TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Babblarna Beachponcho 60x120cm

Babblarna Beachponcho 60x120cm

  1. Artikel nummer: 961003635
Snart på lager
161 DKK

Velkommen til en verden af ??glæde og leg med Babblarna Beachponcho. Denne farverige og smukke strandponcho er det perfekte tilbehør til dit barns sommereventyr.

 

Babblerna Beachponcho er lavet med omhu og med barnets komfort i tankerne. Den er lavet af et blødt og absorberende materiale, der tørrer hurtigt efter en svømmetur eller leg i vandet. Dens farverige mønster og Babblarna-karakterer gør det til en sjov beklædningsgenstand at have på.

 

Med Babblarna Beachponcho kan dit barn nemt blive tør efter en svømmetur. Den har en behagelig hætte og en rummelig pasform, der gør det nemt at bevæge sig frit rundt.

 

Denne strandponcho er ikke kun praktisk, den inspirerer også til fantasifulde strandeventyr. Lad dit barn blive en del af bablernes farverige verden og skab mindeværdige øjeblikke ved stranden eller poolen.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.