Rejs med os til julemarkeder i Sverige

Her finder du inspiration til masser af julemarkeder, både meget tæt på men også lidt længere væk.

Julemarkeder i Sverige

I Sverige fejres julen efter alle kunstens regler, og du finder de hyggeligste julemarkeder rundt i alle byer med respekt for sig selv. Her er både de meget traditionelle markeder og de anderledes med fokus på eksempelvis design eller kunsthåndværk.

Vi har samlet et udpluk af de mere etablerede julemarkeder i Skåne, men kører du en tur rundt i de mindre byer, finder du helt sikkert også andre hygglige markeder og juleboder. Og overalt vil der være hyggelig julestemning.

Jul på Wrams Gunnarstorp

31. oktober - 3. november

Julemarkedet på Wrams Gunnarstorp er Skånes største af sin slags. Her inviteres du til julens marked, hvor de gamle svenske traditioner i hævd, med mere end 80 af landets bedste kunsthåndværkere, der gerne fortæller om deres lidenskab. I madboden er alle mulige og umulige juledelikatesser samlet. Og det smukke syn, der møder dig en mørk Skåneaften, hvor slottet er oplyst af fakler, skal opleves!

Læs mere

Jul i Heddas Hus

14. -17. november

I Glumslöv, syd for Helsingborg, ligger Heddas Hus, den landlige lille indretningsbutik, hvor du kan få rigtig mange timer til at gå. I midten af november indvies julen i butikken, som fyldes med alt, hvad der hører julen til. Mens du handler julegaver til den indretnings-interesserede faster eller moster, kan du nyde både gløgg og brunkager. En lidt mindre, men mere personlig start på julen!

Læs mere

Jul på Liseberg

15. november - 30. december

Den populære forlystelsespark klæder sig på til jul med millioner af glitrende julelys, og hele parken forvandles til en stor julesaga.

Læs mere

Rejs med vores Familiebillet

Tag familien med på en smuttur til skønne Helsingborg. Nyd en dag med shopping, museumsbesøg eller bare en slentretur i den hyggelige by. 

Med familiebilletten kan I rejse 2 voksne og op til 3 børn (4-15 år) via landgangen t/r samme dag. Billetten kan købes i billetsalget eller automaterne i terminalen eller via vores mobilapp

Jul på Hässleholmsgården

21. - 24. november

I hjertet af Skåne finder du den hyggeligste gård, hvor traditioner holdes i hævd og julen fejres med manér. Her kan du opleve et ægte skånsk julemarked med gode madvarer, levende musik og udsøgt kunsthåndværk.

Læs mere

Jul på Norrviken

22. - 24. november

Norrviken i Båstad byder på en stemningsfuld julesæson. Julemarkedet disker op med mad og drikke, skøn korsang og en masse andre ting, der hører til julen.

Læs mere

Julemarked på Spritfabriken i Ödåkra

23. – 24. november

Besøg den gamle spiritusfabrik i Ödåkra, der nu er blevet forvandlet til et hyggeligt julemarked, hvor du kan købe næsten alt, der hører til julen. De fleste produkter er lokalt produceret, og her kan du desuden også købe dit juletræ.

Læs mere

Juledag i Råå

24. november

Det hyggelige lille fiskerleje Råå er altid fuldt pakket af juleglade besøgende, når julen skydes i gang! Traditionen tro starter julen i Helsingborg lige her, og følges op af julefejring i city den kommende weekend. På denne dag danses der rundt om juletræet, der er nissetog og du kan besøge nogle af boderne, der sælger julegodter, lotterilodder og meget andet.

Læs mere

Tjolöholms Slott

15. november - 1. december

Et af det vestlige Sveriges største julemarkeder med over 27.000 besøgende. Hele slottet glimter af lys og på selve markedet samles håndværkere og madproducenter, som sælger unikke produkter.

Læs mere

Jul hos Flickorna Lundgren

29. november - 15. December

Flickorna Lundgren er et af Sveriges mest berømte ”kaffehuse”. Den ligger ved den lille fiskerby Skäret på den smukke Kulla-halv ø, og ved juletid hersker her en helt særlig stemning.

Læs mere

Rejs til weekendpris hele ugen!

Hvis du rejser ofte, kan det betale sig at få AutoBizz Smart. Lige nu har vi et ekstra godt tilbud. Har du ikke AutoBizz Smart endnu? Vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dem, der endnu ikke har fået AutoBizz Smart.

Rejs til weekendpris hele ugen!

I juleferien kan du tage bilen med til Sverige fra bare 103,- kr. pr. vej med AutoBizz Smart. Tilbuddet gælder ved ud-og hjemrejse samme dag, i perioden 21. december - 6. januar. 

Har du ikke AutoBizz Smart endnu?

Vi har selvfølgelig også et godt tilbud til dem, der endnu ikke har fået AutoBizz Smart.

Brug koden EFTERÅRDK, når du tegner AutoBizz Smart aftale og spar årsafgiften på 225,- de første tre måneder. Tilbuddet gælder t.o.m. 15. december 2019 og kun for nye aftaler.

Bestil AutoBizz Smart

Jul i Hallen

1. advent weekend, 2. advent weekend og 3. advent weekend

Allerede inden du går ombord på en af færgerne kan du opleve den hyggelige stemning af julemarked, når du passerer igennem afgangshallen i Helsingør. De første tre adventsweekender vil terminalen være fuld af stadeholdere fredag-søndag, hvor du kan finde kunsthåndværk og lækkerier.


1. advent weekend

Fre 29/11 kl. 12–17
Lør 30/12 kl. 11–16
Søn 1/12 kl. 11–17

2. advent weekend
Fre  6/12 kl. 12-17 
Lør  7/12 kl. 11-16
Søn  8/12 kl. 11-15

3. advent weekend
Fre 13/12 kl. 12-17
Lør 14/12 kl. 11-16
Søn 15/12 kl. 11-15

Wideröra julemarked

30. november og 1. december

Gården i Vallåkra er altid en fornøjelse at besøge, hvad enten det er til deres forårssalg, høstmarked eller julemarked. Mere end 75 udstillere vil friste dig med deres fine håndværk og lækre delikatesser.

Læs mere

Bosjökloster julemarked

30. november - 1. december

Det hvide slot på næsset mellem de to søer tager sig fantastisk ud i vintermånederne, når sneen er faldet. Hvert år inviteres der indenfor til traditionelt julemarked i de historiske rammer.

Gå 2 for 1

Julefest i Helsingborg Centrum

1. december

Søndag den 1. december fejres julen for alvor i Helsingborg City – en stemningsfuld og festlig dag. Her kan du gå på traditionelt julemarked på Maria Torg og Stortorget, lytte til trommekorpset, der marcherer igennem byens gader, kælke ved Billeplatsen, nyde de skønne toner ved julekoncerten med Pearls of the Sound, overvære Lucia-kroningen og masser af andet sjov!

Læs mere

Fredriksdal julemarked

6. - 8. december

På Fredriksdal bliver julen fejret som i de gode gamle dage. Herregården og de andre gamle bygninger på området bliver pyntet med lys og julepynt.

Læs mere