TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Björn Borg Boxer Essential 9-P XL

Björn Borg Boxer Essential 9-P XL

  1. , Herre
  2. Artikel nummer: 961003979
Snart på lager
522 DKK

Björn Borg Boxer Essential 9-P er en omfattende og alsidig undertøjskollektion designet til den moderne mand. Denne pakke indeholder ni par boxershorts i en blanding af klassiske og modige farver, hvilket giver en perfekt start alle ugens dage. Fremstillet af et blødt materiale af højkvalitet, tilbyder disse boxershorts både komfort og holdbarhed, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til enhver garderobe.

 

Disse boxershorts har en perfekt pasform og er udstyret med en støttende, elastisk linning med det karakteristiske Björn Borg-logo. Björn Borg Boxer Essential 9-P er ideel til dem, der værdsætter både stil og komfort i deres daglige liv. Denne pakke tilbyder en fremragende variation og kvalitet, så du altid får en frisk og behagelig start på dagen.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.