TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Mathildas jul vaniljfudge

  1. 175 g
  2. Artikel nummer: 200040
Snart på lager
44 DKK

Nu kan du fejre julen med Sockerbageriet Mathildas jul vaniljefudge, en sød og cremet lækkerbid, der forgylder din højtid. Denne eksklusive fudge er lavet med stor omhu og kærlighed, hvilket afspejles i dens rige og forførende smag. Med en perfekt blanding af sødme og cremethed er Mathildas jul vaniljefudge en nydelse i hver bid. Den er lavet med de fineste ingredienser, herunder ægte vanilje, for at give en autentisk og uimodståelig smag. Hver pakke er propfyldt med denne lækre fudge, hvilket gør den perfekt at dele med familie og venner i løbet af juleferien.

 

h2

 

Mathildas jul vaniljefudge er ikke kun lækker, men også smukt præsenteret i en charmerende emballage, der emmer af jul. Den er perfekt som en gave eller til at nyde selv. Denne fudge er mere end bare slik - den er en del af juletraditionen. Nyd den sammen med en kop varm kakao eller gløgg og skab en ekstra festlig følelse.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.