TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ritter Sport Mini Colour Variety Tower II

Ritter Sport Mini Colour Variety Tower II

  1. 250 g
  2. Artikel nummer: 8124289
På lager
58 DKK

Udforsk en farverig verden af ??smagsoplevelser med Ritter Sport Mini Color Variety Tower II 250g. Dette utrolige chokoladetårn er fyldt med lækre overraskelser, der glæder både øjet og smagsløgene.

 

Ritter Sport Mini Color Variety Tower II byder på en fantastisk blanding af forskellige chokoladevarianter. Hvert stykke er omhyggeligt fremstillet med ingredienser af høj kvalitet for at sikre en utrolig blød og cremet tekstur, der smelter i munden.

 

Med en farverig indpakning og en lokkende variation af smag er dette chokoladetårn en perfekt gave til en særlig person eller en vidunderlig måde at forkæle dig selv på. Uanset om du har lyst til mælkechokolade, mørk chokolade, nougat eller nødder, så er der noget for enhver smag.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.