Juleshopping i Sverige

Rejs med os, når du handler alle julegaver.

Fyld bilen med julegaver fra Sverige

Fyld bilen med gode tilbud fra de svenske butikker, hvor du oven i de gode priser, også får fordel af kursen. Eller lad bilen stå på i Helsingør, og tag en smuttur til Helsingborg, hvor du kan krydre de gode tilbud med masser af skøn julestemning.

Väla Centrum

Mere end 200 butikker samlet under ét tag! Parker lige ved døren, og nyd en hel dag i varmen, mens du klarer alle julegaveindkøbene i ro og mag. Når sulten melder sig, er der rigeligt med valgmuligheder i food court området, og god kaffe kan de også byde på.

I Väla ligger store kædebutikker side om side med specialbutikker, og du finder alt fra mode og sport til hjemmeindretning og teknik. De mange forskellige butikker i Väla har flere gode tilbud i løbet af året. Læs mere om Väla.

Gekås Ullared

Find alle julegaverne under samme tag, og til uhørt lave priser! Blot halvanden times kørsel fra Helsingborg, finder du Gekås Ullared, et kæmpe varehus med 20 forskellige afdelinger, 82 kasseapparater, 4 restauranter, frisør og legeland - og naturligvis alt inden for shopping.

Vil du tage den med ro og nyde en overnatning oven på den store indkøbsdag, kan du lige nu få 20% rabat på overnatning i hotelværelse eller lejlighed i december. Læs mere om Gekås Ullared.

1-dags billet & gavekort

Køb en Gekås Ullared 1-dagsbillet for DKK 455,- og få et gavekort på SEK 100,- til at shoppe for.

Prisen på 1-dagsbilletten inkluderer færgebillet til en personbil max 6 meter og op til 9 personer samt gavekort til brug i Gekås Ullared på SEK 100,-. Gavekortet kan ikke benyttes som betaling i restaurant og café, og skal anvendes på udstedelsesdagen. Billetten kan ikke reserveres, men skal købes i manuel check-in i havnen i Helsingør. Læs mere om billetten.

Höganäs Outlet

Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser. Her findes flere af de kendte mærker, som f.eks. Iitalla, Cookstore, Sportware, Kosta Boda, Oscar Jacobson Stenströms, Fiskars og Stelton. Der er noget for alle i familien, så sørg for at have plads i bagagerummet til alle de gode tilbud. Læs mere om Höganäs Outlet.

Helsingborgs shopping-strøg

Helsingborgs shoppinggader i centrum af byen er indhyllet i juleudsmykning og fra højttalerne strømmer den søde julemusik. Alt for at du skal komme i den helt rigtige julestemning, når der skal shoppes julegaver.

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder I både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Lindex, Åhléns & MQ

Lindex, Åhléns og MQ er nogle af Sveriges bedste varehuse. Her finder du et bredt udsnit af spændende ting til hjemmet, nyt modetøj og godt design. 

Uanset om du er på jagt efter julegaver eller tøj til alle vinterens højtider, så kan du helt sikkert finde noget stilfuldt i et af disse tre stormagasiner. De findes i både i Helsingborg centrum og i Väla butikscenter. Læs mere om butikkerne.

Parkering

Med så mange gode tilbud til billige penge, er det nemmest at tage bilen med over sundet, så varerne kan lægges i bagagerummet. Når hænderne er fulde af indkøbsposer skal bilen gerne holde tæt på. Vi har samlet nogle tips til, hvor du let kan parkere. 

 

Fri parkering i 1 time

På ForSeas parkering på Færgevej, lige ved landgangsterminalen i Helsingør, kan du parkere gratis den første time. Herefter koster det 15,- kr. for påbegyndt 2. time, 10,- kr. for påbegyndt 3. og 4., og efterfølgende 4,- kr. for hver påbegyndte halve time. Gælder én gang pr. dag. Kun adgang med betalingskort. 

Parkering i Helsingborg Centrum

Der findes mange parkeringspladser i det centrale Helsingborg. Der er også parkeringshus ved både Knutpunkten (Helsingborg centralstation) og på Hamntorget ved Dunkers Kulturhus.  

Øvrige shoppingtips

På de større shoppingsteder, som vi fortæller om under juleshopping er der parkeringspladser tilknyttet butikkerne.  

 

Rejs til weekendpris i hele juleferien!!

Hvis du skal flere gange over sundet, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Og lige nu, har vi et godt tilbud til dig. 

 

Rejs til weekendpris hele ugen!

I juleferien kan du tage bilen med til Sverige fra bare 103,- kr. pr. vej med AutoBizz Smart. Tilbuddet gælder ved ud-og hjemrejse samme dag, i perioden 21. december - 6. januar. 

Har du ikke AutoBizz Smart ednu?

Hvis du rejser ofte, kan det betale sig at få AutoBizz Smart. Lige nu har vi et ekstra godt tilbud. Har du ikke AutoBizz Smart endnu? Vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dem, der endnu ikke har fået AutoBizz Smart.

Brug koden EFTERÅRDK, når du tegner AutoBizz Smart aftale og spar årsafgiften på 225,- de første tre måneder. Tilbuddet gælder t.o.m. 15. december 2019 og kun for nye aftaler.

Bestil AutoBizz Smart