Leder du efter noget specielt?

Kosmetik & kropspleje

Skønhed kommer indefra, men nogle gange kan det opleves luksuriøst også at pleje det udvendige. Her finder du et stort udvalg af kosmetik og kropspleje til enhver lejlighed.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

American Crew Duo
50 ml, 100 ml

Travel exclusive med shampoo 100 ml og fiber 50 ml.

129 SEK
Rituals Sakura Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Sakura-serien er baseret på fantastiske dufte af kirsebærblomst og rismælk.

295 SEK
Rituals Ayurveda Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse afslappende og aromatiske produkter fra Auryveda-serien er beriget med indisk rose og sødmandelolie.

295 SEK
Rituals Mehr Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Mehr-serien er skabt for at løfte dit humør og give dig ny energi med den forfriskende duft af sød appelsin og cedertræ.

295 SEK
Rituals Jing Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Jing-serien hjælper dig med at få en afslappet begyndelse på dagen eller koble af om aftenen. De skønne produkter er beriget med jujube og hvid lotus.

295 SEK
Rituals Samurai Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, afkølende shower gel, bodylotion og ansigts-scrub med en maskulin duft. Disse styrkende og forfriskende produkter fra Samurai-serien er beriget med bambus, japansk mynte, cedertræ og helligt træ.

295 SEK
Rituals Sakura Sg/Shampoo/Bc/Conditioner
50+70+70+70 ml

En nærende shampoo der giver dig et sundt og glansfuldt hår fra top rod til spids/Giv dit hår en frisk start med denne balsam der sikrer dig et glat og skinnende hår. Genfugter dit hår med økologisk arganolie.

299 SEK
Rituals Karma Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Karma-serien er beriget med blomsteragtige noter af hellig lotus og hvid te.

295 SEK
Rituals Karma Body Scrub
250 ml

En sukkerbaseret scrub der hjælper huden med at bibeholde en sommerlig glød og samtidig tilfører næring. Har en vidunderlig duft af hellig lotus og hvid te.

129 SEK
Rituals Karma Hair & Body Mist
50 ml

En frisk duftspray med aromaer af hellig lotus og hvid te der efterlader din hud og dit hår med en sommerlig følelse. Baseret på en alkoholfri formel der passer til en følsom hud og efterlader desuden ingen pletter på tekstiler.

149 SEK
Rituals Karma Handlotion
70 ml

En håndcreme med en eksklusiv formel af naturlige ingredienser, der er specielt udviklet for at berolige og blødgøre dine hænder. Produktet har en vidunderlig duft af hellig lotus og hvid te.

89 SEK
Rituals Karma Shower Gel
200 ml

En shower gel med en sød duft af hellig lotus og hvid te. Efterlader din hud silkeblød og genfugtet.

74 SEK
Rituals Karma Body Cream
220 ml

En bodylotion beriget med hellig lotus og økologisk hvid te. Cremen er nem at påføre og absorberes hurtigt af huden.

154 SEK
Rituals Karma Body Shimmer Oil
100 ml

En glitrende kropsolie med mineralpartikler, der efterlader huden med en silkeagtig følelse og en solbeskinnet glød. Hellig lotus og hvid te giver olien en vidunderlig sød aroma.

169 SEK
Rituals Jing mist
50 ml

Body mist fra serien Jang med lotus og jujube - til hår og krop.

144 SEK
Rituals Jing scrub
200 ml

Body scrub fra serien Jang med lotus og jujube.

129 SEK
Rituals Jing foam
200 ml

Shower gel der forvandler sig til en blødgørende skumsæbe fra serien Jing med lotus og jujube.

74 SEK
Rituals Jing cream
220 ml

Bodylotion fra serien Jang med lotus og jujube.

154 SEK
Ecooking dagkräm
50 ml

Dagcreme. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

269 SEK
Ecooking bodylotion
300 ml

En bodylotion, der har både fugtgivende, udglattende og opstrammende effekt. Vegan, økologisk og dermatologisk testet.

199 SEK
Ecooking Derma ruller
Derma ruller

Et effektivt redskab der hjælper med at reducere fine linjer og tegn på ældning. Kan bruges i ansigtet, på halsen og dekolletage. Både til mænd og kvinder.

599 SEK
Ecooking Rensesæt
Rensesæt

Startkit med rensemælk 50 ml, skintonic 50 ml, dagcreme 15 ml, natcreme 15 ml, multibalm 15 ml, multiolie 10 ml, serumkapsler, renseservietter 10 stk. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

329 SEK
Ecooking Multi Balm
75 ml

En alt-i-en balm med flere anvendelsesmuligheder – kan bruges til læberne, ansigtet, hæle og hænder. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

159 SEK
Ecooking Peeling Mask+Vit E
50+20 ml

En flot gaveæske der indeholder peeling-maske og fugtighedscreme, som passer til alle hudtyper.

429 SEK
Ecooking Overnight Foot Cream
100 ml

Efterlader fødderne bløde og med en frisk duft af eukalyptus.

229 SEK
L'Occitane Kit Best Of Provence
180 ml

Amande Shower Oil 75 ml + Shea Butter Rich Lotion 75 ml + Intensive Repair Shampoo til beskadiget hår 75 ml + Intensive Repair Conditioner til skrøbeligt og beskadiget hår 75 ml + Shea Butter Hand Cream 30 ml

329 SEK
LOccitane Almond Shower Oil
500 ml

En luksuriøs, duftende badeolie med blødgørende egenskaber og en mild duft af mandler.

Velegnet til en normal til tør hud. Mildt parfumeret.

229 SEK
LOccitane Shea Butter Hand Cream
150 ml

Beriget med sheasmør og absorberes hurtigt. Efterlader huden fløjlsagtig blød og smidig.

Velegnet til en normal til tør hud.

189 SEK
Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream
50 ml

En styrkende og revitaliserende dagcreme til ansigt og hals, som reducerer synlige tegn på ældning og giver en øget glød.

449 SEK
Biotherm Aquasource Night Spa All Skin Types
50 ml

Biotherm Aquasource Night Spa Cream er en fugtgivende natcreme med gelkonsistens. Velegnet til tør hud.

379 SEK
Biotherm Homme Aquapower 72H
50 ml

Denne creme er specielt fremstillet til mænd og gør dig parat til at møde hverdagens udfordringer.

369 SEK
2 for 299 SEK
Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex
100 ml

En fugtgivende og fugtbevarende ansigtscreme der tilfører glød og reducerer synlige linjer. Resultatet er en mere ungdommelig hud.

199 SEK
2 for 299 SEK
Elizabeth Arden Visible Difference Good Night's Sleep Restoring Cream
50 ml

En intens og fugtgivende natcreme med beroligende emner der virker, mens du sover. Reparerer og styrker huden.

199 SEK
Elizabeth Arden Green Tea Sakura Honey Drops
500 ml

En blomsteragtig duft med noter af Sakura kirsebærblomst, bergamotte og grøn te.

199 SEK
Lancome Mascara Lash Idole
9 ml

En ny revolutionerende, klumpfri mascara, der løfter, giver fylde og fanger hver eneste vippe.

249 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Day Cream
50 ml

En intensiv fugtgivende dagcreme med SPF 15, der stimulerer cellefornyelse med sort trøffel og fermenteret sort te. Giver nyt liv og ny spændstighed til en aldrende og træt hud.

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Eye Cream
15 ml

En fugtgivende øjencreme, der hjælper trætte øjne med at se friske ud ved at lyse øjenområdet op. Arbejder effektivt og aktivt med mørke rande og stimulerer hudens cellefornyelse. Indeholder koffein, der er kendt for sin mikro-stimulering, som hjælper med at reducere mørke rande og hævelse omkring øjenpartiet

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Night Cream
50 ml

En intens fugtgivende natcreme, der aktivt stimulerer kroppens cellefornyelse og bidrager til en mere spændstig og genfugtet hud. Indeholder fermenteret sort te, der er kendt som ”the tea of immortality” og sort trøffel, som begge arbejder aktivt mod rynker og genopfylder hudens fugtreserver.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Laser Night Cream
50 ml

En anti-aging crememaske, der aktivt modvirker ældningstegn, mens du sover. Hudens struktur, hudfarve og fasthed forbedres effektivt. Indeholder 3% pro-xylan-koncentrat, som er en af ​​L’Oreals patenterede anti-aging ingredienser, der minimerer rynker, øge hudens fasthed og dermed forfine ansigtets konturer.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Laser Day Cream
50 ml

En meget effektiv creme, der arbejder med hudens struktur, hudfarve og fasthed, samtidig med at ansigtets konturer forfines. På blot fire uger opleves huden mere fast. Indeholder fragmenteret hyaluronsyre - dermatologernes guldmine i forhold til anti-aging.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Laser Serum
30 ml

Et effektivt anti-aging serum som indeholder både fragmenteret hyaluronsyre og pro-xylankoncentrat, to emner der begge virker effektivt mod rynker og forbedrer hudens fasthed. Hudtonen bedres, samtidig som ansigtets konturer defineres.

Fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Day Cream
50 ml

En genfugtende creme der minimerer alders- og pigmentpletter, samtidig som den blokerer melanin, der producerer nye. Rig på peptider og ceramider der modvirker rynker.

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Night Cream
50 ml

En dejlig fugtgivende creme der modvirker rynker samt alders- og pigmentpletter. Modvirker desuden ​nye rynker med sin avancerede melanin-blokeringsteknologi.

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Eyecream
15 ml

En fugtgivende creme der modvirker rynker ved hjælp af ceramider og peptider, og desuden får huden til at føles mere fast og fyldig.

Fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Day Cream Spf 30
50 ml

En deep action creme der modvirker rynker og bidrager med ekstra fasthed. Indeholder pro-retinol, en kraftfuld ingrediens, der hjælper med at udglatte huden. Indeholder desuden SPF 30 der forhindrer nye tegn på ældning ved at beskytte mod solens skadelige stråler.

Fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perf Nutrition Intense Day
50 ml

En styrkende dagcreme beriget med Manuka-honning. Indeholder koncentrerede essentielle næringsstoffer og mineraler. Cremen hjælper med at styrke hudens barrierefunktion.

Fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perf Nutrition Intense night
50 ml

En rig creme med en balsameffekt der reparerer, gendanner og udglatter huden.

Fra 199 SEK
L'Oreal, Age perf Golden Age Lotion-Serum
125 ml

Et letvægtsserum i essensform der umiddelbart opfrisker, fugter og vækker huden i dybden. Giver nyt liv til en tør og træt hud. Indeholder både calcium- og rosé-mikroperler, der er udviklet specielt til hud, der har mistet sin ungdommelighed og sin naturlig sunde farve.

fra 199 SEK
L'Oreal, Ageperf Golden Age Night Cream
50 ml

En rig og fyldig creme specielt fremstillet til en meget moden hud. Modvirker aktivt en slap hud og nye rynker. Indeholder neo-calcium og tilskynder hudens egen reparation af hudbarrieren.

fra 199 SEK
L'Oreal, Ageperf Golden Age Rosy Day Cream
50 ml

En fugtgivende og revitaliserende dagcreme med både calcium B5 og pæonekstrakt, der begge arbejder aktivt med hudens glød, densitet og struktur – giver dig en mere ungdommelig hud.

fra 199 SEK
L'Oreal, Age Perfect Cell Renew Serum
30 ml

Et serum der hjælper med at stimulere den naturlige fornyelse af huden.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Day Cream
50 ml

Denne deep action creme modvirker rynker og bidrager til ekstra fasthed. Indeholder pro-retinol, som er en kraftfuld ingrediens, der hjælper med at udglatte huden.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Night Cream
50 ml

En fugtighedsgivende deep-action natcreme, der aktivt arbejder for at udglatte huden og modvirke rynker, mens du sover.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Eyes
15 ml

En fugtighedsgivende deep-action øjencreme, der indeholder pro-retinol og fibrelastyl for at modvirke rynker og øge hudens fasthed.

fra 199 SEK
L'Oreal, Revitalift Filler Ampoules
176 ml

En syv-dages behandling med en høj koncentration af ren hyaluronsyre og B5-ekstrakt. Udfylder, udglatter og fugter huden intensivt. Fås i syv separate ampuller for at opretholde ingrediensernes fulde potentiale.

fra 199 SEK
LOreal Revitalift Laser Eyes
15 ml

En avanceret anti-aging øjencreme med hyaluronsyre der hjælper med at reducere rynker og gøre huden mere fast og glat. Huden ved øjenområdet opleves glattere, og poser under øjnene virker mindre synlige.

119 SEK
L´Oreal Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
30 ml

Et serum der øjeblikkeligt fugter og forfiner - og huden opleves desuden mere strålende. Efter 4 måneders brug er dybe rynker synligt reduceret.

199 SEK

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.