TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Prada Paradox EDP Intense EDP

Prada Paradox EDP Intense EDP

  1. 90 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7061074000
På lager
918 DKK

Prada Paradox Eau de Parfum Intense er en fængslende og dristig duft, der udfordrer forventningerne og udforsker dualiteten i enhver kvinde. Denne duft åbner med en lokkende blanding af saftig appelsinblomst og cremet jasmin, hvilket skaber en øjeblikkelig forførende følelse. Duftens hjerte afslører en dybere kompleksitet med noter af rig patchouli og musk, forstærket af eksklusiv ambra, der sammen skaber en varm, omfavnende og uimodståeligt sensuel aura.

 

Prada Paradox EDP Intense er skabt til den moderne, selvbevidste kvinde, der fejrer alsidighed og styrke. Dens sofistikerede flakon og den intense duftprofil gør den til en perfekt signaturduft, der udstråler elegance, mystik og indre styrke. Denne duft er en hyldest til kvindens paradoksale natur og tilbyder en dyb, forførende og mindeværdig oplevelse.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.