Besøg Helsinborgs hyggeligste secondhand-butik for børn. Find lækkert børnetøj og accessories, møbler og loppefund til de yngste.

Få en forfriskende second hand-oplevelse hos Familjen AB. Med deres ambition om at gøre brugt til det nye high end og bidrage til en mere cirkulær tankegang i vores tøjvalg, er de et must i Helsingborg. Hos Familjen AB har de brugt børnetøj i høj kvalitet, møbler og luksuslopper for børn.

Den lille butik er en sand guldgrube af spændende tøj og ting til børneuniverset derhjemme. For selvom butikken ikke er stor, så er udvalget bredt og der er nok at prøve for ungerne. Og hvis det ikke bliver til en ny trøje til den mindste, så er der god mulighed for at finde en ny kær bamseven.  Hvis du følger med på Familjens instagram eller facebook, kan du også få information om legetøjsbyttedage og luksusloppemarkeder for de mindste.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.