TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Söta skumtomtar

  1. 200 g
  2. Artikel nummer: 200036
Snart på lager
51 DKK

Fejr julen med Sockerbageriets Søde skumnisser, en klassisk slikfavorit, der spreder julestemning. Disse vidunderligt bløde og søde skumnisser er lavet med stor omhu og kærlighed, hvilket gør dem til den perfekte måde at nyde julens søde stunder på. Hver skumnisse har en perfekt balance mellem sødme og smag. De er ideelle at have fremme på julebordet, i sliksskålen eller at give som en sød gave.

 

De søde skumnisser er smukt designet med deres røde huer og hvide skæg, hvilket gør dem til en fest for øjnene. Der er masser af skumnisser at dele ud af eller nyde alene under alle julens hyggelige stunder. Så hvorfor ikke gøre julen lidt sødere i år med Sockerbageriets Søde skumnisser? Disse charmerende små figurer vil helt sikkert sprede glæde og julestemning i alle hjem.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.