Herefter koster det 15,- kr. for påbegyndt 2. time, 10,- kr. for påbegyndt 3. og 4. time, og efterfølgende 8,- kr. for hver påbegyndt time herefter. Gælder én gang pr. dag. Kun adgang med betalingskort.  

Parkering i Helsingborg Centrum

Der findes mange parkeringspladser i det centrale Helsingborg. Der er også parkeringshus ved både Knutpunkten (Helsingborg centralstation) og på Hamntorget ved Dunkers Kulturhus.  

Øvrige shoppingtips

På de større shoppingsteder, som vi fortæller om under juleshopping er der parkeringspladser tilknyttet butikkerne.  

 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.