TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Albina Samurai Mix

Albina Samurai Mix

  1. 175 g
  2. Artikel nummer: 8124353
Snart på lager
26 DKK

Albina Samurai Mix er en blanding af sprøde sojabønner, ristede cashewnødder, wasabi-ærter og sesamstænger. Hver bid tager dig med på en smagsrejse til Japan med en perfekt balance mellem det krydrede, salte og sprøde.

 

Denne blanding er ikke kun velsmagende, den er også fuld af fordele. Den er rig på protein, fibre og sunde fedtstoffer, der giver dig energi i løbet af dagen.

 

Uanset om du nyder Albina Samurai Mix som forret, snack eller til festlige begivenheder, vil det imponere dine smagsløg og give et ekstra kick til dine smagsoplevelser.

 

Giv dig selv en velsmagende udfordring med Albina Samurai Mix. Udforsk de krydrede og spændende smage af japansk krigerkultur og lad dig forføre af denne blanding af spændende smagsoplevelser og konsistenser.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.