TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Gammaldags polkaspån

Gammaldags polkaspån

  1. 120 g
  2. Artikel nummer: 200038
Snart på lager
45 DKK

Sockerbageriet Gammeldags polkabloscher er et sandt nostalgitrip tilbage til barndommens søde sager. Disse traditionelle polkablischer er fremstillet med samme omhu og kærlighed som i gamle dage, hvilket gør dem til en ægte klassiker i slikverdenen. Hver pose indeholder 120 gram af disse lækre rød-hvide lækkerbidder, lavet med en perfekt balance mellem sødme og pebermynte. Det er en slik, der passer til alle aldre og er lige så populær i dag som det var for generationer siden.

 

h2

 

Nyd den unikke smag og følelse af disse polkabolscher, der smelter i munden. Disse polkabolscher er perfekte at have i slikskålen derhjemme, tage med på udflugt eller hvorfor ikke som en overraskelse i børnenes lørdagsslikpose? Med Gammeldags polkabolscher får du ikke kun herlige lækkerbidder, men også en bid af svensk slikhistorie.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.