TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Bruichladdich Organic

Bruichladdich Organic

  1. 70 cl, 50%
  2. Artikel nummer: 8690227
På lager
581 DKK

Bruichladdich Organic er en enestående skotsk single malt whisky, destilleret på den legendariske ø Islay. Denne whisky er fremstillet af 100% økologisk dyrket korn, hvilket giver den en unik karakter. Whiskyen har en rig og kompleks smagsprofil med noter af frugt, honning og krydderier, hvilket gør den til et fremragende valg for whiskykenderen, der søger noget ud over det sædvanlige. Hver flaske er omhyggeligt fremstillet med håndværkssnilde og passion, hvilket afspejles i dens høje kvalitet og distinkte smag.

 

h2

 

Bruichladdich Organic er ikke bare en whisky – det er en ægte oplevelse. Den tilbyder en rejse gennem smagens verden, hvor hver tår afslører nye nuancer og dimensioner. Whiskyen er lagret på egetræsfade, hvilket giver den en dyb gylden farve og en lang, behagelig eftersmag. Med sit elegante udseende og sin eksklusive karakter er Bruichladdich Organic den perfekte gave til den kræsne whiskyentusiast eller en luksuriøs belønning til dig selv. Nyd den ren eller med en dråbe vand for at fremhæve dens rige smagsoplevelser.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.