TrA.Subject

TrA.Announcement

Rejs med os til julehygge

Her finder du inspiration til masser af julehygge i Helsingborg.

Juleweekend i Helsingborg

Julegaverne skal købes, julestegen skal i ovnen, hjemmet skal pyntes og småkagerne bages. Listen over ting, der skal nås inden jul er lang. Som om vi ikke havde nok at holde styr på, også uden en højtid. Skal jeg stresse hele december og sove halvvejs inde i Disneys juleshow igen i år? Eller skag jeg nyde en weekend, hvor jag handler julegaver i ro og mag, spiser god mad og tager på hyggeligt julemarked inden jeg tager hjem udhvilet og klar til at fejre julen? Synes du også at det sidste lyder skønt?

Glem alt om planlægning og stress, - vi har sammensat tips for den dejligste weekendtur til Sveriges hyggeligst weekendby. Velkommen til Helsingborg.

Kom i julestemning

Promenade i julepyntede Helsingborg City

Tag en herlig spadseretur gennem de julepyntede gågader i Helsingborg centrum og lad dig betage af alle julelysene, lyt til den søde julemusik der strømme ud gennem højttalerne, og nyd duften af brændte mandler. Hele Helsingborg centrum er indhyllet i julens ånd. Og hvem ved måske finder du endda nogle julegaver?

Nu kan du koble af til julens søde toner

Helsingborgs Koncerthus ligger centralt og byder på julekoncert som garanteret får dig i den helt rigtige julestemning. Koncerter, der har juletema, spilles allerede den 27. november. 

 

Helsingborgs Koncerthus er i sig selv arkitektonisk opsigtsvækkende. Bygningen blev indviet den 12. november 1932, og er tegnet af arkitekten Sven Markelius. Allerede dengang blev koncerthuset kaldt for "Sveriges første funktionalistiske monumental bygning". Markelius ønskede, at musikoplevelsen skulle være i centrum, og resultatet blev strålende. Nyd arkitekturen mens du lytter til de skønne toner fra orkesteret og sangerne.

Naturligvis er hele huset dekoreret med fantastisk julepynt, - så du kan komme i skøn julestemning. Helsingborgs koncerthus er virkelig et besøg værd for dem, der vil slappe af og bare nyde god musik - og måske drikke et godt glas vin?

Læs mere

Noget godt at spise

Man går aldrig galt i byen med chokolade…

Forkæl dig selv med håndlavede chokoladepralinéer fra Chocolatte. Butikken ligger midt i centrum, og Chocolattes pralinéer har vundet medaljer i International Chocolate Awards de sidste fem år.

Her finder du alt til den søde tand – pralinéer, karameller og deres populære fudge. De serverer desuden også varm chokolade – hvilket er perfekt på en kold vinterdag.

Læs mere

Noget at spise

Helsingborg er en af Sveriges mest restauranttætte byer, og du finder nemt en restaurant på hver gade eller ved hvert gadehjørne. Vi har samlet nogle af de restauranter, der tilbyder rigtig god mad og muligheden for at slappe af. Derudover kan det jo også være skønt at slippe for potter og pander - og opvasken, og samtidig få en pause fra al julemaden. Og alle har jo brug for noget at spise!

Læs mere

Sov godt

V Hotel

I hjertet af Helsingborg, hvor byen pulserer og gaderne er fulde af liv, ligger V Hotel. Et mødested for dig der kan lide personligt design, en skøn atmosfære og at føle dig hjemme. Hotellet tilbyder en skøn nats søvn, god mad og nærheden til centrum. Her har du mulighed for at få en herlig oplevelse og 20% rabat på overnatninger.

The Vault Hotel

Et stenkast fra færgeterminalen på Stortorvet i Helsingborg finder du The Vault Hotel - et mødested for dig, der kan lide personligt design, en herlig kontinental atmosfære og at føle dig hjemme. En herlig oplevelse alle burde være forundt. Få 20% rabat på overnatninger når du tager færgen.

Julegaver

Juleshopping

Fyld bilen med gode tilbud fra de svenske butikker, hvor du oven i de gode priser, også får fordel af kursen. Du kan krydre de gode tilbud med masser af skøn julestemning.

Juleshopping

Parkering

Med så mange gode tilbud til billige penge, er det nemmest at tage bilen med over sundet, så varerne kan lægges i bagagerummet. Når hænderne er fulde af indkøbsposer skal bilen gerne holde tæt på. Vi har samlet nogle tips til, hvor du let kan parkere. 

 

Fri parkering i 1 time

På ForSeas parkering på Færgevej, lige ved landgangsterminalen i Helsingør, kan du parkere gratis den første time. Herefter koster det 15,- kr. for påbegyndt 2. time, 10,- kr. for påbegyndt 3. og 4. time, og efterfølgende 8,- kr. for hver påbegyndt time herefter. Gælder én gang pr. dag. Kun adgang med betalingskort. 

Parkering i Helsingborg Centrum

Der findes mange parkeringspladser i det centrale Helsingborg. Der er også parkeringshus ved både Knutpunkten (Helsingborg centralstation) og på Hamntorget ved Dunkers Kulturhus.  

Øvrige shoppingtips

På de større shoppingsteder, som vi fortæller om under juleshopping er der parkeringspladser tilknyttet butikkerne.  

 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.