TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på hoppetid

JumpYard Helsingborg er et kæmpe trampolinområde på mere end 3500 m2. Trampolinparken er for alle, og der er masser af aktiviteter for hele familien. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på hoppetid hos JumpYard. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.
Find rejse

JumpYard trampolinpark og aktivitetscenter

Hop fra trampolin til trampolin, og så højt at du kan dunke i basket for første gang – du lander blødt i foam pits’ene hver gang. Prøv kræfter med ninja-banen, hvor nogle af forhindringerne er lette at klare, men andre kræver at hele kroppen er i harmoni for at gennemføre. I trampolinparken finder du også Sky Rider svævebane og Clip’N Climb klatring, men I kan også samle et hold og dyste i høvdingebold på vores Dodgeball-court, spille fodbold eller tage kampen op mod kammeraterne på Battle Beam.

JumpYard – en sjov og udfordrende oplevelse

JumpYard er den perfekte park for dem, der gerne vil udfordres og samtidig have det sjovt. Her kan du springe i trampolin, bruge fodboldbanen, udfordre dig selv på ninjabanen eller ’dunke’ hvis du kan nå op til en af ​basketballkurvene. Trampolinparken har også en foampit, hvor du lander blødt, hvis du øver dig på nye tricks.

Klatring Clip N’ Climb

Prøv klatrevæggene og udfordr dig selv i en ny og sjov form for indendørs klatring. Clip 'N Climb fokuserer på mod og smidighed og her kan du få fantastiske oplevelser, der passer til alle niveauer. Du behøver ikke at have nogen tidligere klatreerfaring for at have det sjovt i Clip 'N Climb. Personalet sørger for, at du får en grundig sikkerhedsbriefing og er omhyggeligt fastspændt. Du er automatisk sikret, når du klatrer og behøver ikke have dit eget udstyr (såsom hjelm eller specielle sko), når du klatrer på JumpYards farverige klatrevægge. Clip 'N Climb er inkluderet i Jump-tiden.

JumpBaby – for de mindste

Tag din baby eller mindre børn med til sjove aktivitet. I hverdagene tilbydes der nemlig JumpBaby til alle børn i alderen 0-3 år. Her kan de mindre børn fornøje sig i JumpYard på en tryg og sikker måde – helt uden at blive forstyrret af større børn. JumpBaby tilbydes om formiddagen i hverdagene. Besøg deres hjemmeside for nøjagtige tidspunkter. Og husk at forældre har gratis adgang. Bemærk venligst at børn under 4 år ikke må opholde sig i parken efter kl. 14.

Indendørs fodbold

Hos JumpYard kan du spille fodbold indendørs året rundt. Kunstgræsplænen er cirka 9x13 meter og er perfekt til hurtige kampe og tekniske øvelser. Adgang til fodboldbanen er inkluderet i Jump-tiden.

SkyRider – prøv svævebanen

SkyRider er en svævebane til dem, der kan lide fart og højde. Spænd dig fast, hold fast og svæv hen over parken. Svævebanen er en oplevelse, som alle kan tage del af, og der er ikke behov for særligt udstyr. SkyRider er ikke inkluderet i Jump-tiden, men skal tilkøbes. Læs mere om SkyRider her.

Nyd en kaffepause

JumpYard har både café og restaurant med en hyggelig atmosfære med et skønt udvalg af høj kvalitet. Her kan du slappe af og tage det roligt. Menukortet byder på mad, kaffe og kager, og de yngre besøgende kan nyde panini, toast, pandekager og energibarer. Alt sammen for at højne humøret og energiniveauet hos de besøgende.

Alle hverdage tilbydes Dagens Lunch til en fordelagtig pris. Caféen har særlige åbningstider. Læs mere om dem her.

Praktisk information

Er et hvil tiltrængt, så kan pausen nydes i caféen, og der er gratis wi-fi i hele parken. Jump-tiden starter hver hele time, husk at tage en hængelås med til skabene og vær opmærksom på, at området er kontantfrit.

Find vej & Åbningstider

Adresse:
Landskronavägen 5,
252 32 Helsingborg

JumpYard har åbent alle ugens dage og næsten alle dage året rundt. For åbningstider og priser - se JumpYards hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.