TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ecooking Nailcare Glitter

Ecooking Nailcare Glitter

  1. Artikel nummer: 7172074000
På lager
96 DKK

Forkæl dine negle med Ecooking Nailcare Top Coat Glitter, et eksklusivt negleprodukt, der giver en funklende finish og langvarig holdbarhed. Denne top coat er beriget med små glitterpartikler, der fanger lyset og giver dine negle en skinnende glans. Ecooking Nailcare Top Coat Glitter er også med til at styrke dine negle og beskytte dem mod slid og skader. Den er lavet med omsorg for både dig og miljøet.

 

h2

 

Ecooking Nailcare Top Coat Glitter er nem at påføre, hurtigttørrende og giver en glat og skinnende overflade. Den kan bruges alene for at opnå en subtil glans eller oven på din yndlingsfarve for at tilføje dimension og dybde til din manicure. Den er desuden uden skadelige kemikalier og vegansk-venligt, hvilket gør det til et sundt og etisk valg for dine negle.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.