TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Paco Rabanne Phantom Parfum 150ml

Paco Rabanne Phantom Parfum 150ml

  1. 150 ml, Dame
  2. Artikel nummer: 7058232000
Snart på lager
833 DKK

Nu kan du forvandle hver dag til en uforglemmelig oplevelse med Paco Rabanne Phantom Parfum, en duft der er lige så unik som dig. Denne flaske er fyldt med en sofistikeret blanding af noter, der fortryller dine sanser. Paco Rabanne Phantom Parfum er en duft, der er lige så dristig som den er elegant, perfekt til den moderne mand, der ikke er bange for at udtrykke sin individualitet.

 

h2

 

Duften åbner med topnoterne af saftig citron og aromatisk lavendel, der er forfriskende og energisk. Noterne blander sig hurtigt med hjertenoterne af sød vanilje og rig kardemomme, der skaber en varm og indbydende følelse. Til sidst afrundes duften med basenoter af træ og læder for en maskulin og varig afslutning. Paco Rabanne Phantom Parfum er ikke bare en duft, det er en del af din personlighed.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.