TrA.Subject

TrA.Announcement

Alle hudpleje produkter fra Skøn Skincare er rene, grønne, naturlige og fyldt med smuk grøn luksus. De er baseret på koldpressede og raffinerede luksusolier med høj næringsværdi og indeholder mængder af antioxidanter, vitaminer samt nærende og aktive plante- og tangekstrakter. Produkterne er fremstillet med henblik på at være behagelige og nemme at bruge. Skøn Skincare er det perfekte valg til dem, der værdsætter luksus, effektivitet og fantastiske resultater.

Køb Skøn Skincare

Årets danske produkt 2023

Skøn Skincare har vundet flere prestigefyldte priser, som for eksempel "Årets danske produkt" i Danish Beauty Awards, takket være deres Triple Booster Serum-olie. Triple Booster Serum er et kraftfuldt anti-aging serum med C-vitamin og solbærkerneolie, der stimulerer dannelsen af ​​kollagen, øger cellefornyelsen og reducerer pigmentpletter. Et serum der efterlader dig med en glat og strålende hudtone.

Faglig ekspertise

Skøn Skincare drives på baggrund af faglig ekspertise med fokus på at skabe ubestrideligt rene, naturlige og effektive produkter - så du kan altid stole på, at produkterne fra Skøn Skincare er af høj kvalitet. Bag varemærket ligger mere 30 års erfaring indenfor produktudvikling. Grundlæggeren har desuden stor erfaring som makeupartist for nogle af de største mærker i branchen både nationalt og internationalt. Du kan finde produkterne fra Skøn Skincare på nogle af de største spahoteller og professionelle klinikker og saloner – og nu også her hos Forsea.