TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Teddykompaniet Green Dino

Teddykompaniet Green Dino

  1. 60 cm
  2. Artikel nummer: 961003490
Snart på lager
165 DKK

Oplev spændingen ved en forhistorisk verden med Teddykompaniet Green Dino 60 cm. Denne grønne dinosaur er klar til at tage eventyr og leg til nye niveauer. Med sin imponerende størrelse på 60 cm er den en fantastisk legekammerat og imponerende som dekoration.

 

Green Dino fra Teddykompaniet er fremstillet med omhu og flotte detaljer. Den har en blød plys overflade, der er perfekt kramme og god til hyggestunder. Den livlige grønne farve og de flotte detaljer gør den til en imponerende tilføjelse til enhver dinosaurfans samling.

 

Denne søde dinosaur er ikke kun et stykke legetøj, men også en ven og følgesvend til børn i alle aldre. Den inspirerer til leg og kreativitet, og tilfører trøst og tryghed om natten.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.