TrA.Subject

TrA.Announcement

Bliv buskunde hos ForSea

Vi tilbyder vores samarbejdspartnere fordelagtige priser på både færgebillet og forplejning ombord. 

Med en ForSea aftale benytter du en af os udstedt busrekvisition som betalingsmiddel på Helsingør-Helsingborg overfarten. Efter overfarten får du tilsendt en faktura med tydelig angivelse af, hvornår dine busser har sejlet på vores rute.

Kontakt
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Busaftale
Mail bus@forseaferries.com 

Priser 2022

Priser gælder i perioden 1. januar - 31. december 2022.

Priser 2022 Bus-størrelse Enkelt 1 dag t/r 2 dage GTIS* pr. tur
Helsingør - Helsingborg Bus under 8 m 913 1.250 1.510 14
  Bus 8-14 m 1.433 1.928 2.450 21,50
  Bus over 14 m 1.433 1.928 2.450 21,50

Alle priser er oplyst i DKK. inkl. brændstoftillæg. Alle priser er momsfrie. Hent prisliste i pdf-format ved at klikke på linket nedenfor. *Green Technology Investment Surcharge.

Overfartstider

Overfartstid: 20 minutter, check-in 15 min. før afgang
Afgang hvert 20. minut i dagstimerne

Se den aktuelle sejlplan her

Busrekvisition

Som ForSea busaftalekunde kan du udfylde og printe en ForSea busrekvisition efter behov. Rekvisitionen udfyldes før indtjekning i havnen. 

Er du ikke allerede kunde hos ForSea, kan du kontakte os for at tegne aftale.

Inspiration - sne, shopping & seværdigheder i Sverige

Skal bussen køre til sne, ski og sjov i Sverige?

I Sverige findes omkring 200 skisportssteder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Her er plads til både nybegyndere og de mere erfarne, og skal børnene med, er der særlige områder med fokus på aktiviteter for mindre størrelser. Planlægger I ski-sæsonens busture nu, så tag gerne et kig på nogle af vores forslag, som byder på alt fra langrend til velpræparerede pister, der kan sætte fart under skiene.

Isaberg

Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette vintersportcenter, og er både for erfarne skiløbere, nybegyndere og børn. Det tager ca. tre timer at køre de ca. 180 km fra Helsingborg. Der er skønne hytter i området, hvor aftenerne kan nydes foran pejsen. Hele sæsonen findes professionelle skilærere på området, som kan hjælpe, hvis man vil løbe bedre eller hurtigere. Måske dine færdigheder eller carvingteknik kunne få glæde af en tur i den avancerede skiskole. På Isaberg findes også mulighed for skiskole for handicappede, enten som gruppe eller privatperson.

135 højdemeter - 8 lifte - 10 pister

Læs mere på Isabergs hjemmeside.

Vallåsen

Vallåsen ligger blot 70 km fra Helsingborg og byder på enestående vinteroplevelser med lange bakker, store skiområder, stolelifte, slæbelifte, skiudlejning og tilhørende service. Skiskolens begynderområde har en 200 m lang børnelift og om aftenen er der oplyste piste til de sene ture. På området findes både kiosk og grillpladser samt fine toiletforhold. Trænger benene til en pause eller hænderne til lidt varme, er der også mulighed for at holde en behagelig pause i varmestuen eller restauranten. 

145 højdemeter - 7 lifte - 11 pister

Læs mere Vallåsens hjemmeside.

Ulricehamn

Ulricehamn Skicenter ligger ca. 230 km. fra Helsingborg, og er et af de hyggeligste og mest alsidige skiområder i det sydlige Sverige. Gode alpinbakker, stort snowboardområde og flot langrendsområde, som alt sammen er sikret med snekanoner. Her findes udfordringer for alle aldre, og skiskole for de, der trænger til opfriskning af teknik. Restauranten fungerer som centralt mødested på området og der findes også en sportsshop, hvis man skulle have glemt noget udstyr hjemme. 

300 højdemeter - 7 lifte - 6 pister

Læs mere på Ulricehamns hjemmeside

Shopping til svenske kroner

Den svenske krone er fortsat lav, og der er rigtig mange penge at spare på shopping i nabolandet. Uanset om der skal handles dagligvarer eller udvalgsvarer, kan en tur over sundet gøre en stor forskel på pengepungen. Tag gæsterne en tur til fænomenet Gekås Ullared, hvor alt er billigt eller tag dem på en tur til nogle af de bedste outlet- og specialbutikker i Sydsverige. Udbuddet er stort og mulighederne mange. 

Bedste shoppingsteder i Sverige

Oplevelser i Sverige

Sverige har det hele! Her kan du opleve den fascinerende natur i alle afskygninger, fra de store eventyrlige skove til dramatiske klippelandskaber og små kringelkroge med idyl og charme. Står der sport på programmet byder nabolandet på nogle af de bedste skisportssteder, cykelparker og ikke mindst golfbaner. Der er også gode shoppingmuligheder for både den kræsne køber og tilbudsjægeren. 

Bedste oplevelser i Sverige

julebord

Pausen nydes ombord

Med 20 minutters pause ombord på båden er der rig mulighed for at tanke op med forsyninger til turen eller bare nyde en forfriskning i ro og mag.  I ShopXpress finder du alt fra slik og sodavand til parfume og alkohol, og særligt gode tilbud finder du i vores ForYou katalog. Trænger sulten sig på, byder FoodXpress på både sandwich, salater og pølser, og der er naturligvis både koldt og varmt at drikke. Se åbningstider.

Ombord på færgerne 

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Busaftaler
Mail bus@forseaferries.com 

 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.