TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Armani Si Intense Refillable EDP 50ml

Armani Si Intense Refillable EDP 50ml

  1. 50 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7011278000
På lager
623 DKK

Armani Si Intense Refillable EDP er en duft, der udstråler selvtillid og styrke - perfekt til den moderne kvinde. Denne elegante Eau de Parfum er Armanis vision af kvindelig skønhed og styrke. Duften åbner med intense og fængslende noter af solbær og mandarin, der giver en livlig og frugtagtig åbning. Denne opfriskende åbning balanceres med subtile strejf af vanilje og rosmarin, der giver en unik og sofistikeret følelse.

 

I hjertet af Armani Si Intense Refillable EDP finder man dybe og forførende toner af rose, jasmin og patchouli. Denne rige buket skaber en fortryllende og langvarig duft, der efterlader et vedvarende indtryk. Duften er ideel til kvinden, der ønsker at udtrykke sin inderste kraft og passion. En smart refill-flaske til din EDP Intense.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.