TrA.Subject

TrA.Announcement

Familiens weekendtur til Mølle

Københavnerfamilien tog på weekendtur til Hallandsåsen i Sverige kun 40 min. kørsel fra færgelejet i Helsingborg.

”Vi skal til Sverige i weekenden!” Børnene sprang op af glæde, for nu skulle vi jo ud at rejse ... til et helt andet land. Vores opgave var nu at sørge for, at de virkelig fik den følelse :-) Vi havde klart undervurderet denne tur og troede ikke vi kunne få så mange gode oplevelser på så kort tid. Vi skal snart tilbage igen!

Fredag på naturhotel

Vi tog færgen fra Helsingør til Helsingborg. Sejlturen varede kun 15-20 min. Så hvis man vil nå både is, pølser og en tur op på dækket, må man dele sig op så den ene forælder tager kø-tjansen. Det gjorde vi. Efter ca. 40 min. kørsel kom vi til vores hyggelige hotel: Nature Shelter Hotel. Ejerne Peter og Jeanette sørgede for, at vi følte os meget velkomne. Maden var helt fantastisk og den omkringliggende natur var skøn. Kun 300 meter fra hotellet havde man fx udsigt over hele Skåne. Vi kommer helt sikkert igen!

Lørdag på Kullaberg

Lørdag kørte vi fra hotellet omkring kl. 10 mod Mölle Hamn. På vejen fik vi øje på Kullabergs Naturreservat, et kæmpe naturområde hvor børnene kunne brænde noget energi af. Da vi blev sultne tog vi hen til Mölle Krukmakeri – en lille hyggelig restaurant som Peter fra hotellet havde anbefalet. Der var en lang kø udenfor, så vi tøvede lidt. Men det var klart ventetiden værd! Mmmmm..... Bedste pizza vi har smagt – og flot lertøj.

Bagefter gik vi ned til havnen for at få en sejltur. Speedbåden kunne virkelig sejle hurtigt ... Det var virkelig en fed oplevelse at se Kullabergs klipper og grotter fra vandsiden.

Dagens sidste oplevelse var Nimis. En fantastisk skulptur lavet af drivtømmer. Hvad vi dog ikke vidste var at selve turen dertil, var op og ned af meget stejle bakker. Klipklappere og små børn som skal bæres er et no go. MEN hold op hvor var det smukt!

Det blev sent og vi vendte tilbage til hotellet, hvor Peter havde sørget for det lækreste mad og bedste udvalg af vin til os.

Søndag på elgsafari

Efter en lækker morgenmad fik vi tjekket ud. I dag skulle vi på Elg Safari! Det lå kun 20 min. fra hotellet. På vejen derhen fik vores datter øje på et forladt fly. Det blev vi nødt til at se nærmere på. Til vores store overraskelse var det et fly fyldt med slik. Godis Flyget! Så vi fik alle snoldet lidt til turen.

Vi nåede lige akkurat Elg turen. Og wauw for en tur, vi kom helt tæt på og fik lov til at fodre dem. Efter turen nød vi deres lækre vafler med varm kakao. Børnene fik leget på legepladsen og hilst på deres geder. Perfekt afslutning på en super tur.

Vi havde klart undervurderet denne tur og troede ikke vi kunne få så mange gode oplevelser på så kort tid. Vi skal snart tilbage igen!

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.