Leder du efter noget specielt?

Parfume & deodorant

Den friske duft kan du finde overalt på båden. Men er du på jagt efter andre dufte, så har vi et bredt sortiment i shoppen. Sød, kraftig eller blomsteragtig – du finder dufte i alle varianter på hylderne.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Nyt
Calvin Klein Euphoria W
EdP 100 ml

Euphoria tager dig med på en grænseløs rejse. En fristende og forførende duft med orientalske og frugtagtige gourmet-noter. Duften indeholder blandt andet frodige grønne toner, granatæble og kakifrugt.

399 SEK
Nyt
Calvin Klein Euphoria
EdT 100 ml

Euphoria er en frisk og orientalsk duft til den moderne, frie og passionerede mand. Duften har topnoter af ingefær og pebercocktail, samt skønne toner af regndråber og iskold sudachi.

399 SEK
Nyt
Paco Rabanne Phantom
EdT 50, 100, 150 ml

En frisk og maskulin duft med strejf af citrus, lavendel og vanilje.

525-849 SEK
Victor & Rolf FlowerBomb
EdP 50 ml

En skøn forfriskende blomstereksplosion. Duften indeholder herlige grønne noter, vidunderlige blomster- og citrustoner, samt noter af fresia og bergamotte.

689 SEK
Calvin Klein Woman
EdP , 50 ml

En feminin og sensuel duft med en blanding af aromatisk blomsteragtig friskhed. Moderne trænoter møder elementer af appelsinblomst og eukalyptusblade.

599 SEK
Armani Si Fiori
EdP, 50 ml

Giorgio Armani Sì Fiori EdP er en frisk, rig, feminin og varm duft. Duften åbner med lyse noter af grøn mandarin og solbær, der afløses af neroli, egetræsmos, patchouli og rose.

679 SEK
Paco Rabanne Olympéa
EdP 50 ml

Paco Rabanne Olympea EdP byder på et nyt, unikt dufteventyr baseret på ideen om den moderne græske gudinde. Resultatet er en duft med en frygtløs og dristig karakter, der rummer friskheden af vand, salt og jasmin.

579 SEK
Paco Rabanne Victory
EdP 50 ml

En duft der påvirker dine sanser og bliver på huden i lang tid. Med noter af citron, vanilje og kraftfuld røgelse, er det den perfekte kombination af friskhed og intensitet.

549 SEK
Armani Acqua Di Gió
EdT 50 ml

En frisk og sommerlig duft der påminder om Middelhavet. Med noter af ny hedione og kakifrugt, patchouli, cedertræ og musk, hvirvles du ud i varmen og solen.

479 SEK
D&G The One
EdT 50 ml

En elegant og moderne men samtidig tidløs klassiker! Duften åbner med noter af grapefrugt, koriander og basilikum, der afløses af varme og krydrede noter af kardemomme og ingefær. Duften afrundes af klassiske maskuline basenoter af tobak, ambra og cedertræ.

549 SEK
Carolina Herrera Bad Boy
EdT 50 ml

Caroline Herrera præsenterer den første herreduft i Caroline Herreras populære duftserie Good Girl. Parfumens flakon er formet som et lyn, der skal symbolisere duftens styrke og kraft. Duften har glohede og vanedannende noter af cedertræ i kombination med toner af krydret hvid peber og tonkabønner.

549 SEK
Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young
EdT 50 ml

Denne duft hylder ungdommelighed, frihed og autenticitet. En innovativ og vegansk duft der byder på topnoter af pære og ingefær og elementer af citron og læder.

499 SEK
Chlóe Signature
EdP 50 ml

Chloé Signature er en moderne og feminin parfume, der er både elegant og dristig. Duften er alsidig med antydninger af magnolia, fresia og pæon samt ambra og cedertræ.

649 SEK
Marc Jacobs Daisy Spring EDT
EDT, 50 ml

Marc Jacobs Daisy Spring er en frisk ny duft i Daisy-serien. Den er inspireret af naturen, en frisk forårsbrise og rosenknopper. Noter af rosentræ og krydret kardemomme skaber sammen en vidunderlig duft. Så lad dig omfavne af foråret og blomstrende enge.

679 SEK
Marc Jacobs Daisy Spring ESF
ESF, 75 ml

Marc Jacobs Daisy Spring er en frisk ny duft i Daisy-serien. Den er inspireret af naturen, en frisk forårsbrise og rosenknopper. Noter af rosentræ og krydret kardemomme skaber sammen en vidunderlig duft. Så lad dig omfavne af foråret og blomstrende enge.

679 SEK
Marc Jacobs Daisy Spring Love
EDT, 50 ml

Marc Jacobs Daisy Spring er en frisk ny duft i Daisy-serien. Den er inspireret af naturen, en frisk forårsbrise og rosenknopper. Noter af rosentræ og krydret kardemomme skaber sammen en vidunderlig duft. Så lad dig omfavne af foråret og blomstrende enge.

679 SEK
Marc Jacobs, Perfect
EdP, 50 ml

Den legende, moderne og lyse nye duft, Perfect Marc Jacobs Eau de Parfum, er en blomsteragtigduft, der hylder selvkærlighed.

715 SEK
Marc Jacobs Daisy Love
EdT, 50 ml

En duft med noter af multebær, præstekrave og hvidt træ.

599 SEK
Dolce & Gabbana L' Impératrice
EdT, 100 ml

En feminin og berusende duft med noter af eksotiske frugter kombineret med blomster og musk. Resultatet er en varm duft, der afføder energi og positivitet.

399 SEK
Dolce & Gabbana Light Blue Forever Dame
EdP, 50 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Forever er en uimodståelig duft – en limited edition i den ikoniske Light Blue duftserie. Duften har den klassiske signatur fra Light Blue; æbler og citron, men i denne begrænsede udgave ledsages duftene desuden af appelsinblomst og hvide blomster.

625 SEK
Dolce & Gabbana Light Blue Forever herre
EdP, 50 ml

Oplev en ny og mere dristig version af den ikoniske duft Light Blue. Duften byder på en frisk karakter af citrus og træ, der skaber en spændende kontrast til grapefrugt og bergamotte.

559 SEK
Lancome Miracle EDP
EdP, 50 ml

En blomsteragtig og krydret duft, der åbner med topnoter af litchi og fresia og efterfølges af hjertetoner af magnolia, ingefær, jasmin og peber. En energifyldt parfume til alle lejligheder!

629 SEK
Lancôme, Idôle L'Intense
EdP, 75 ml

Skønne noter af pære og bergamotte samt roser, indisk jasmin og sød vanilje.

795 SEK
Lancome LVEB Soleil Cristal EdP
50 ml

Glæde er mere end en følelse, det er en aura af intense lysstråler. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal fylder din verden med glæde og forvandler almindelige øjeblikke til noget helt ekstraordinært.

669 SEK
Paco Rabanne Pure Excess EDP
50 ml

En særlig dyb, blomsteragtig og orientalsk duft med et strejf af popcorn, en varm brise af vanilje og ylang. En frigjort og fængslende duft der signalerer overflod i sin reneste form.

599 SEK
Paco Rabanne Pure Excess M EDT
50 ml

En sofistikeret og sensuel duft med islæt af ingefær, råsukker og vanilje. Den nye Pure XS gør dig simpelthen uimodståelig.

489 SEK
Paco Rabanne Paco EDT
100 ml

Paco By Paco Rabanne, EdT åbner med noter af koriander, citron fra Amalfi, mandarin og nåletræer. Hjertenoterne byder på lavendel, jasmin, te og cyklamen, og duften afrundes med basenoter af musk, sandeltræ, rødt cedertræ og tonkabønner.

249 SEK
Ralph Lauren Big Pony Pink W EDT
EdT, 50 ml

En duft til den flirtende pige der bidrager med glæde og personlighed! En frugtagtig og romantisk duft med et islæt af blomsteragtige noter.

229 SEK
Ralph Lauren Big Pony Blue M EDT
EdT, 50 ml

Duftenoterne byder på den perfekt kombination af lime og grapefrugt, hvilket skaber en sporty og maskulin følelse.

229 SEK
3 for 2
Yves Saint Laurent L'Homme deo
75 g

En deodorant med en klassisk duft af ingefær, bergamotte og citron. Giver en effektiv beskyttelse hele dagen.

249 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

Yves Saint Laurent Libre Intense
EdP, 50 ml

Blomsteragtig lavendelduft med en feminin twist.

795 SEK
Estee Lauder Pleasures EDP
EdP, 50 ml

En blomsteragtig parfume med subtile islæt af jasmin, roser, lilje, pæon og viol.

399 SEK
Hugo Boss Bottled United
EdP, 50 ml

Denne limited edition parfume forener EuroCup og Copa America, de to mest imødesete begivenheder i 2021. Blodappelsin, pebermynte og ambra skaber en attraktiv duft, som forener fodboldfans over hele verden.

499 SEK
Hugo Boss The Scent Pure Accord Women
EdT, 50 ml

En sprudlende duft med noter af bergamotte og sensuel Osmanthus-blomst. Sammen med musk er det den perfekte blanding af blødhed og styrke.

629 SEK
Hugo Boss The Scent Pure Accord Men
EdT, 50 ml

Dette er en sensuel og varm duft til mænd. En frugtagtig, maskulin parfume med noter af ingefær, eksotisk maninka-frugt og hvidt ruskind.

575 SEK
Hugo Boss, Dark Blue
EdT, 75 ml

Noter af appelsin, ingefær, grapefrugt, citron, salvie, mahogni, cypress, geranium, patchouli, cedertræ og vetiver.

249 SEK
Hugo Boss, Bottled
EdP, 50 ml, 100 ml

Selvsikker og moderne: de rene linjer gør BOSS Bottled til en ikonisk klassiker. Med kombineret elegance og stil er denne duft skabt til den moderne mand. Duften er levende med friske og sensuelle toner - sofistikeret og ren livsglæde.

fra 575 SEK
Boss The Scent
EdT, 50 ml

En duft med noter af ingefær, lavendel og sød afrikansk maninka-frugt.

529 SEK
Boss Infinite
EdP, 50 ml

En aromatisk, træagtig og krydret duft med noter af lavendel, patchouli og rosmarin.

549 SEK
Hugo Boss Alive EDT
EdT, 50 ml

Denne lette og sprudlende duft BOSS ALIVE Eau de Toilette blander bløde og delikate noter, og efterlader et spor af vidunderlig energi.

599 SEK
Hugo Boss, Deep Red for women
EdP, 50 ml

En skøn og frisk parfume med noter af solbær, pære, mandarin og blodappelsin.

249 SEK
Escada Summer Festival
EdT, 50, 100 ml

Forbered dig på at opleve dit livs eventyr med den nye Escada Summer Festival! Duften kan sammenlignes med en herlig, frugtagtig og frisk cocktail. En eksplosion af friskhed, hvor kirsebærblomster møder jasmin, grøn mandarin og sandeltræ.

449-599 SEK
Escada Flor del Sol
EdT, 50 ml

En frisk, frugtagtig og tidløs duft med noter af Tequila Sunrise, dahlia og sandeltræ.

449 SEK
Escada, Celebrate now
EdP, 80 ml

En dynamisk og naturlig duft med varme basenoter af kanel og tonkabønner.

299 SEK
Giorgio Armani, My Way
EdP, 50 ml

Italiensk bergamotte møder egyptisk appelsinblomst. Duften afrundes med noter af vidunderligt cedertræ fra Virginia.

750 SEK
Carolina Herrera Very Good Girl
EdP, 50 ml

En ny og mere dristig fortolkning af den klassiske Good Girl. En sensuel duft af rose, solbær og eksotisk litchi, som afrundes af vaniljenoter, der giver parfumen en uimodståelig duft. Prikken over i'et er det heftige røde design.

699 SEK
Carolina Herrera, Good Girl Supreme
EdP, 50 ml

Parfumen åbner med noter af saftige gourmand-bær, der møder egyptisk jasmin, imens sprudlende vetiver afrunder duften med en moderne twist.

749 SEK
Valentino, Voce Viva
EdP, 50 ml, 100 ml

Voce Viva er Valentinos nye couture-duft til den moderne sensuelle kvinde. En strålende blomsterbuket - vanedannende og kraftfuld.

fra 695 SEK
Diesel, Fuel for Life for men
EdT, 50 ml

Diesel Fuel For Life er en parfume til den moderne mand. Parfumen åbner med topnoter af grapefrugt og anis og afløses af hjertenoter af hindbær og lavendel.

249 SEK
Diesel, Only the Brave Tattoo
EdT, 50 ml

Only the Brave Tattoo, EdT fra Diesel har en maskulin, træagtig og sensuel krydret karakter. Duften passer til den selvsikre mand med hjertet på rette sted og stærk personlighed.

449 SEK
Diesel, Only the Brave Street
EdT, 50 ml

Only the Brave Street er duften til dem, der har gjort byen til deres legeplads, til dem der ytrer sig og bygger deres succes der.

449 SEK
Diesel, Only the Brave
EdT, 50 ml

Topnoten i denne duft kommer fra den skønne friske olie fra primofiori-citronen, der blandes med mandarinessens. Duften får sin dybe kompleksitet gennem den krydrede note fra korianderblade.

449 SEK
Gaultier La Belle
EdP 50ml

En orientalsk vaniljeduft med noter af grønne pærer.

679 SEK
Jean Paul Gaultier La Belle Intense
EdP, 50 ml, 100 ml

Jean Paul Gaultier La Belle Intense blev lanceret i 2019 til kvinder, der ønsker en mere tough duft. Blandingen af ​​vanilje, pære og vetiver gør duften til en feminin, dragende og sensuel parfume, der forfører.

699-899 SEK
Jean Paul Gaultier, Le male Le Parfum
EdP, 75 ml

Denne parfume har en ukonventionel vision af maskulinitet. Duften byder på noter af lavendel og forstærkes af en sensuel duft af vanilje.

549 SEK
L'Oreal, Men Expert Carbon Protect
50 ml

En 4-in-1 roll-on der beskytter mod lugt, fugt, bakterier og gule pletter. Indeholder kul, der har rensende egenskaber, og har en XXL-kugle, der sikrer at hele hudområdet dækkes.

54 SEK
L'Oreal, Men Expert Cool Power
50 ml

En deodorant med en XXL-kugle, der sikrer at hele hudområdet dækkes, og sørger for en skøn afkølende effekt, der holder dig frisk hele dagen. Med cryo-cap teknologi.

54 SEK
L'Oreal, Men Expert Fresh Extreme
50 ml

En 48h deodorant, der holder dig frisk og tør nonstop.

54 SEK
L'Oreal, Men Expert Shirt Protect
50 ml

En 48h roll-on deodorant med en hurtigtørrende formel, der modvirker gule pletter, svedpletter og hvide mærker.

54 SEK
Paco Rabanne, One million
EdP, 100 ml

Paco Rabanne One Million skaber oprør. Den efterlader et flamboyant duftespor: træagtige noter af blomme, cedertræ, hasselnød... Ren følelse i en unik flakon.

729 SEK
Paco Rabanne Lady Million Fabulous
EdP, 50 ml

Dette er en ny, feminin og sprudlende duft fra Paco Rabanne med blomsteragtige noter af jasmin, der sammen med mandarin, vanilje og mandel forvandler dig til nattens dronning. Den ikoniske flaske har fået et mere fabelagtigt touch og er nu klædt på til fest.

599 SEK
3 for 2
Paco Rabanne, Pure Excess Deostick
75 ml

En deodorant til mænd med en uimodståelig duft.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Paco Rabanne, One Million Deostick
75 ml

One Million er frisk og sensuel med en krydret læderduft

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Paco Rabanne, Invictus Deostick
75 ml

Indånd duften af sejr med Invictus, den nye maskuline duft fra Paco Rabanne.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Jean Paul Gaultier, Le Male Deostick
75 g

Jean Paul Gaultier Le Male er en parfume med en sensuel, dyb og varm duft.

229 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Carolina Herrera, Bad Boy Deostick
75 ml

Den første herreduft i Caroline Herreras populære duftserie Good Girl.

239 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Carolina Herrera, 212 Vip M Deostick
75 ml

En karismatisk duft der trækker paralleller til New Yorks party-nætter.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

Elizabeth Arden Green Tea Deocream
40 ml

En skøn deodorant som er rig på grøn te, og derfor efterlader dig med en ren og frisk følelse. Deodorantens opløftende duft giver kroppen energi og genopfrisker dine sanser.

139 SEK
Elizabeth Arden Green Tea Sakura EDT
EdT, 100 ml

Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette er skabt med inspiration hentet fra Sakura-træet. Træets skønne blomster og duft kan kun opleves i en begrænset periode om foråret, når det blomstrer.

199 SEK
Elizabeth Arden, Green Tea Lotus
EdT, 100 ml

En vidunderlig duft af asiatisk lilje i kombination med kirsebærblomster, yuzu og blommer. Opleves blid, let og eksotisk. Hjertenoterne består af asiatisk lilje, lotus, grøn te og osmanthus. Basenoterne afrunder duften med musk og hvid birk.

129 SEK
Elizabeth Arden, Green Tea Pomegranate
EdT, 100 ml

En blomster- og frugtagtig duft. Topnoter af granatæble, passionsfrugt, tangelo og bergamotte. Hjertenoter af Earl Grey-te, violblade, davana og hvid magnolia. Basenoterne byder på hindbærblomster, maté, musk og mos.

129 SEK
Abercrombie & Fitch First instinct Male
EdT, 50 ml

En orientalsk og træagtig duft.

329 SEK
Abercrombie & Fitch First instinct Women
EdT, 50 ml

En blomster- og frugtagtig duft med noter af solbær, liljekonval og sandeltræ.

329 SEK
Valentino Born in Roma Men
EdT, 50 ml

Moderne duft med islæt af aromatisk træagtig vetiver med et strejf af en mineralsk kølighed fra salt. Baseret på en blanding af absolut fra violblade og røget vetiver. Duften sprudler af ingefær, mineralsalt og moderne træagtige noter.

549 SEK
Valentino Born in Roma Women
EdP, 50 ml

En sofistikeret og moderne duft baseret på en trio af jasminblomster, der er udvalgt blandt de bedste arter i verden. Indeholder desuden Bourbon-vanilje og boostes med et strejf af rosépeber.

759 SEK
Calvin Klein Eternity for Men EdP Spray
EdP, 50 ml

En frisk og maskulin duft med islæt af salvie og cypress.

529 SEK
K by Dolce & Gabbana
EdT, 50 ml

En duft med karismatisk karakter og friske noter af citrus fra Middelhavet.

559 SEK
Armani Stronger with you Freeze
EdT, 50 ml

Stronger With You Freeze er en herreduft, der fanger den forførende energi hos manden. Den har friske duftnoter af lime, som afløses af elegante hjertenoter af ren salvie og varm lavendel.

599 SEK
Armani In love with you Freeze
EdP, 50 ml

En frisk duft til kvinder der byder på noter af kirsebær, blød og velafbalanceret pæon, forførende og varm patchouli samt sensuel og elegant hvid musk.

599 SEK
Armani Code Absolu
EdP, 60 ml

Duften indeholder noter af æble, grøn mandarin, appelsinblomst, gulerodsfrø og muskatnød samt basenoter af rom.

629 SEK
Calvin Klein Eternity men Summer
EdT, 100 ml

En frugtagtig duft til mænd med et strejf af bergamotte, kokosvand og sandeltræ.

579 SEK
Calvin Klein Eternity Women Summer
EdP, 100 ml

En romantisk og tidløs duft med noter af fresia og sandeltræ.

699 SEK
3 for 2
Armani Acqua di Gio M Deostick

En deostick med en frisk duft inspireret af havet, solen, jorden og vinden.

249 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Armani Code Deostick
75 ml

En maskulin og tidløs duft.

249 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

Armani Stronger with You Deostick
75 g

En energifyldt duft med noter af kardemomme, rosépeber og violblade.

239 SEK
Boss Bottled Night Deo Stick
75 ml

En intensiv duft af lavendel, birk og citrus. Islæt af kardemomme, viol og jasmin.

219 SEK
3 for 2
Boss Bottled Deo Stick
75 ml

En klassiske duft fra Hugo Boss der emmer selvsikkerhed og maskulinitet.

219 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Boss The Scent Deo Stick
75 ml

En dejlig duft der holder dig velduftende hele dagen.

219 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Boss Deo Stick
75 ml

En naturlig frisk duft til den stilede og velklædte mand, der udstråler selvtillid.

219 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

Davidoff Cool Water Deo Stick
75 ml

En deodorant der efterlader dig med en frisk følelse og desuden er velegnet til en følsom hud.

199 SEK
3 for 2
Calvin Klein Eternity For Men Deo Stick
75 ml

En klassisk deodorant til mænd med varme træagtige islæt og duften af jasmin og rosentræ.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Lacoste L'Homme Deo Stick
75 ml

En tidløs elegant duft med en maskulin basenote af blandt andet cedertræ, musk og vanilje.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Calvin Klein Obsessed Men Deo stick
75 ml

En moderne og maskulin duft med noter af friske cedertræsblade og ambra.

199 SEK
3 for 2
Calvin Klein One Deo Stick
75 ml

En klassisk unisex-duft med noter af bl.a. jasmin, viol og roser.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

3 for 2
Calvin Klein Euphoria For Men Deo Stick
75 ml

En udfordrende duft med orientalske islæt af kanel og patchouli.

199 SEK
Køb 3 for 2

Køb 3 og få den billigste med i købet.

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.