TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Jägermeister Bitter

Jägermeister Bitter

  1. 50 cl, 35%
  2. Artikel nummer: 8346197
På lager
130 DKK
Jägermeister Bitter 50 cl

Jägermeister er lavet gennem såkaldt maceration, hvor 56 forskellige urter, krydderier, blomster, rødder og frugter opblødes af alkohol. Indeholder ingredienser som kanel, stjerneanis og ingefær. Jägermeister er det man kalder en bitter og den lagres i store egefade i mindst 12 måneder, hvilket giver en dyb mørkebrun farve og en harmonisk, balanceret og fløjlsblød aroma og smag. Jägermeister har tydelige note af appelsinskal, kardemomme og anis. Smagen er sød med en balanceret bitterhed. Her bydes desuden på karamelliserede noter og strejf af lakrids og ristede kaffebønner. Eftersmagen er lang med islæt af rosiner, citrus og en smule malurt. Bør serveres iskold for sig selv eller som base i en drink.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.