TrA.Subject

TrA.Announcement

Bliv buskunde hos ForSea

Vi tilbyder vores samarbejdspartnere fordelagtige priser på både færgebillet og forplejning ombord. 

Med en ForSea aftale benytter du en af os udstedt busrekvisition som betalingsmiddel på Helsingør-Helsingborg overfarten. Efter overfarten får du tilsendt en faktura med tydelig angivelse af, hvornår dine busser har sejlet på vores rute.

Kontakt
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Busaftale
Mail bus@forseaferries.com 

Bliv buskunde

Priser 2023

Priser gælder i perioden 1. januar - 31. december 2023.

Priser 2023 Bus-størrelse Enkelt 1 dag t/r 2 dage t/r GTIS* pr. tur
Helsingør - Helsingborg Bus under 8 m 967 1.317 1.589 inkluderet
  Bus 8-14 m 1.517 2.034 2.569 inkluderet
  Bus over 14 m 1.517 2.034 2.569 inkluderet

Alle priser er oplyst i DKK. inkl. brændstoftillæg. Alle priser er momsfrie. Hent prisliste for 2023 i pdf-format. *Green Technology Investment Surcharge.

Hent prisliste for 2024 i pdf-format. 

Overfartstider

Overfartstid: 20 minutter, check-in 15 min. før afgang
Afgang hvert 20. minut i dagstimerne

Se den aktuelle sejlplan her

Busrekvisition

Som ForSea busaftalekunde kan du udfylde og printe en ForSea busrekvisition efter behov. Rekvisitionen udfyldes før indtjekning i havnen. 

Er du ikke allerede kunde hos ForSea, kan du kontakte os for at tegne aftale.

Inspiration - shopping & seværdigheder i Sverige

Shopping til svenske kroner

Den svenske krone er fortsat lav, og der er rigtig mange penge at spare på shopping i nabolandet. Uanset om der skal handles dagligvarer eller udvalgsvarer, kan en tur over sundet gøre en stor forskel på pengepungen. Tag gæsterne en tur til fænomenet Gekås Ullared, hvor alt er billigt eller tag dem på en tur til nogle af de bedste outlet- og specialbutikker i Sydsverige. Udbuddet er stort og mulighederne mange. 

Bedste shoppingsteder i Sverige

Oplevelser i Sverige

Sverige har det hele! Her kan du opleve den fascinerende natur i alle afskygninger, fra de store eventyrlige skove til dramatiske klippelandskaber og små kringelkroge med idyl og charme. Står der sport på programmet byder nabolandet på nogle af de bedste skisportssteder, cykelparker og ikke mindst golfbaner. Der er også gode shoppingmuligheder for både den kræsne køber og tilbudsjægeren. 

Bedste oplevelser i Sverige

julebord

Pausen nydes ombord

Med 20 minutters pause ombord på båden er der rig mulighed for at tanke op med forsyninger til turen eller bare nyde en forfriskning i ro og mag.  I ShopXpress finder du alt fra slik og sodavand til parfume og alkohol, og særligt gode tilbud finder du i vores ForYou katalog. Trænger sulten sig på, byder FoodXpress på både sandwich, salater og pølser, og der er naturligvis både koldt og varmt at drikke. Se åbningstider.

Ombord på færgerne 

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Busaftaler
Mail bus@forseaferries.com 

 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.