Nyd efterårsferien i Helsingborg

Det er billigere at købe billetten online

Lige nu er der ingen information om, hvad der sker i løbet af den danske efterårsferie. Herunder kan du se, hvad der fandt sted forrige efterårsferie. Abonnér på vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Dyr og natur

Drømemagtige Pålsjöskog

Oplev drømmeskoven i Pålsjö, hvor bl.a. Väsendalen, Ugglegläntan og Kloke Bok venter på børn og voksne med fantasien i behold. Her kan børnene klatre, gå balancegang, bygge huler og kigge på fugle. For de eventyrlige børn venter Mullestigen med spændende udfordringer. Nyd en god pause med kaffe og kage eller grill ved en af opstillede grillpladser, hvor der både er læ for vinden og udsigt over sundet.
Foto: Hjördis Hilmarsdottir

Adresse

Dag Hammarskjölds väg 117
254 33 Helsingborg

Læs mere

Kom tæt på de tropiske dyr

Oplev dyr fra Sydamerika, Asien, Madagaskar og Afrika i autentiske omgivelser i Helsingborgs eksotiske indendørs dyrepark. Her kan du opleve springende lemurer, flyvende tukaner og legende hajer. I klappebassinerne kan du stikke hånden ned til doktorfisk, rejer og dolkhaler. Tør du? I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Hävertgatan 21
254 42, Helsingborg

Læs mere

Verdens største zoo med nordiske dyr

I Skånes Djurpark findes 85 forskellige arter og over 800 vilde og tamme dyr fra hele Norden. Parken er et af Sydsveriges mest populære udflugtsmål og verdens største zoo med nordiske dyr. I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Jularp 150
243 93 Höör

Læs mere

Skovens konge venter på dig

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i sine naturlige omgivelser i Smålandet skove. Kør i egen bil og eller tag turbussen rundt på oplevelse i den fascinerende elgpark. I får 20% rabat på entreen, når I rejser med os.

Adresse

Misterhult 2032
285 91 Markaryd

Læs mere

Magi og fantasi

En verden af legetøj, magi og fantasi

Toy World er en oplevelse for både børn og voksne. Det er hverken et legeland eller et traditionelt legetøjsmuseum, men en fantastisk verden med udstillinger af legetøj, miniland, legehjørne, dragegrotte og sjove aktiviteter. Helt unik i sin måde at udstille på og med hvad, der udstilles. I træder ind i en verden med tog- og bilbaner, musik, lyd, lys og sjove effekter, som aktiveres ved tryk på forskellige knapper. Det er næsten som magi.

Adresse

Hävertgatan 21
254 42 Helsingborg
Åben tors-søn kl. 12-16.

Læs mere

Se virkeligheden gennem VR-briller

Er du modig nok til at gå på en planke 160 meter oppe i luften? Eller vil du hellere stå på et skibsvrag på havets bund? I VR Studio kan du opleve forskellige vilde scenarier og besøge fantastiske steder, uden at forlade studiet. En garanteret sjov oplevelse – også for dem, der kigger på! Takket være dagens teknologi og VR-brillerne kommer i så tæt på virkeligheden som muligt, uden at være i den. Anbefales for børn fra 10 år.  

Adresse

Florettgatan 18
254 67 Helsingborg

Læs mere

Leg, leg og mere leg

Hop og leg

Trampolinparken JumpYard er for alle aldre, og der er masser af aktiviteter for hele familien. Hop fra trampolin til trampolin, og så højt at du kan dunke i basket for første gang – du lander blødt i foam pits’ene hver gang. Og derudover får du 20% rabat på hoppetid, når du rejser med os.

Adresse

Landskronavägen 5
252 32 Helsingborg

Læs mere

Legepladser i Helsingborg

Helsingborg satser stort på aktivering af børn og har bygget flere skønne tema-legepladser, som indbyder til fantasifuld børneleg. Der findes en lang række at vælge imellem, bl.a. den senest tilføjede Surflekan, som åbnede tidligere på året. Du finder alle Helsingborgs 22 legepladser her.
Foto: Lotta Wittinger

Læs mere

Europas største indendørs legeland

Glem alt om kedsomhed. Her kan alle børn hoppe, lege, buldre, støje, springe og pusle lige så meget, som de vil. Busfabriken er Europas største indendørs legeland med klatretårne, hængebroer, krybegange, kæmpebolde, megarutchebane og trampolin. Det sjove slutter aldrig. I finder også boldbassin, springmåtter, hoppeborge, multisport arena, airbazooka og et babyhjørne for de allermindste.

Adresse

Garnisonsgatan 47B
254 66 Helsinborg

Læs mere

Konkurrencer og leg for hele familien

I Leos Lekland kan børnene rigtig slå sig løs med leg på store områder. Her kan familiemedlemmer udfordre hinanden og dyste om, hvem der kan rutche hurtigst eller vinde kampen i fodbold, indebandy og basket. For den dygtige klatrer venter en gigantisk vulkan på at blive besteget, og der er endda piratskib, aktivitetstårn, tigerrutchebane og trampoliner… og meget mere.

Adresse

Ekslingan 10
254 67 Helsingborg

Læs mere

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.