TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Toms Guld Knas Mix

  1. 75 g
  2. Artikel nummer: 200051
Snart på lager
12 DKK

Til dig der elsker variation og overraskelser - Toms Guld Knas Mix. Denne lille pose er fyldt til randen med et spændende udvalg af Toms mest elskede slik. Hvert stykke er en unik kombination af smag og teksturer, hvilket gør hver lille bid til en ny oplevelse. Med en perfekt balance mellem sødt og salt, blødt og hårdt opfylder denne blanding alle dine ønsker.

 

h2

 

Toms Guld Knas Mix er perfekt til at dele med venner, tage med i biografen eller nyde alene en stille aften derhjemme. Hver pose indeholder en blanding af chokolade, karamel, lakrids og frugtslik, hvilket giver en smagsoplevelse, der er lige så varieret som den er delikat. Toms har været en favorit blandt slikelskere i generationer, og med denne blanding kan du nyde det bedste af, hvad de har at byde på.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.