TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på hoppetid

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på hoppetid hos JumpYard.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

JumpYard trampolinpark og aktivitetscenter

JumpYard Helsingborg er et kæmpe trampolinområde på mere end 3500 m2. Trampolinparken er for alle, og der er masser af aktiviteter for hele familien. Hop fra trampolin til trampolin, og så højt at du kan dunke i basket for første gang – du lander blødt i foam pits’ene hver gang. Prøv kræfter med ninja-banen, hvor nogle af forhindringerne er lette at klare, men andre kræver at hele kroppen er i harmoni for at gennemføre. I trampolinparken finder du også Sky Rider svævebane og Clip’N Climb klatring, men I kan også samle et hold og dyste i høvdingebold på vores Dodgeball-court, spille fodbold eller tage kampen op mod kammeraterne på Battle Beam.

Når I trænger til lidt hvile, kan pausen nydes i caféen. Der er gratis wifi i parken. Hoppetid starter hver hele time, husk at tage en hængelås med til skabene og vær opmærksom på, at centret er kontantfrit.

JumpYard ligger blot 7 minutter fra havnen i Helsingborg

For åbningstider og priser - se JumpYards hjemmeside

Adresse:

Landskronavägen 5, 252 32 Helsingborg

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.