TrA.Subject

TrA.Announcement

Rejs med os til juleeventyr i Sverige

Her finder du inspiration til masser af juleoplevelser, både meget tæt på men også lidt længere væk.

Julen er her

Tag på juletur til Sverige og oplev den hyggelige svenske julestemning overalt. Uanset om du skal shoppe julegaver, nyde julemarkeder eller spise en dejlig julemiddag, så finder du de bedste oplevelser lige på den anden side af Sundet.

På den anden side af Øresund

Shopping i Sverige

Fyld bilen med gode tilbud fra de svenske butikker, hvor du oven i de gode priser, også får fordel af kursen. Eller lad bilen stå på i Helsingør, og tag en smuttur til Helsingborg, hvor du kan krydre de gode tilbud med masser af skøn julestemning.

Læs mere

Julehygge i Helsingborg

Glem alt om planlægning og stress – vi har sammensat tips for den dejligste weekendtur till Sveriges hyggeligst weekendby. Velkommen til Helsingborg.

Læs mere

Julemarkeder i Sverige

I Sverige fejres julen efter alle kunstens regler, og du finder de hyggeligste julemarkeder rundt i alle byer med respekt for sig selv. Her er både de meget traditionelle markeder og de anderledes med fokus på eksempelvis design eller kunsthåndværk.

Læs mere

Julestemning ombord

Juletid ombord

Nu dufter der af safran, gran og kanel på vores færger. Nyd en frokost eller middag ved vores julebord, find julegaverne i shoppen eller tag med en af dem, du holder af, en smuttur over sundet for et skud ren julemagi. Tag jer tid til at nyde den søde juletid. Velkommen ombord! 

Besøg os ombord

Julefrokost i Waves

I restaurant Waves ombord på Aurora anretter vi en lækker julebuffet med svenske klassikere som marinerede sild, Janssons fristelser, skinke og minifrikadeller.

Book bord

Luciaoptog ombord

Tirsdag den 13. december har vi traditionen tro Luciaoptog ombord på færgerne og i terminalen, hvor du stiger på. Vi har som altid fornøjelsen af de søde piger fra Helsingør Musikskole, som byder julen velkommen med de skønneste toner.

Luciaoptoget starter i landgangen ved Tycho Brahes ankomst til Helsingør kl. 14.00, fortsætter ombord på Aurora, afgang kl. 14.30 fra Helsingør, og slutter ombord på Hamlet, der afgår fra Helsingborg omkring kl. 15.20. Tiderne er omtrentlige og følger vores tidsplan.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.