Rejs med os til juleeventyr i Sverige

Her finder du inspiration til masser af juleoplevelser, både meget tæt på men også lidt længere væk.

Julen er her

Tag på juletur til Sverige og oplev den hyggelige svenske julestemning overalt. Uanset om du skal shoppe julegaver, nyde julemarkeder eller spise en dejlig julemiddag, så finder du de bedste oplevelser lige på den anden side af Sundet.

Julemarkeder i Sverige

I Sverige fejres julen efter alle kunstens regler, og du finder de hyggeligste julemarkeder rundt i alle byer med respekt for sig selv. Her er både de meget traditionelle markeder og de anderledes med fokus på eksempelvis design eller kunsthåndværk.

Læs mere

Shopping i Sverige

Fyld bilen med gode tilbud fra de svenske butikker, hvor du oven i de gode priser, også får fordel af kursen. Eller lad bilen stå på i Helsingør, og tag en smuttur til Helsingborg, hvor du kan krydre de gode tilbud med masser af skøn julestemning.

Læs mere

Julehygge i Helsingborg

Glem alt om planlægning og stress – vi har sammensat tips for den dejligste weekendtur till Sveriges hyggeligst weekendby. Velkommen til Helsingborg.

Læs mere

Rejs til weekendpris i hele juleferien!

Hvis du skal flere gange over sundet, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Og lige nu, har vi et godt tilbud til dig. 

Rejs til weekendpris hele ugen!

I juleferien kan du tage bilen med til Sverige fra bare 103,- kr. pr. vej med AutoBizz Smart. Tilbuddet gælder ved ud-og hjemrejse samme dag, i perioden 21. december - 6. januar. 

Har du ikke AutoBizz Smart ednu?

Hvis du rejser ofte, kan det betale sig at få AutoBizz Smart. Lige nu har vi et ekstra godt tilbud. Har du ikke AutoBizz Smart endnu? Vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dem, der endnu ikke har fået AutoBizz Smart.

Brug koden EFTERÅRDK, når du tegner AutoBizz Smart aftale og spar årsafgiften på 225,- de første tre måneder. Tilbuddet gælder t.o.m. 15. december 2019 og kun for nye aftaler.

Juletid ombord

Nu dufter der af safran, gran og kanel på vores færger. Nyd en frokost eller middag ved et af vores juleborde, find julegaverne i shoppen eller tag med en af dem, du holder af, en smuttur over sundet for et skud ren julemagi. Tag jer tid til at nyde den søde juletid. Velkommen ombord! 

Besøg os ombord

Rejs med vores Familiebillet

Tag familien med på en smuttur til skønne Helsingborg. Nyd en dag med shopping, museumsbesøg eller bare en slentretur i den hyggelige by. 

Med familiebilletten kan I rejse 2 voksne og op til 3 børn (4-15 år) via landgangen t/r samme dag. Billetten kan købes i billetsalget eller automaterne i terminalen eller via vores mobilapp

Hent vores app