TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red EDP 50ml

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red EDP 50ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7071147000
På lager
584 DKK

Yves Saint Laurent Black Opium Over Red EDP er en hypnotiserende duft, der udstråler en dristig og sensuel energi, perfekt til kvinden, der omfavner sin styrke og femininitet. Denne mere intense version af den klassiske Black Opium, med sin unikke blanding af kaffe og vanilje, får en ny dimension med tilføjelsen af røde frugter og blomsteragtige noter, der skaber en uimodståelig og fængslende duftoplevelse. Dens varme og søde akkorder vækker en følelse af mystik og eventyr, som gør hvert øjeblik uimodståeligt.

 

Den ikoniske Black Opium-flakon har en dristig rød nuance, der symboliserer passion og mod. Yves Saint Laurent Black Opium Over Red EDP er mere end en parfume; duften er et udtryk for en kraftfuld identitet og en invitation til at leve livet fuldt ud.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.