TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Swizzels Monster Treats

  1. 440 g
  2. Artikel nummer: 8124371
Snart på lager
44 DKK

Opdag en verden af monstrøse slikstykker med Swizzels Monster Treats. Denne dejlige blanding af britiske klassikere er perfekt til alle slikglade monstre, store som små. Hver pakke er fyldt til randen med en blanding af Swizzels mest populære slikstykker, som fx Love Hearts, Drumstick Lollies og Fizzers. Uanset om du er på jagt efter noget sødt, surt eller frugtagtigt, så tilbyder Swizzels Monster Treats en smagseksplosion.

 

h2

 

Swizzels Monster Treats er en ægte slikoplevelse. Hvert stykke er skabt for at give en unik smagsoplevelse, hvilket gør det til det perfekte valg for alle slikelskere. Uanset om du planlægger en Halloweenfest, en fødselsdagsfest eller bare vil have noget lækkert at nyde foran fjernsynet, så er Swizzels Monster Treats det perfekte valg.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.