TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Taveners Wine Gums

Taveners Wine Gums

  1. 900 g
  2. Artikel nummer: 8124400
På lager
70 DKK

Taveners Wine Gums er en elsket klassiker blandt slikelskere, og kendt for sin rige og saftige smag. Disse bløde, vingummier har forskellige frugtsmage som solbær, citron og hindbær, hvilket gør hver vingummi til en herlig oplevelse. Perfekt når du vil tilfredsstille sliktrangen. Vingummier der uden tvivl blive en favorit hos både unge og gamle.

 

Ud over deres lækre smag er Taveners Wine Gums også skønne på gund af deres livlige farver og glinsende overflade. De er uden kunstige farver og smagsstoffer, hvilket gør dem til et fremragende valg for dem, der er opmærksomme på ingredienserne i slik. Disse wine gums er perfekte at dele med venner og familie og er en fremragende snack til filmaftener, fester eller bare som en sød belønning i løbet af dagen.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.