TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Rituals Sakura Gift Set M 2023 BC/BS/SG/Candle

  1. 565 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7268319000
På lager
233 DKK

Rituals Sakura Gift Set er en omhyggeligt udvalgt samling af skønhedsprodukter, der er inspireret af den japanske kirsebærblomsts skønhed. Dette eksklusive sæt indeholder fire fortryllende produkter: Body Cream, Body Scrub, Shower Gel og et beroligende Ritual of Sakura lys. Alle er beriget med kirsebærblomst og rismælk for at nære krop og sjæl med deres milde og opløftende duft.

 

Hver produkt i Sakura Gift Set er fremstillet for at skabe et harmonisk og afslappende ritual, der forener krop og sjæl. Den luksuriøse emballage og den omhyggelige sammensætning af dufte og teksturer gør sættet til den perfekte gave for at opmuntre til øjeblikke af tiltrængt restitution og selvpleje. Overrask nogen du holder af, eller forkæl dig selv, med denne vidunderlige gave, der understreger Rituals' filosofi om at omdanne hverdagsrutiner til meningsfulde ritualer.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.