Bliv buskunde hos ForSea

Vi tilbyder vores samarbejdspartnere fordelagtige priser på både færgebillet og forplejning ombord. 

Med en ForSea aftale benytter du en af os udstedt busrekvisition som betalingsmiddel på Helsingør-Helsingborg overfarten. Efter overfarten får du tilsendt en faktura med tydelig angivelse af, hvornår dine busser har sejlet på vores rute.

Du finder vores standard Salgs- og leveringsbetingelser for busoperatører (følger snarest) ved at klikke på linket. 

Kontakt
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Busaftale
Mail bus@forseaferries.com 

Priser - overfart

 

Overfart Bus-størrelse Enkelt 1 dag t/r 2 dage
Helsingør-Helsingborg Bus under 8 m 875 1.200 1.450
  Bus 8-14 m 1.350 1.800 2.300
  Bus over 14 m 1.350 1.800 2.300

Alle priser er oplyst i DKK inkl. brændselstillæg. Alle priser er momsfrie. Priserne gælder for perioden 01.01.2019-31.12.2019. Hent prisliste som i pdf-format ved at klikke på linket. 

Overfartstider

Overfartstid: 20 minutter, check-in 15 min. før afgang
Afgang hvert 15. minut i dagstimerne

Se den aktuelle sejlplan her

Busrekvisition

Som ForSea busaftalekunde kan du udfylde og printe en ForSea busrekvisition efter behov. Rekvisitionen udfyldes før indtjekning i havnen. 

Er du ikke allerede kunde hos ForSea, kan du kontakte os for at tegne aftale.

Afbestillingsregler

3 dage før afrejse: intet afbestillingsfee.

2 dage før afrejse: afbestillingsfee udgør 50% af rejsens pris.

No show, afbestilling efter afrejse: afbestillingsfee udgør 80% af rejsens pris.

Kampagner og tilbud

Foråret har knapt bidt sig fast endnu, men det er allerede tid til at planlægge sommerens og efterårets ture og udflugter. 

Sensommer på Sofiero

Super godt tilbud for gruppen, der vil opleve sensommeren på Sofiero med rabat på entré, guide, frokost og færgebillet. 

Oplev en af Europas smukkeste slotshaver i ro og mag på en sensommer-tur til Sofiero i september. I perioden 2.-22. september tilbyder vi jeres gæster entré og guidet rundvisning til specialpris. Samtidig giver vi 50% rabat på 1-dagsbilletten for busser. Book senest 15. juni 2019.

Se hele det gode tilbud her

Shopping-uger i Ullared

Mange danskere har taget det svenske shoppingparadis Gekås Ullared til sig, og i to udvalgte perioder tilbyder varehuset 200 SEK i tilskud ved hver eneste gæst, I tager med bussen. Hvorfor ikke shopping i Sverige? Kursen er historisk lav og tilskuddet stort.

Vi afholder igen danske shopping-uger i samarbejde med det kæmpestore varehus. I får 50% rabat på færgebilleten og 200 SEK i tilskud pr. gæst i bussen.

Se hele det gode tilbud her

Hoteltilbud for grupper

Den svenske kurs er lav, men det er ikke hele forklaringen på de ekstraordinært lave priser for grupper, der vil overnatte i og omkring Helsingborg. Vi har nemlig forhandlet superattraktive tilbud til den danske busbranche. Så hvorfor nøjes med en 1-dags tur, når man kan få en billig overnatning?

I kan f.eks. bo på Good Morning Hotel i Helsingborg for kun 400 SEK pr. gæst i delt dobbeltværelse, inkl. aftensmad og morgenbuffet. 

Se hele det gode tilbud her

Inspiration

Oplevelser i Sverige

Sverige har det hele! Her kan du opleve den fascinerende natur i alle afskygninger, fra de store eventyrlige skove til dramatiske klippelandskaber og små kringelkroge med idyl og charme. Står der sport på programmet byder nabolandet på nogle af de bedste skisportssteder, cykelparker og ikke mindst golfbaner. Der er også gode shoppingmuligheder for både den kræsne køber, der ønsker unikavarer og håndværk og tilbudsjægeren, der søger de store lavprisvarehuse. 

Vi har samlet et udpluk af oplevelser til den bedste tur til Sverige

Muligheder ombord

Med 20 minutters pause ombord på båden er der rig mulighed for at tanke op med forsyninger til turen eller bare nyde en forfriskning i ro og mag. Du finder ShopXpress og FoodXpress ombord på alle vores færger og de har åbent døgnet rundt. Her finder du alt fra slik og sodavand til parfume og alkohol, og særligt gode tilbud finder du i vores ForYou katalog. Trænger sulten sig på, byder FoodXpress på både sandwich, salater og pølser, og der er naturligvis både koldt og varmt at drikke. 

Se alle de gode tilbud ombord - café, shop og restaurant. 

Kontakt

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for gruppebooking og samarbejdsaftaler.

Busbooking Helsingborg
Tlf. +46 (0)42-186135
Mail bussbokningen@forseaferries.com

Samarbejdsaftaler
Lars Dalsgård

Key Account Manager
Tlf. 21 53 60 80. Telefon timer 9-16.
Mail lars.dalsgaard@forseaferries.com 

 

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.