TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Valentino BIR Green Uomo EDT 100ml

Valentino BIR Green Uomo EDT 100ml

  1. 100 ml, Herre
  2. Artikel nummer: 7059138000
På lager
672 DKK

Valentino Born in Roma Green Stravaganza Donna er en duft, der fanger essensen af moderne femininitet og kombinerer den med en uimodståelig blanding af elegance og energi. Denne Eau de Parfum er en hyldest til den moderne kvinde, hvis hjerte vibrerer af passion og frihed. Den åbner med sprudlende noter af jasmin og et strejf af vanilje, som sammen skaber en frisk, men dybt sanselig aura. Afrundet med bløde og træagtige undertoner, tilbyder Valentino BIR Green en unik og mindeværdig duftoplevelse.

 

Den sofistikerede flaske, med dens karakteristiske Valentino-nitter og smaragdgrønne farve, afspejler den luksus og innovation, som mærket er kendt for. Denne parfume er ikke bare en duft; den er et tilbehør, der udstråler selvtillid og karakter. Valentino BIR Green Donna EDP er den perfekte signaturduft til dig, der ikke frygter at stå i centrum og vise din unikke personlighed.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.