TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ecooking Eyeshadow 15

Ecooking Eyeshadow 15

  1. Artikel nummer: 7122015015
På lager
96 DKK

Ecooking Eyeshadow no 15 er en sofistikeret øjenskygge, der er lige så elegant, som den er holdbar. Lavet med omsorg for miljøet og din hud, tilbyder denne luksuriøse øjenskygge en rig, dyb farve, der holder hele dagen. Den unikke formel er beriget med naturlige ingredienser, der gør den skånsom mod huden, samtidig med at den giver en intens farveoplevelse. Den fløjlsbløde tekstur glider nemt hen over øjenlåget og efterlader dig med en jævn og langvarig finish.

 

h2

 

Ecooking Eyeshadow no 15 er fremstillet med respekt for naturen og er uden skadelige kemikalier. Derudover er den cruelty-free, hvilket betyder, at den ikke er testet på dyr. Med Ecooking Eyeshadow no 15 kan du skabe en række forskellige looks, lige fra et naturligt daglook til et dramatisk aftenlook.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.