TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Taveners Liquorice Allsorts

  1. 900 g
  2. Artikel nummer: 8124399
På lager
71 DKK

Taveners Liquorice Allsorts er en klassisk britisk slikfavorit, der tilbyder en dejlig blanding af forskellige smage og teksturer. Denne farverige samling af lakrids er en sand fornøjelse for både øjnene og smagsløgene. Hver pose er fyldt med søde, salte og frugtagtige lakridsstykker, så du får en unik smagsoplevelse hver gang du vælger et stykke. Disse slikstykker er perfekte at dele med venner og familie eller bare nyde en helt almindelig dag.

 

Taveners Liquorice Allsorts er lavet med omhu og kvalitet og har en autentiske smag af traditionel britisk lakrids. De er uden kunstige farve- og smagsstoffer, hvilket gør dem til et fornuftigt valg for slikelskere. Nyd den tidløse charme og de alsidige smage i hver pose Taveners Liquorice Allsorts.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.