TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Rituals Karma Gift Set M 2023 BC/SG/BS/Candle

  1. 565 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7268317000
På lager
236 DKK

Rituals Karma Gift Set M 2023 er den perfekte gave, når du vil forkæle dig selv eller en person du holder af. Denne luksuriøse gaveæske indeholder fire omhyggeligt udvalgte produkter fra Rituals Karmakollektion, alle med en beroligende duft af hellig lotus og økologisk hvid te. Sættet inkluderer en badeskum, en bodyscrub, en bodylotion og et duftlys, som sammen skaber en harmonisk og afslappende oplevelse.

 

h2

 

Hvert produkt i denne gaveæske er designet for at hjælpe med at genoprette balancen i krop og sjæl. Badeskummet rengør skånsomt huden, mens bodyscrubben eksfolierer og blødgør. Bodylotionen fugter dybt og efterlader huden silkeblød. Afslutningsvis skaber duftlyset en beroligende atmosfære, der giver en følelse af indre fred. Med Rituals Karma Gift Set M 2023 kan du skabe dit eget hjemmespa og nyde et øjebliks velfortjent afslapning.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.