TrA.Subject

TrA.Announcement

Leder du efter noget specielt?

Kosmetik & kropspleje

Skønhed kommer indefra, men nogle gange kan det opleves luksuriøst også at pleje det udvendige. Her finder du et stort udvalg af kosmetik og kropspleje til enhver lejlighed.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Ecooking Blush

Blush er lavet på abrikoskerneolie, mandelolie, kokosolie og E-vitamin. En plejende sammensætning, der sørger for at dine kinder både er i godt og flot selskab. 

199 SEK
Ecooking Concealer

Når det kommer til hemmeligheder, kan du trygt stole på Concealer. Ligegyldigt om det er mørke rande, pigmentpletter eller urenheder, du vil skjule, så klarer Concealer det for dig i et snuptag. 

149 SEK
Ecooking Eyebrow Gel

Øjenbryn spiller en vigtig rolle i dit look, da de, som en fin ramme, fuldender dit udseende. Eyebrow Gel får dine øjenbryn til at sidde hele dagen, mens den plejer brynene med fugtgivende panthenol og hyaluronsyre. Brug Eyebrow Gel til at forme dine bryn, som du ønsker. 

149 SEK
Ecooking Eyebrow Pencil

Eyebrow Pencil indrammer dit ansigt i nogle flotte øjenbryn uden det store besvær eller tidsforbrug. 

99 SEK
Ecooking Eyeliner Pencil

Føler dine øjne sig overset? Det kan en eyeliner hurtigt ændre på. Med en streg over eller under øjet, vil dine øjne øjeblikkeligt træde frem og kræve opmærksomhed. 

99 SEK
Ecooking Eyeshadow

Eyeshadow pifter din hverdags- og festmakeup op på et øjeblik og bliver siddende til du fjerner den. Øjenskyggen har en lækker konsistens, som gør den let at blende ind i huden og god til at tone. Derfor giver Eyeshadow også en glat og ensartet overflade, der ikke drysser. 

149 SEK
Ecooking Eyeshadow Stick

Med et drys af glimmer tilfører Eyeshadow Stick fest og farver til dit look. De fire smukke farver er lette at påføre og holder hele aftenen. 

149 SEK
Ecooking Foundation

Foundation charmer sig ind på din hud med sin bløde konsistens, som er nem at arbejde med og som lægger sig naturligt på huden. Blandt dens fordele er SPF 15, fugtgivende hyaluronsyre og nærende niacinamid. 

249 SEK
Ecooking Highlighter Baked

Med en highlighter er din bedste vinkel alle vinker. Highlighter fremhæver nemlig dine favorittræk - ved at reflektere lyset - og skubber på samme tid, de ikke-highlightede områder lidt tilbage. 

249 SEK
Ecooking Highlighter Liquid

Highlighter Liquid har naturlig shineeffekt, som indeholder ultrafine glitterpartikler. Denne highlighter er en blanding af hyaluronsyre og niacinamid, der fugter huden og forbedrer hudens smidighed. Svinger godt med alle hudtyper. 

229 SEK
Ecooking Lash Primer

Du kan trygt overlade dine øjenvipper til Lash Primer, som både forskønner og forkæler vipperne. 

149 SEK
Ecooking Lip Gloss

Kom lidt glamour på dine læber med Lip Gloss, der kan meget mere end at se godt ud. Udover altid at shine, er Lip Gloss rig på fugt og pleje i form af hyaluronsyre og E-vitamin. Hyaluronsyre holder dine læber fugtet i lang tid og E-vitamin beskytter huden. 

149 SEK
Ecooking Lipstick

En flot læbestift kan næsten skabe et helt makeuplook i sig selv. Lipstick forfører dine læber med flirtende farver og aktive ingredienser såsom hyaluronsyre og E-vitamin, der plejer og blødgør dine læber. 

149 SEK
Ecooking Liquid Eyeliner

Liquid Eyeliner har en flot, intens og glansfuld sort farve, der skaber et smukt resultat. Holder længe uden at smitte af. 

99 SEK
Ecooking Makeup Brushes

Alle penslerne er lavet af syntetiske hår, og de er derfor veganske.

Fra 129 SEK
Ecooking Mascara Brush 01

Du kan få både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Mascara og børste købes separat. 

25 SEK
Ecooking Mascara Brush 02

Du kan få både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Mascara og børste købes separat. 

25 SEK
Ecooking Mascara Brush 03

Du kan få både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Mascara og børste købes separat. 

25 SEK
Ecooking Mascara Brush 04

Du kan få både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Mascara og børste købes separat. 

25 SEK
Ecooking Mascara

Du kan få både få Mascara i en tårefast og en vandfast version. Mascara og børste købes separat. 

149 SEK
Valgfri mascarabørste med i købet
Ecooking Mineral Powder

Mineral Powder duperer din hud med en flot farve, der giver huden naturlig glød, dækker ujævnheder holder hele dagen. Pudderen forkæler også huden med E-vitamin, som beskytter og fugter. 

279 SEK
Ecooking Growth Lash Serum

Growth Lash Serum giver dine øjenvipper vokseværk, så de på få uger fremstår sundere, fyldigere og tættere. Øjenvippeserummet er fyldt med aktiver, som har en positiv effekt på dine øjenvipper og stimulerer vipperne til at gro. 

349 SEK
Ecooking Sun Powder

Lidt glød får ethvert ansigt til at stråle og det samme gør Sun Powder. Med få strøg Sun Powder, ser din hud hurtigt frisk og solbrun ud. Solpudderet består af plejende sheabutter og beskyttende E-vitamin, som begge holder din hud med godt selskab. 

279 SEK
Ecooking dagkräm
50 ml

Dagcreme. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

279 SEK
Ecooking bodylotion
300 ml

En bodylotion, der har både fugtgivende, udglattende og opstrammende effekt. Vegan, økologisk og dermatologisk testet.

209 SEK
Ecooking Derma ruller
Derma ruller

Et effektivt redskab der hjælper med at reducere fine linjer og tegn på ældning. Kan bruges i ansigtet, på halsen og dekolletage. Både til mænd og kvinder.

599 SEK
Ecooking Rensesæt
Rensesæt

Startkit med rensemælk 50 ml, skintonic 50 ml, dagcreme 15 ml, natcreme 15 ml, multibalm 15 ml, multiolie 10 ml, serumkapsler, renseservietter 10 stk. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

329 SEK
Ecooking Multi Balm
75 ml

En alt-i-en balm med flere anvendelsesmuligheder – kan bruges til læberne, ansigtet, hæle og hænder. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

169 SEK
Ecooking Peeling Mask+Vit E
50+20 ml

En flot gaveæske der indeholder peeling-maske og fugtighedscreme, som passer til alle hudtyper.

429 SEK
Ecooking Overnight Foot Cream
100 ml

Efterlader fødderne bløde og med en frisk duft af eukalyptus.

239 SEK
Ecooking Moisturising Mask
50 ml

En fugtgivende maske med hyaluronsyre, sesam-, mandarin- og mandelolie. Efterlader dig med en sund, velplejet og fløjlsblød hud.

269 SEK

Køb 1 Moisturizing Mask og 1 Peeling Mask for 400 SEK

American Crew Duo
50 ml, 100 ml

Travel exclusive med shampoo 100 ml og fiber 50 ml.

129 SEK
Rituals Sakura Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Sakura-serien er baseret på fantastiske dufte af kirsebærblomst og rismælk.

295 SEK
Rituals Ayurveda Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse afslappende og aromatiske produkter fra Auryveda-serien er beriget med indisk rose og sødmandelolie.

295 SEK
Rituals Mehr Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Mehr-serien er skabt for at løfte dit humør og give dig ny energi med den forfriskende duft af sød appelsin og cedertræ.

295 SEK
Rituals Jing Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Jing-serien hjælper dig med at få en afslappet begyndelse på dagen eller koble af om aftenen. De skønne produkter er beriget med jujube og hvid lotus.

295 SEK
Rituals Samurai Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, afkølende shower gel, bodylotion og ansigts-scrub med en maskulin duft. Disse styrkende og forfriskende produkter fra Samurai-serien er beriget med bambus, japansk mynte, cedertræ og helligt træ.

295 SEK
Rituals Sakura Sg/Shampoo/Bc/Conditioner
50+70+70+70 ml

En nærende shampoo der giver dig et sundt og glansfuldt hår fra top rod til spids/Giv dit hår en frisk start med denne balsam der sikrer dig et glat og skinnende hår. Genfugter dit hår med økologisk arganolie.

299 SEK
Rituals Karma Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Karma-serien er beriget med blomsteragtige noter af hellig lotus og hvid te.

295 SEK
Rituals Karma Body Scrub
250 ml

En sukkerbaseret scrub der hjælper huden med at bibeholde en sommerlig glød og samtidig tilfører næring. Har en vidunderlig duft af hellig lotus og hvid te.

129 SEK
Rituals Karma Hair & Body Mist
50 ml

En frisk duftspray med aromaer af hellig lotus og hvid te der efterlader din hud og dit hår med en sommerlig følelse. Baseret på en alkoholfri formel der passer til en følsom hud og efterlader desuden ingen pletter på tekstiler.

149 SEK
Rituals Karma Handlotion
70 ml

En håndcreme med en eksklusiv formel af naturlige ingredienser, der er specielt udviklet for at berolige og blødgøre dine hænder. Produktet har en vidunderlig duft af hellig lotus og hvid te.

89 SEK
Rituals Karma Shower Gel
200 ml

En shower gel med en sød duft af hellig lotus og hvid te. Efterlader din hud silkeblød og genfugtet.

74 SEK
Rituals Karma Body Cream
220 ml

En bodylotion beriget med hellig lotus og økologisk hvid te. Cremen er nem at påføre og absorberes hurtigt af huden.

154 SEK
Rituals Karma Body Shimmer Oil
100 ml

En glitrende kropsolie med mineralpartikler, der efterlader huden med en silkeagtig følelse og en solbeskinnet glød. Hellig lotus og hvid te giver olien en vidunderlig sød aroma.

169 SEK
Rituals Jing scrub
200 ml

Body scrub fra serien Jang med lotus og jujube.

129 SEK
Rituals Jing foam
200 ml

Shower gel der forvandler sig til en blødgørende skumsæbe fra serien Jing med lotus og jujube.

74 SEK
Rituals Jing cream
220 ml

Bodylotion fra serien Jang med lotus og jujube.

154 SEK
Rituals Jing Hand Mask
70 ml

En skøn håndmaske der blødgører hænder og neglebånd. Hjælper dig med at komme ned i tempo inden natten takket være en skøn og beroligende duft. Har desuden en afslappende effekt - en af ​​de enkleste og mest effektive måder at fremme en bedre søvn.

89 SEK
Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex
100 ml

En fugtgivende og fugtbevarende ansigtscreme der tilfører glød og reducerer synlige linjer. Resultatet er en mere ungdommelig hud.

219 SEK
Elizabeth Arden Visible Difference Good Night's Sleep Restoring Cream
50 ml

En intens og fugtgivende natcreme med beroligende emner der virker, mens du sover. Reparerer og styrker huden.

219 SEK
Elizabeth Arden Green Tea Sakura Honey Drops
500 ml

En blomsteragtig duft med noter af Sakura kirsebærblomst, bergamotte og grøn te.

199 SEK
Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Honey Drops
500 ml

Elizabeth Arden Green Honey Drops Body Cream er en klassiker, og nyheden med Lychee Lime har en velduftende formel, der beriger huden med en cocktail af nærende ingredienser og forviser tør hud for altid. Et skønt produkt der giver dig en velplejet hud.

249 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Day Cream
50 ml

En intensiv fugtgivende dagcreme med SPF 15, der stimulerer cellefornyelse med sort trøffel og fermenteret sort te. Giver nyt liv og ny spændstighed til en aldrende og træt hud.

Fra 219 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Eye Cream
15 ml

En fugtgivende øjencreme, der hjælper trætte øjne med at se friske ud ved at lyse øjenområdet op. Arbejder effektivt og aktivt med mørke rande og stimulerer hudens cellefornyelse. Indeholder koffein, der er kendt for sin mikro-stimulering, som hjælper med at reducere mørke rande og hævelse omkring øjenpartiet

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Night Cream
50 ml

En intens fugtgivende natcreme, der aktivt stimulerer kroppens cellefornyelse og bidrager til en mere spændstig og genfugtet hud. Indeholder fermenteret sort te, der er kendt som ”the tea of immortality” og sort trøffel, som begge arbejder aktivt mod rynker og genopfylder hudens fugtreserver.

Fra 219 SEK
L'Oreal, Age Perfect Day Cream
50 ml

En genfugtende creme der minimerer alders- og pigmentpletter, samtidig som den blokerer melanin, der producerer nye. Rig på peptider og ceramider der modvirker rynker.

Fra 149 SEK
L'Oreal, Age Perfect Night Cream
50 ml

En dejlig fugtgivende creme der modvirker rynker samt alders- og pigmentpletter. Modvirker desuden ​nye rynker med sin avancerede melanin-blokeringsteknologi.

Fra 169 SEK
L'Oreal, Age Perfect Eyecream
15 ml

En fugtgivende creme der modvirker rynker ved hjælp af ceramider og peptider, og desuden får huden til at føles mere fast og fyldig.

Fra 139 SEK
L'Oreal, Revitalift Day Cream Spf 30
50 ml

En deep action creme der modvirker rynker og bidrager med ekstra fasthed. Indeholder pro-retinol, en kraftfuld ingrediens, der hjælper med at udglatte huden. Indeholder desuden SPF 30 der forhindrer nye tegn på ældning ved at beskytte mod solens skadelige stråler.

Fra 139 SEK
L'Oreal, Age Perf Nutrition Intense Day
50 ml

En styrkende dagcreme beriget med Manuka-honning. Indeholder koncentrerede essentielle næringsstoffer og mineraler. Cremen hjælper med at styrke hudens barrierefunktion.

Fra 155 SEK
L'Oreal, Age Perf Nutrition Intense night
50 ml

En rig creme med en balsameffekt der reparerer, gendanner og udglatter huden.

Fra 155 SEK
L'Oreal, Ageperf Golden Age Night Cream
50 ml

En rig og fyldig creme specielt fremstillet til en meget moden hud. Modvirker aktivt en slap hud og nye rynker. Indeholder neo-calcium og tilskynder hudens egen reparation af hudbarrieren.

Fra 219 SEK
L'Oreal, Ageperf Golden Age Rosy Day Cream
50 ml

En fugtgivende og revitaliserende dagcreme med både calcium B5 og pæonekstrakt, der begge arbejder aktivt med hudens glød, densitet og struktur – giver dig en mere ungdommelig hud.

Fra 219 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Serum
30 ml

Et serum der hjælper med at stimulere den naturlige fornyelse af huden.

Fra 239 SEK
L'Oreal, Revitalift Day Cream
50 ml

Denne deep action creme modvirker rynker og bidrager til ekstra fasthed. Indeholder pro-retinol, som er en kraftfuld ingrediens, der hjælper med at udglatte huden.

Fra 139 SEK
L'Oreal, Revitalift Night Cream
50 ml

En fugtighedsgivende deep-action natcreme, der aktivt arbejder for at udglatte huden og modvirke rynker, mens du sover.

Fra 139 SEK
L'Oreal, Revitalift Eyes
15 ml

En fugtighedsgivende deep-action øjencreme, der indeholder pro-retinol og fibrelastyl for at modvirke rynker og øge hudens fasthed.

Fra 139 SEK
L'Oreal, Revitalift Filler Ampoules
176 ml

En syv-dages behandling med en høj koncentration af ren hyaluronsyre og B5-ekstrakt. Udfylder, udglatter og fugter huden intensivt. Fås i syv separate ampuller for at opretholde ingrediensernes fulde potentiale.

Fra 219 SEK
L´Oreal Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
30 ml

Et serum der øjeblikkeligt fugter og forfiner - og huden opleves desuden mere strålende. Efter 4 måneders brug er dybe rynker synligt reduceret.

199 SEK

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.