Landskrona

Landskrona er en by i udvikling, og der er masser at opleve i den skønnne kystby, som ligger blot 20 minutters kørsel fra Helsingborg. Oplev kunst i særklasse, tag et dyp i havet eller spis friskfanget fisk på en af de mange restauranter. 

Byen med borgen

Landskrona ligger i vestre Skåne, lige ned til Øresund - med den smukkeste udsigt til Danmark. Byen gennemgår en stærk udvikling og der dukker hele tiden nye spændende steder op. Den mest kendte seværdighed er Landskrona citadellet, som er et besøg værd hele året. 

I Landskrona finder du ud over det kendte citadel, også det gamle vandtårn, som troner karakteristisk over byen. Ved det nye vandtårn finder du strand, pool og friluftsbad, der inviterer til en tur i havet og efterfølgende hygge på land. Her kan du tage en tur på minigolfbanen eller træne musklerne ved de udendørs træningsmaskiner.  

Hyggelige gader

Men Landskrona er mere end borge og vandtårne. Gå en tur gennem centrum af byen og oplev de hyggelige byhuse og det hjertevarme miljø, eller besøg et eller flere af byens museer, der byder på alt fra fotokunst til keramik og reklame. Mulighederne er mange i byen ved Øresund. 

Bliv inspireret til et besøg i byen ved vandet ved at besøge byens egen hjemmeside

Øen (H)ven

Øen, der ligger mellem Sjælland og Skåne, er en del af Landskrona kommune, og en mindre bilfærge sejler året rundt fra byen til øen. Turen tager ca. en halv time, og der venter dejlige oplevelser på øen, som er særligt kendt for den danske astronomi Tycho Brahe, der i 1500-tallet byggede sit observatorium Stjerneborg på øen. 

Se sejlplan og priser på Ventrafikens hjemmeside

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.