TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Bruichladdich 14.2

Bruichladdich 14.2

  1. 70 cl, 57.7%
  2. Artikel nummer: 8690229
På lager
1175 DKK

Bruichladdich 14.2 er en eksklusiv og unik skotsk whisky, der udstråler sofistikeret elegance. Denne uimodståelige drik er et produkt fra det ærværdige destilleri Bruichladdich, beliggende i hjertet af øen Islay, kendt for sin rige whiskyhistorie. Denne whisky er blevet lagret i 5 år på spanske, franske og italienske egetræsfade, hvilket giver den en kompleks og dyb smagsprofil, der er en sand oplevelse for whiskykenderen.

 

h2

 

Smagen af Bruichladdich 14.2 er en symfoni af rige, ristede toner af egetræ og en subtil sødme fra malt. Den har en silkeblød konsistens, der glider let over tungen, samt en lang og varm eftersmag, der bliver hængende. Denne whisky er en oplevelse for alle sanser. Den er perfekt at nyde en stille aften eller dele med venner og familie ved særlige lejligheder. Oplev den sofistikerede smag af Bruichladdich 14.2, en whisky der virkelig skiller sig ud fra mængden.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.