TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Ecooking Eyeshadow 11

Ecooking Eyeshadow 11

  1. Artikel nummer: 7122015011
På lager
98 DKK

Nu ukan du forvandle dit look med Ecooking Eyeshadow no 11. Denne øjenskygge er en hyldest til naturen og dens skønhed. Lavet af miljøvenlige ingredienser der giver den en rig og intens farve, som holder hele dagen. Den har en silkeblød tekstur, der glider nemt hen over huden , hvilket gør den nem at påføre og blende. Den er desuden uden parabener og kunstige farver og er derfor skånsom mod huden.

 

h2

 

Ecooking Eyeshadow no 11 er en øjenskygge, der nemt forvandler dit look ved at tilføre det lille ekstra. Med sin elegante emballage og et indhold af høj kvalitet er Ecooking Eyeshadow no 11 et perfekt supplement til din makeuprutine. Lad din skønhed skinne igennem på en naturlig og bæredygtig måde med Ecooking.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.